Planten & bloemen

Er zijn ongeveer 400.000 plantensoorten op aarde met vele duizenden planten op het land en in de oceaan die nog moeten worden geïdentificeerd of gecategoriseerd. Ze houden ons in leveLees meern als bronnen van medicijnen, zuurstof en voedsel. Ons assortiment van hoogwaardig planten- en bloemenbehang is de perfecte manier om je waardering voor de natuur te tonen en je woon- of werkruimte te verfraaien. Breng de frisheid en het leven van de natuurlijke wereld naar je kamer door geweldig planten- en bloemenbehang te selecteren dat wij hier voor je beschikbaar hebben.

Categorieën planten- en bloemenbehang

Om gemakkelijker te kiezen, heeft Photowall de vele motieven handig ingedeeld in subcategorieën. Deze items kunnen ook worden aangepast aan jouw specifieke wensen, smaak en wijzigingen. Deze subcategoriën zijn botanische kunst, bloemstukken, bloemen, plantendelen en onkruid. Al deze secties bevatten eersteklas planten- en bloemenbehang dat zeker niet alleen het oog zullen behagen, maar waar je familie, vrienden of collega's ook dol op zijn.

Botanische kunst

Bij dit soort ligt de nadruk op kunstwerken die verband houden met plantkunde, wat in feite de studie van planten is. Hierin vindt je artistieke vertolkingen van alles waar we van houden en koesteren wat betreft deze geweldige levende wezens. Met verschillende tekenstijlen en een veelvoud aan tinten, zal deze specifieke sectie van planten- en bloemenbehang zeker die specifieke sfeer of ambiance benadrukken waarnaar je op zoek bent. Paradise Lost is een emotioneel en indrukwekkend stuk, dat zeker een blijvende indruk zal maken op iedereen die het ziet. Dit planten- en bloemenbehang ziet er fantastisch uit, of je nu besluit om het in je huis of je directiekamer op kantoor op te hangen.

Onkruid in planten- en bloemenbehang

Hoewel onkruid officieel wordt beschreven als elke plant die een vorm van actie vereist om het effect op de economie, het milieu en de menselijke gezondheid te verminderen, vormen ze een prachtig onderwerp voor planten- en bloemenbehang. Onkruid staat ook bekend als invasieve planten en is vaak uitstekend in het overleven en reproduceren in verstoorde omgevingen, wat betekent dat ze een sterke indruk maken als ze als decorering thuis of op kantoor worden weergegeven. Concrete Weed is hiervan een mooi voorbeeld, met zijn ingetogen designs dat er intens maar tegelijkertijd ook ontspannen uitziet.

Plantendelen

Bladeren, bloemblaadjes, stengels en twijgen en takken zijn de verschillende delen waarin deze planten- en bloemenbehangsectie wordt gesorteerd. Deze categorie heeft een groot aantal afbeeldingen van het groene gedeelte van een plant dat bekend staat als 'blad'. Allerlei kleuren, tinten en artistieke stijlen worden gebruikt om de schoonheid van bladeren in planten- en bloemenbehang naar voren te halen. De steel van een plant, beter bekend als stengel, wordt ook weergegeven, evenals de meer minimalistische benadering van de sectie twijgen en takken in planten- en bloemenbehang.

Bloemstukken in planten- en bloemenbehang

Bloemstukken zijn ook een zeer populaire categorie van planten- en bloemenbehang, omdat ze een zeer gewilde en gerenommeerde groep zijn. In deze gedetailleerde sectie is de kracht van kleur goed te zien. Prachtige motieven zoals Fresh Cut of Grace zullen emotioneel gegarandeerd effect hebben, met hun levendige en gedetailleerde design.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.