Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-3 dagen.

0800 76 301 0800 76 301
Brum Brum - Red - Behang - Kinderkamer

123

motieven

Rood behang

Rood behang: ideaal voor een energieke, creatieve look. Rood behang lijkt wellicht een flink statement – en eigenlijk is het dat ook wel. Rood is een kleur met bijzonder veel energie.Lees meer Je moet dat energieke dan ook in evenwicht brengen met behulp van andere kleuren en de inrichting. Wie rood behang op smaakvolle wijze weet te gebruiken, wordt beloond met een unieke, creatieve sfeer. Rood staat voor liefde, kracht, durf en passie. Met de juiste tint rood geef je een ruimte een heerlijke, huiselijke sfeer. Heb je echter de verkeerde tint rood te pakken, dan wordt het een schrille kleur die erg makkelijk vloekt met andere kleuren.

Met rood behang zet je echt de toon in een ruimte

Rood is doorgaans een goede keuze voor ruimten waar je een energieke sfeer wilt neerzetten. In een kantoor kun je met rood behang op een accentmuur de productiviteit opschroeven en de creatieve sappen goed laten stromen. Voor bijna iedere ruimte is er wel een ideale kleur rood – zelfs voor een soms wat hardnekkige ruimte als de keuken. De enige ruimte waarvoor we rood echt afraden, is de slaapkamer. Daar breng je immers een heel groot deel van je leven door. Slapend, welteverstaan. Je zou misschien verwachten dat de kleur op de muren dan niet uitmaakt aangezien niemand met zijn ogen open slaapt, maar met rood aan de muur kan de kamer te druk worden, waardoor je langer wakker ligt. Met rood behang aan de muur merk je ook dat mensen sneller met elkaar in gesprek raken en beweeglijker zijn dan in kamers met een andere kleur.

Inrichten met rood behang

Je kunt het beste eerst goed nadenken over hoe je de kamer wilt inrichten, aangezien rood behang behoorlijk energiek is en dus flink zijn stempel op de kamer drukt. Wil je dat bruisende effect ietsjes afzwakken, gebruik dan wat gedempter rood. Je merkt al snel dat je de rest van de kamer dan gemakkelijker kunt inrichten. Wit, zwart of grijs zijn goede kandidaten, aangezien die kleuren harmonieus samengaan met rood. Hoe feller rood het behang, hoe meer rood licht de kamer in wordt gereflecteerd. Heb je in diezelfde kamer witte muren, dan komen die warmer over. Veel mensen vinden dat mooi.

Een rode accentmuur is een stevig en slim statement

Ga je voor een rode accentmuur, deins dan zeker niet terug voor krachtig en fel rood. Je pakt daar heel snel de aandacht mee. Combineer het rode behang met witte meubels voor een opvallende en bijzonder stijlvolle combinatie. Het rode behang aan je accentmuur gaat goed samen met foto’s met witte details of een witte lijst. Rood is een stijlvolle keuze voor een accentmuur. Deze kleur geeft namelijk veel meer energie dan de meeste andere kleuren. Met rood behang aan je accentmuur ben je scherper, energieker en bovenal creatiever.

Bij Photowall zijn we dol op rood behang

Wij hebben zelf ervaren dat je van rood behang een extra dosis energie krijgt. En dat is zo nu en dan helemaal geen overbodige luxe! Wil je vrienden, familie en bezoek echt verrassen, combineer rood behang dan met witte details. Het resultaat is bijzonder chic en modern.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.