Kinderkamer

Nieuwe interesses, nieuw speelgoed, nieuwe stijlen. Kinderkamers veranderen voortdurend en moeten worden bijgewerkt om bij te blijven, en dat geldt zeker voor de inrichting. Maar je hLees meeroeft niet altijd grote veranderingen aan te brengen om bij de tijd te blijven. Soms volstaat het om nieuwe boeken op de boekenplanken te zetten, de foto's aan de muur te vervangen en nieuwe kussens voor het bed te kopen.

Hot tip: restyle kinderkamers met canvasprints

Waarom begint u niet met het samenstellen van een galerijmuur van prints wanneer uw kind nog klein is? Het kan een werk in uitvoering zijn, dat verandert naarmate uw kind groeit. Begin met een aantal prints waar u echt blij mee bent en vervang de motieven of canvasprints als het tijd is voor iets nieuws - op die manier kunt u de look van de kamer veranderen zonder nieuwe gaten te hoeven boren. Je kunt beginnen met een verzameling van de mooiste babykrabbels, kindertekeningen en familiefoto's. Als je kinderen wat ouder zijn, willen ze misschien helpen kiezen. Vergeet niet dat het de kinderen zijn die de meeste tijd in de kamer zullen doorbrengen, dus zij moeten tevreden zijn met hoe het eruit ziet.

Verander de details voor een geheel nieuwe look

Zijn de interesses van uw kind veranderd of bent u uitgekeken op de stylingdetails? Voordat u naar de winkel gaat, kunt u overwegen of het mogelijk is te veranderen wat u hebt. Een bed kan worden overgeschilderd, een poster wordt weer als nieuw in een andere lijst en lades kunnen worden opgeknapt in de nieuwe lievelingskleur van uw kind. Kijk ook eens naar de rest van uw huis. Kunt u een ladekast uit uw slaapkamer verplaatsen naar de kamer van uw kind, of misschien een mooi vloerkleed? Het kan een leuk doe-het-zelfproject zijn voor het hele gezin om dingen te veranderen of naar een nieuwe plek te verhuizen.

Decoreren om lang mee te gaan

Vergeet niet dat kinderen meegroeien als je meubels en decoratie voor de kamer van je kind uitzoekt. Als je kind van een ledikant naar een echt bed gaat, ga dan voor een uitschuifbaar bed dat kan worden uitgetrokken als je kind groeit. Als je wilt dat het bed lang meegaat, is het misschien ook een goed idee om er een te kopen die relatief neutraal en stijlvol is in plaats van kinderlijk, zodat het opnieuw kan worden geverfd als je een nieuwe kleur wilt. Een bureau is een ander meubelstuk dat een leven lang mee kan gaan. Rekken kunnen hiervoor ideaal zijn, waarbij het bureau wordt verhoogd als het kind groeit, of u kunt gewoon een bureaublad met verstelbare poten of schragen gebruiken.

Muurschildering ideeën voor de kinderkamer

In het maken van de kinderen kamer kijken geweldig, er zijn eigenlijk veel verschillende manieren over hoe met succes uw doel te bereiken. Een van de innovatieve en creatieve manieren is het gebruik van muurschilderingen. Muurschilderingen zijn de trend deze dagen als ze zijn makkelijk te gebruiken en komen in verschillende mooie ontwerpen. Photowall heeft een geweldige muur muurschildering collectie die de kinderkamer er geweldig uit zal laten zien. Veel muurschildering voor de kinderkamer zijn kleurrijk die de slaapkamer en speelkamer levendig en levendig zullen maken. Zoals we allemaal weten, zijn kinderen zeer aangetrokken tot kleurrijke items. Als zodanig, kleurrijke muurschilderingen zijn ideaal in hun kamers. De meeste kinderen ook worden aangetrokken tot muurschilderingen ontworpen met stripfiguren en sprookjes. Zoals velen kunnen zich bewust zijn, zijn er tijden dat onze kleintjes leven in deze werelden. Het toevoegen van muurschilderingen ontworpen met cartoons of sprookjes zal zeker helpen hen hun dromen te vervullen. Maak hun kamer speciaal door het toevoegen van een muur muurschildering uit de selectie van Photowall. U en uw kleintjes zullen zeker genieten van de effecten van de ontwerpen doen om hun kamers.
Productinformatie