Safaridieren

Er is iets romantisch aan het idee op safari te gaan, de wildernis in te trekken waar de mens niet nodig is en ook nooit helemaal welkom is. Het concept safari is in de loop der jarenLees meer ook veranderd, en wie op safari gaat, heeft tegenwoordig eerder een grote camera dan een groot geweer bij zich. Hoewel geen enkele afdruk op linnendoek echt de hitte van de Afrikaanse zon kan uitdrukken, die als een hete regen op je neerdaalt, en de uitgestrekte desolate stilte van de graslanden van Afrika, komen de afdrukken op linnendoek uit onze Safari Animals-reeks aardig in de buurt.

Gracie

Er zijn misschien een paar dieren die er zo grappig uitzien als een giraffe, maar er zijn zeker geen zoogdieren die zo vreemd zijn. Deze slungelige wezens zien eruit alsof ze nauwelijks kunnen staan, met hun spichtige poten die hun lichaam dragen en die lange, lange nekken. En toch is hun gratie zo groot dat het zelfs op foto's duidelijk is. De giraffe is een van de statigste, sierlijkste dieren in Afrika, niet snel als een leeuw, noch zwaar als een olifant, maar statig als een steltloper. Met hun lange poten en vreemde knieën zouden ze er vreemd uit moeten zien, maar in plaats daarvan zien ze er zachtaardig, nieuwsgierig, en op sommige foto's zelfs liefdevol uit. Breng de gratie van de giraffe in uw huis met een schilderij.

Kunst

De kunst van Afrika heeft altijd al een enorme fascinatie gehad in de westerse geest. Hoe komen zulke eenvoudige lijnen op deze manier tot leven? Waarom die kleurvlakken? De kunst van Afrika, zegt men, komt van de dieren van Afrika. Als iets in Afrika kleurrijk is, zijn er geen halve maatregelen. De ijsvogel heeft een blauwtint waarvan kunstenaars zouden zweren dat hij in de natuur niet kan bestaan, de Afrikaanse smaragdkoekoek is zo schitterend groen dat het moeilijk te geloven is dat hij echt is. Op dezelfde manier nemen de dieren van Afrika camouflage serieus. Wanneer een leeuw in het hoge gras ligt, mengt hij zich zo perfect dat het bijna magie is. Dat is de dualiteit van de Afrikaanse kunst - aan de ene kant bruin en goud en verbleekt groen, aan de andere kant de felle, gedurfde juweelkleuren van de regenboog van een waanzinnige.

Geluk

Niemand weet precies waarom, maar de zebra is eigenlijk een grappig dier. Met hun strepen en korte manen lijken ze op paarden, maar niet helemaal, op ezels, maar ook weer niet helemaal. Het geluid dat ze maken is totaal onverwacht, vooral als je ernaar kijkt en denkt dat het gewoon een vreemd uitziend paard is. Zelfs hun manier van lopen is vreemd - vraag iedereen die bekend is met de manier waarop een paard loopt, te luisteren naar een zebra die loopt, en je zult het zien. Maar ondanks al hun vreemdheid, hebben ze een vrolijke uitstraling. Misschien zijn het hun strepen, waardoor ze er een beetje uitzien als gevangenen in oude stijl, en een beetje meer alsof ze een pyjama dragen. Of het nu hun strepen zijn of hun oren of hun vreemde Mohawk-manen, zebra's hebben altijd de neiging een soort vrolijkheid te brengen, waar ze ook zijn. Neem wat van die vrolijkheid voor uzelf door een afdruk op doek in uw interieur op te nemen.

Kracht

Niemand is ooit op safari gegaan om een muis te zien. Nee, mensen gaan op safari om de beroemde Big Five te zien. De wijze en zachtaardige olifant, met haar droevige oude ogen en flaporen. De leeuw, zijn manen vangen de zon precies zo. Het luipaard, liggend in een boom, heer van alles wat hij overziet. De waterbuffel, een van de gevaarlijkste dieren op aarde, en de neushoorn, een van de meest bedreigde. Elk van de vijf is anders, elk van hen is uniek op zijn eigen manier. De leeuw is machtig maar lui, tevreden om op zijn lauweren te rusten terwijl de leeuwinnen al het werk doen. De olifant, het meest massieve landzoogdier, is kalm, maar met een verrassend gevoel voor plezier. Het luipaard is koel, overziet de wereld vanaf de veilige hoge plek die hij heeft uitgekozen. De waterbuffel en de neushoorn zijn krachtig, sterk, moeilijk te doden - hoewel, in het geval van de neushoorn, duidelijk niet moeilijk genoeg. Geef uw huis een gevoel van oerkracht met de canvasprints uit de collectie Safari Animals.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.