Astronauten

Astronauten zijn per definitie mannen, vrouwen of zelfs dieren die naar de ruimte reizen. De meeste astronauten beginnen hun loopbaan als gevechtspiloot bij de luchtmacht, de marine oLees meerf de marine. Later worden zij testpiloot voor experimentele vliegtuigen, en vervolgens leggen zij rigide tests af om zich te kwalificeren voor het astronautenprogramma. De ruimtewedloop begon aan het eind van de jaren 50 tussen de Verenigde Staten en de Sovjet-Unie. In die tijd probeerden wetenschappers van beide landen zo snel mogelijk nieuwe technologieën en nieuwe wetenschappen te ontwikkelen om als eerste de ruimte in te kunnen gaan. Maar eerst moesten zij de astronauten opleiden die hen daar zouden brengen. Photowall brengt hulde aan dit grootse beroep met zijn eigen lijn astronauten-doekprints. Deze beelden tonen deze baanbrekende individuen zoals de wereld ze is gaan herkennen. Hang een paar van deze astronauten canvas prints in je woonkamer en voel je alsof je op weg bent naar de sterren. Laat deze astronauten canvasprints deze ruimte doordrenken met een gevoel van vrijheid en avontuur en uw familie en geliefden zullen u eeuwig dankbaar zijn. Ze zullen steeds meer redenen zoeken om in uw woonkamer te vertoeven met deze astronauten canvasprints om hen heen. Laat deze astronauten canvasprints uw huis opfleuren.

Vervaren in astronauten canvas prints

Er gaat een gerucht dat om de ontwikkeling van hun ruimteprogramma te versnellen, de Verenigde Staten de hulp inriepen van gevangen nazi-wetenschappers voor hun kennis van raketten en ruimtemotoren. Voor hun gevangenneming waren er sterke aanwijzingen dat het Derde Rijk reeds diep in het onderzoek zat en reeds grote vooruitgang had geboekt in hun streven om deze ruimtetransportmiddelen te bouwen. Photowall verklapt u een klein geheimpje met "Space Knight" in zijn fijne lijn van astronauten canvas prints. Deze afbeelding toont deze verbazingwekkende avonturier zoals hij wordt gezien in de hoofden van de rest van de wereld. Hang een paar van deze astronautenprints op canvas in je studeerkamer of minibibliotheek, en waan je een van de pioniers van het ruimtetijdperk die de voortgang van je onderzoek overziet. U kunt ook een paar van deze afbeeldingen in uw ontspanningsruimten plaatsen om de ruimte op te vullen met een gevoel van plezier en avontuur. Het spelen van videospelletjes, het bekijken van films en het luisteren naar uw favoriete muziek zal nooit leuker zijn dan met deze astronauten op canvas overal om u heen.

Avontuurlijk in astronauten canvas prints

Het was de Russische kosmonaut Yuri Gagarin die als eerste door de atmosfeer brak en in een ruimteschip de ruimte in reisde. Zijn schip heette de Spoetnik I. De Verenigde Staten, niet te overtreffen, volgden snel door de eerste astronaut de ruimte in te sturen, niet alleen in een vervoermiddel, maar ook om als eerste in de ruimte te lopen. Dit was kapitein John Glenn. Niet lang daarna overtroefden de Verenigde Staten de Russen opnieuw door de eerste man naar de maan te sturen in de persoon van Neil Armstrong en Buzz Aldrin aan boord van de Apollo 11. Herbeleef de opwinding en sensatie van de ruimtewedloop door een paar van deze astronauten canvasprints in uw loungeruimte op te hangen. Pak een fles frisdrank en ga in je favoriete ligstoel zitten om de middag in herinnering en verwondering door te brengen met deze astronauten canvas prints om je heen. De aanwezigheid van deze astronauten canvas prints alleen al kan uw vermoeide ziel kalmeren en alle stress en angsten van de dag wegnemen. Laat deze astronauten canvasprints uw verbeelding naar de hemel vervoeren.

Dapper en heldhaftig

In 1986 wilde het ruimtevaartprogramma van de NASA de eerste burger naar de ruimte sturen in een ruimteveer dat als eerste een nieuw soort vloeibare zuurstof als brandstof zou gebruiken. Ze kozen een schooljuf genaamd Christie McAuliffe om hun eerste niet-astronaut in de ruimte te zijn. Hun schip was de Challenger. Maar een paar seconden nadat de Challenger was opgestegen, ging er iets vreselijk mis en het vaartuig ontplofte in de lucht, waarbij alle inzittenden omkwamen. Deze vreselijke tragedie bracht de reële gevaren in de ruimtevaart duidelijk aan het licht. Herdenk al diegenen die gevallen zijn in de achtervolging om de sterren te veroveren met deze verbazingwekkende astronauten canvas prints. Hang een paar van deze astronauten canvas prints boven op je bed, in je slaapvertrek, en voel je alsof je je ogen sluit in de ruimte. Laat je dromen gevuld zijn met beelden van de oneindige kosmos met deze astronauten canvas prints. U kunt er ook voor kiezen om deze mooie afbeeldingen in uw gangen op te hangen, zodat het verplaatsen van de ene kamer naar de andere een ervaring wordt in het verkennen van de ruimte. Laat deze astronauten canvas prints leven en energie in uw huis brengen.
Productinformatie
  • 1-29 van 29 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.