Portret Van Een Wolf - Canvas print - Woonkamer

4287

motieven

Dieren

Dieren. Hun natuurlijke schoonheid verbaast ons elke keer opnieuw. De Afrikaanse leeuw, met zijn imposante manen, geeft ons kracht. De eenzame wolf, sluw als hij is, inspireert ons maLees meerteloos. Zo richten we ook graag onze leefruimte in, met kracht en inspiratie. Want wat past beter op een canvas dan deze wonderen der natuur? Ze maken van elke huiskamer of kantoor een adembenemende open ruimte en bieden een andere kijk op de wereld. Een frisse kijk, vol positieve emoties.

Groeten vanuit het koude noorden

Boven de noordpoolcirkel doet niets denken aan het woelige stadsleven van bij ons. Je ziet er alleen maar een bevroren landschap, waar zowel mens als dier van de stilte en de adembenemende schoonheid van de natuur geniet. Deze ijskoude omgeving kent geen vergiffenis, maar toch brengt ze ook het beste naar boven in wie of wat haar durft te betreden. In dit decor van maagdelijk witte sneeuwtapijten spelen de levens van kleine en grote dieren zich af. Beren, haaien, vogels en vossen zijn maar enkele voorbeelden. Een eenzaam dolende ijsbeer overschouwt de ijzige vlakte. Hongerige wolven huilen vanuit de verte naar elkaar en kondigen een lange winternacht aan. Ranke pinguïns kruipen dicht tegen elkaar aan om de snijdende wind te trotseren. Een canvas van hoge kwaliteit brengt deze wondermooie taferelen plots heel dichtbij. We worden herinnerd aan onze bijzondere band met andere soorten op deze aardbol. Wie is niet onder de indruk van de haarscherpe arendsblik? Hoeveel liefde kan een moeder orka haar kalfje schenken? Zelfs een kwal, verstopt in de donkere diepte van de oceaan, bezit een fragiele schoonheid. Elk van deze wezens gaat slinks op in zijn omgeving. Waar je ook kijkt, je wordt verrast door onnoemelijke kleuren en vormen. Een eland in profiel tegen de noordelijke hemel, een beeld dat tot de verbeelding spreekt. Een canvas met dieren doet ons beseffen hoe waardevol het leven wel niet is. Ieder wezen heeft een plaats die hij thuis noemt. Ontsnap uit het stresserende leven van alledag, al was het maar voor één moment. Deze onovertrefbare schoonheid op een canvas brengt je dichter bij de natuur.

Uit Afrika met liefde

Anderen voelen de inspiratie opborrelen bij de gedachte aan de passionele hitte van Afrika. De zon brandt, de kleuren zijn intens. De savanne is gevuld met katachtigen, antilopes en andere prachtige dieren. Kunst en natuur worden één. Kan het mooier? Een gestileerde zebra tegen een frisse, oranje achtergrond brengt contrast en kleur in huis. Hou je meer van de kalmte? Een goedaardige giraffe poseert statig voor haar zwart-wit portret. Of wat dacht je van een ernstig kijkende uil? Zijn blinkende, gouden ogen kijken recht door jou heen en nemen je mee naar zijn magische wereld. Ook vlinders, vogels, vissen en apen zijn een bron van inspiratie. De vragende blik van een gorilla of gefantaseerd oerwoud met dinosaurussen. Eender welk dier komt tot leven op een canvas, elke ruimte krijgt zo dynamiek en diepgang. En waarom geen huisdieren? Een portret van onze liefste viervoeters, een hond of een paard, of een indrukwekkende afbeelding van katten en andere jagers. Vriend of vijand, dieren weten altijd de aandacht op zich te vestigen. Monotone afbeeldingen van dieren benadrukken hun elegante vorm en subtiele camouflage. Bij andere dieren is die camouflage dan weer amper te bespeuren. Het prachtige blauw van de pauw of de strepen van de clownvis zijn een ode aan de felle kleuren. Deze felgekleurde dieren zorgen voor een canvas van hoge kwaliteit die je woon- of werkplek helemaal opfleurt. Vermaarde fotografen zorgden voor de inspirerende dierenfoto’s, maar er zijn ook indrukwekkende schilderijen, tekeningen, sketches en collages van grafische artiesten. De meeste dierenfoto’s zijn een beklijvend portret dat voor zich spreekt. Het is alsof je de dierenwereld binnenstapt en hem nu ook écht begrijpt. De reflectie van een zwaan op het water, de weerkaatsing van de zon op de oceaan: ze bieden je een vernieuwde kijk op de wereld. De fauna op onze planeet is eindeloos divers, haar schoonheid is een onuitputtelijke inspiratiebron.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.