Retro

Het gebruik van ouderwetse designpatronen is een populaire trend in de binnenhuisarchitectuur. Retro behang wordt gekenmerkt door de iconen van hun specifieke tijd, levendige graphicsLees meer en verschillende, levendige kleuren. Dit populaire thema is niet alleen aanwezig in woningen, maar ook in veel kantoren en ontspanningsruimten. Photowall's uitgelezen line-up van retrobehang heeft al uw verfraaiingsbehoeften met zijn unieke ontwerpen en de mogelijkheid om deze beelden altijd te bewerken of aan te passen in overeenstemming met uw revitaliseringsplannen in termen van grootte, kleur enzovoort.

Uitleg van de populariteit van retro behang

Retro behang overstijgt tijd, stijlen en smaken. Retro behang met die aparte en suggestieve smaak wordt goed geaccepteerd en geliefd door bijna alle mensen uit veel verschillende landen en continenten. Retro behang richt zich meestal op bepaalde tijdperken of specifieke popculturen waarvan de individuele kleurtonen, tinten, schakeringen en schakeringen nooit te saai of te kleurrijk zijn. Omdat we de neiging hebben om waarde te hechten aan oude dingen, of dat nu uit sentimentaliteit of nostalgie is, is retro behang het decoratieve hulpmiddel bij uitstek. Hoewel dit idee helpt om iedereen die naar retro behang kijkt te boeien, is het ook populair om het te matchen of te mixen met moderne designelementen. Retro behang brengt ook een vleugje romantiek in uw residentiële, commerciële of recreatieve ruimte. Het geeft ons het gevoel dat het leven veel eenvoudiger, minder stressvol en ontspannen was toen we in onze kindertijd of op school zaten. Dit kan ook zijn waar een retro behang ons brengt, terug naar die mooie en gedenkwaardige dagen toen het leven zorgelozer was.

Elementen van retro behang

Retro behang heeft verschillende benaderingen van zijn thema en bepaalde elementen die vaak herhaald worden. Sommigen kiezen ervoor om oude auto's, retro productmodellen, ouderwetse foto's en andere dergelijke oude beelden te gebruiken om die voorname klassieke look te creëren. Er zijn verschillende van die cruciale elementen die bijdragen tot het maken van een echt retro behangpapier. Vintage kleur is een van de belangrijkste. Omdat het drukken in full colour vroeger erg duur was, werden er vroeger overwegend tweekleurige kleuren gebruikt. Daarom is retrobehang misschien beperkt in kleurgebruik, maar dat betekent niet dat er geen zeer kleurrijk levendige beelden zijn zoals Jazz, een funky en kunstzinnig stuk dat thuis, op kantoor of in uw ontspanningsruimte kan worden gebruikt. Eenvoudige vormen zijn ook een essentieel onderdeel van retro behang. Bij het doornemen van ontwerpen uit verschillende beroemde tijdperken wordt ook duidelijk hoe dergelijke vormen werden en nog steeds worden gebruikt om een maximale visuele impact te creëren. Het retro behangpapier met de naam Fragments is een zeer concreet voorbeeld van dit element. Het gebruik van textuur in retrobehang is een ander element dat belangrijk is bij het vernieuwen. Een subtiel gebruik van textuur in de achtergrond helpt bij het creëren van een visueel aantrekkelijke en boeiende achtergrond. Terwijl sommige retro behangen een versleten look hebben, worden andere gekenmerkt door hun meer posterachtige kunstwerken met subtiele kleuren. Woodland Sweet Leaves Pattern is een retro behang van deze aard. De prachtige bladeren in charmante, aardse tinten brengen een interessante textuur in uw ruimte.

Gebruik van retro behang

Het gebruik van retrobehang in het interieur kan ook een poging zijn om de herinneringen van vroeger terug te halen. Gebruik dit in uw voordeel door retrobehang te mixen en matchen met de juiste decoratieve toevoegingen, kleurenschema's en misschien zelfs modernere elementen die een goede tegenhanger kunnen zijn voor het nostalgische gevoel. Crocodile Blue is een retro behang dat dat idee uitdrukt, het ziet er ouderwets uit maar wordt gecombineerd met een nieuwe, hippere vibe. Forest Spice - Night ziet er ook uit als iets dat zo uit je kindertijd komt, maar is tegelijkertijd een retro behang dat goed staat in elke moderne ruimte.
Productinformatie
  • 1-23 van 23 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.