Behang met een uniek ontwerp

Klassieke vormen, moderne kleuren en met de hand geschilderde patronen. Met ons behang tover je iedere ruimte in huis tot iets unieks om, wat je smaak ook is. Onze selectie bevat motiLees meereven van ontwerpers en illustratoren van over de hele wereld, waardoor er altijd wel behang tussen zit dat perfect bij je huis past. Al ons behang wordt op hoogwaardig materiaal gedrukt, op maat voor je gemaakt en in een milieuvriendelijke kartonnen doos verzonden. Inclusief behanglijm.

Behang van onze ontwerpers

Ons behang is ontworpen door innovatieve designers van over de hele wereld. In het assortiment vind je behang in allerlei prachtige kleuren en patronen waarmee je de woonkamer, hal, keuken, badkamer of kantoorruimte helemaal afmaakt. Laat de wanden van de slaapkamer bijvoorbeeld tot bloei komen met het behangmotief Geranium van Byracka, probeer in de keuken een combinatie van roze, felgroen en turquoise, met behang van Ingela P. Arrhenius, of geef de woonkamer een bijzondere ambiance met het groene gebladerte op het behang van ontwerpstudio Lemon. In ons magazine vind je allerlei inspirerende ideeën voor bijvoorbeeld een prachtige woonkamer of een gezellige keuken.

Laat je inspireren door ons behang

Je kunt bij ons behang bestellen met allerlei vormen en kleuren, zoals strepen, grote motieven, effen en bonte kleurschakeringen. Met ons brede assortiment en een beetje fantasie maak je in een handomdraai een ruimte met een moderne, unieke of Scandinavische uitstraling of juist met een retro jaren 70-look. Heb je inspiratie nodig, neem dan de talloze stijlen, kleuren en behangmotieven voor thuis en openbare ruimten eens door. Ons unieke behang komt van de hand van beroemde ontwerpers. Zo hebben we kleurrijk behang van Iwa Herdensjö, behang met grafische motieven van By May, vrolijk behang voor kinderkamers dat is ontworpen door Acne JR en natuurmotieven van Scandinavian Surface.

Behang voor welke kamer dan ook

Het is soms helemaal niet zo eenvoudig om voor gedeelde ruimten behang te vinden dat bij iedereen in de smaak valt. De een wil dat de kleuren bij wijze van spreken van de muren afspatten, terwijl de ander liever wat gematigdere kleuren heeft, met een mooi evenwicht van alle losse elementen. Veel mensen vinden koele kleuren mooi, maar er zijn ook genoeg mensen die juist goed kunnen werken in een ruimte die met warme kleuren is aangekleed. Met behang wordt dat dilemma gelukkig een stuk eenvoudiger. Vaak is er namelijk wel een persoonlijke, unieke en smaakvolle optie die iedereen mooi vindt. Zo hebben we behang met patronen van verschillende kleuren, behang met strakke, typisch Scandinavische contouren en motieven die in de wat donkerdere kleuren zijn uitgevoerd. Ons assortiment bevat behang voor allerlei openbare ruimten, zoals kantoren, ontvangstruimten, hotels en etalages.

De veelzijdigheid van behang

We ontwerpen ons behang zodanig dat het precies bij je past. Daarbij houden we er rekening mee dat geen twee ruimten hetzelfde zijn. En onze werkwijze is heel simpel: jij geeft de afmetingen van je muur door, wij zorgen er met ons digitale drukproces voor dat je behang op maat wordt gedrukt. We weten dat er net zo veel verschillende smaken bestaan als dat er mensen op aarde zijn. Daarom hebben we ons assortiment met zorg samengesteld, want alleen zo weten we zeker dat ons behang geschikt is voor welke smaak en ruimte dan ook. Daarnaast volgen we de trends op de voet en verliezen we tijdloze klassiekers nooit uit het oog.

Creatief aan de slag met behang

Wist je dat behang een geweldig creatief middel is, ook als je helemaal geen muur hebt die je wilt behangen? Zo kun je er heel handig vlaggen en tafelkleden van maken, of placemats, versieringen, cadeaupapier en leuke spulletjes voor kinderen. Het is ook een leuk idee om overgebleven behang te gebruiken als decoratiemiddel voor bijvoorbeeld een kinderkamer. Meer klus- of knutselinspiratie nodig? Neem dan eens een kijkje in ons magazine.

Met onze behangzoeker vind je het juiste motief

Behang moet een hele tijd meegaan. Het moet een ruimte tot leven laten komen, de juiste sfeer neerzetten en bij iedereen in de smaak vallen. Het is niet altijd eenvoudig om aan te geven wat je eigen smaak precies inhoudt, hoe groot het motief moet zijn en wat goed samengaat met je huis en interieur. Daarom hebben we ons behang heel gebruiksvriendelijk gesorteerd op kleur, ruimte en categorie. Weet je niet zeker of een behangsoort bij je past? Bekijk dan eens onze ruimtetips en neem een kijkje bij de behangzoeker. Zo kom je vanzelf op goede ideeën, zodat je goed voor je ziet hoe je jouw ruimte zo mooi mogelijk maakt.

Hoogste kwaliteit

Bij Photowall doen we niets liever dan mooi, hoogwaardig behang maken dat er bij jou thuis aan de muur gewoon waanzinnig goed uitziet. Daarom vertellen we je graag over wat we achter de schermen allemaal doen om die wens waar te maken. Sinds 2006 testen we verschillende soorten behangmateriaal. We controleren de kwaliteit uitvoerig, want alleen zo kunnen we met 100% zekerheid zeggen dat het behang dat je bij ons laat drukken het allerbeste is. Maar dat is nog niet alles. We drukken namelijk letterlijk al onze motieven zelf, zodat we niet op een computerscherm, maar in het echt kunnen zien of een patroon of detail echt goed uitkomt. En dat is geen eenmalig proces, maar een aanhoudende cyclus. Omdat we onze producten continu willen verbeteren, horen we graag jouw mening. Als je ons wilt laten weten wat je van ons bedrijf en behang vindt, kun je het beste de vragenlijst invullen die we een paar weken na bezorging van je behang naar je sturen. In die enquête kun je je mening eenvoudig met ons delen. Daarnaast kun je wanneer je maar wilt contact opnemen met de klantenservice, zodat je ons meer over je winkelervaring kunt vertellen.

Verschillende materiaalsoorten

Je hebt bij ons voor je fotobehang keuze uit twee materiaalsoorten: standaard en premium. Beide worden op stevig en robuust ongeweven materiaal gedrukt. Het enige verschil is dat premium van een extra laagje is voorzien, waardoor het beter bestand is tegen krassen en gemakkelijker kan worden gereinigd. Daardoor gaat het in openbare ruimten en andere plekken waar het behang wordt blootgesteld aan vet en vuil langer mee.
Productinformatie