Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-3 dagen.

Aarde in de ruimte - Canvas print - Gang

60

motieven

Maan

De maan is onze trouwste metgezel, hij cirkelt in een vaste baan rond onze planet zonder ons te verlaten. Onze selectie canvassen over de maan bieden een mooi gamma aan verschillende Lees meeruitzichten. Een schilderij kan de speciale momenten vereeuwigen: het langzame dalen van deze zilveren bol in de zee, of de nieuwe maan die door de ochtendwolken heen prikt.

Zilveren muze voor dichters door de eeuwen heen

Schilders en dichters uit de klassieke oudheid beelden de maan als godin af. Ze is rustiger en dichterbij dan de vurige god Apollo, maar vol van mysterie en elegantie. Deel van haar charme ligt in de veranderende schaduws die haar verschijning soms helemaal aan het zicht onttrekken. Ze gaat week na week door haar standen: volle maan, wassende maan, en alles daartussen. In sommige schildrijen huilen wolven en dolle honden naar de maan, misschien omdat ze teleurgesteld zijn door haar constante verdwijnen. Er zijn sommige canvassen die de maans speciale plaats op de astrologiekaart tonen, en andere die de maans mysterieuze invloed op eb en vloed weergeven. De maan geeft er niks om wat wij van haar denken. Ze blijft nooit lang dezelfde en daarom is een canvas zo’n bron van vreugde in een modern huis. Je kunt de eenzame schoonheid bewonderen en kijken naar de enorme oneindigheid van de ruimte waar wij op onze blauwe planeet zwerven samen met onze kleine metgezel.

Voetstappen op de maan

Toen de eerste astronauten op de maan landden en hun voetstappen in het stof achterlieten, moest iedereen op aarde eerst een keer diep ademhalen en de belevenis eens goed overdenken. Muzikanten, artiesten en fotografen zijn geïnspireerd door deze avonturen buiten onze atmosfeer, de moed die nodig is om in het donkere niets te verdwijnen en terug te keren, om dingen te zien die nog geen mens ooit gezien had. Een canvas met een afbeelding van de maan geeft inspiratie voor jong en oud om meer over de wonderen van het heelal te ontdekken. Wetenschappelijke vooruitgang vereist geesten die nieuwsgierig zijn en harten die niet bang zijn om de grenzen van onze huidige kennis te verleggen. Een schilderij dat de verwondering om de maan samenvat zal zeker deze positieve gevoelens opwekken en ons aanmoedigen om iedere nieuwe nacht met ontzag te begroeten en diep ontzag voor het aangename thuis dat we hier op aarde gecreërd hebben.
Productinformatie
  • 1-60 van 60 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.