Canvas

Je muur voorzien van kunstzinnig canvas? Dat is tegenwoordig kinderspel, want bij Photowall heb je keuze uit eindeloos veel motieven, in allerlei soorten en maten. Je uiteindelijke keLees meeruze wordt geheel op milieuvriendelijk canvas geprint. Je hoeft alleen maar het motief te kiezen, gevolgd door het juiste formaat en het ontwerp van de rand van het spanraam (wit, zwart of bedrukt). Daarna plaats je met één klik je bestelling.

Canvas online

Om ervoor te zorgen dat je kunt vinden wat je zoekt, hebben we al onze motieven in verschillende categorieën, kleuren en kamers onderverdeeld. Je kunt ook sorteren op jouw interesses en smaken. Zodra je je favoriete motief hebt gevonden, kun je het snel bestellen voor in huis, waar je ook bent. Je hoeft niet in te loggen of een account aan te maken, maak gewoon een keuze uit ons ruime aanbod canvasprints en verplaats met een klik het door jou gekozen motief naar de kassa. Na het plaatsen van de bestelling drukken we de canvasprint in één keer af en sturen het binnen 1-4 dagen kant-en-klaar naar je op.

Hoogste kwaliteit

De druk is van de hoogste kwaliteit en verkleurt niet door zonlicht. Wanneer we je voorgemonteerde canvasprint opsturen, wordt het bezorgd in een golfkartonnen doos die geheel of gedeeltelijk uit gerecycled materiaal bestaat. Download ons milieubeleid om meer te lezen over hoe we werken aan het minimaliseren van onze impact op het milieu.

Grote en kleine canvasprints

Vierkant, rechthoekig, groot of klein? De keuze is geheel aan jou. We raden je aan met behangtape de verschillende afmetingen op de muur in actie te bekijken, zodat je zeker weet welk formaat het best past. Hang canvasprints niet te hoog en vergeet niet dat je gerust verschillende formaten op één wand kunt gebruiken.

Een muur vol canvasprints

Soms is het lastig om het perfecte motief voor een canvas te kiezen omdat je eigenlijk liever twee, drie, vier of nog veel meer motieven door elkaar wilt gebruiken. Dat is geen enkel probleem. Let er daarbij wel op dat je de canvasprints met een meetlat en waterpas goed recht hangt. Je kunt het uiteindelijke resultaat van tevoren met behulp van een voorproefje op de grond of papier bekijken. Leg de prints als je de ruimte hebt op de vloer of maak een schets op papier. Het is over het algemeen een goede zet om de prints één lijn te laten volgen (in de breedte of in de hoogte). Het geheel ziet er dan samenhangender uit en je kunt op deze manier eenvoudig verschillende motieven combineren.

Canvasprints van verschillende designers

Wij willen dat er in ons assortiment een canvas zit dat perfect bij je past. Onze collectie bevat daarom werk van innovatieve ontwerpers, creatieve fotografen en illustratoren die motieven hebben bedacht voor de woonkamer, keuken, slaapkamer, kinderkamer en de hal. Met al die mogelijkheden bij elkaar opgeteld heb je enorm veel creatieve keuzevrijheid, wat je ook mooi vindt en in wat voor huis je ook woont.

Grote canvasprints

Met een groot canvas kun je gemakkelijk de sfeer in een kamer veranderen. Het kan kleur toevoegen aan je witte muren en je kunt bloemen, texturen of misschien zelfs een klassiek kunstwerk in huis halen. Onze canvasprints zijn verkrijgbaar tot 100 centimeter hoog en breed en worden voorgemonteerd bezorgd, direct klaar om op te zetten!

Canvasgalerij

Rustieke stenen muren, mooie momenten van je favoriete sport of foto's van het zonnestelsel. Bruinrood, oceaanblauw of geel als een taxi. Realistische of abstracte foto's of iets met structuur. We hebben met zorg een galerij samengesteld met talloze motieven waarmee je de sfeer thuis totaal verandert.

Motieven voor kinderen

Wil je de sfeer in de kinderkamer veranderen? Met onze kindermotieven aan de muur voelt de kinderkamer knus, speels, schattig, stoer, of hij weerspiegelt de interesses van je kind. Ontdek personages uit je favoriete film, schattige dieren zoals katten of paarden, speelse circusmotieven of dromerige bossen. Ook hebben we kindermotieven met kleurrijke dinosaurussen, schattige illustraties uit de sprookjeswereld en handgetekende bossen in leuke kleuren. Alle Alle canvasprints voor kinderen zijn verkrijgbaar in veel verschillende afmetingen. Wil je de kamer een nog speelsere indruk geven, dan is onze beste tip om de print op een andere manier te monteren, bijvoorbeeld door hem in de hoeken te tapen. Bezoek ons magazine voor meer creatieve tips voor kinderkamers.
Productinformatie