Slaapkamer

Verwissel de sprei, herstel het hoofdeinde of schilder de nachtkastjes en je hebt ineens een gloednieuwe slaapkamer. Nieuwe leeslampjes zijn nooit verkeerd, en waarom natuurlijk niet Lees meerwat canvasprints ophangen? Je kunt je slaapkamer een heel nieuw gevoel geven door alleen maar een paar kleine details aan te passen.

Transformeer de kamer met canvasprints

Wapen uzelf met een aantal van uw favoriete motieven en een gevoel voor avontuur en u kunt uw slaapkamer transformeren door de muren te vullen met kunst. Begin met het kiezen van een aantal prints die je mooi vindt. Je kunt canvasprints combineren met grafische prints, schilderijen en de tekeningen van je kinderen. Je hoeft niet een hele muur in één keer te doen. Laat het geleidelijk aan vorm krijgen. Maar wat voor foto's en prenten u ook kiest, probeer de sfeer erin te houden door dezelfde stijl of hetzelfde kleurengamma te kiezen. Begin in het midden met het ophangen van prenten, zodat er ruimte is om foto's toe te voegen als u meer motieven vindt die u mooi vindt. Soms is het niet gemakkelijk om een keuze te maken tussen verschillende prenten, en moet u vertrouwen op uw buikgevoel en de hulp van andere familieleden en hun mening. Daarom is het goed om geen haast te hebben - neem de tijd om te beslissen wat je mooi vindt, vooral voor een slaapkamer, een plek waar je veel tijd in rust en stilte wilt doorbrengen. Om het gemakkelijker te maken, hebben we een aantal goede kleuren op een rijtje gezet om mee te beginnen bij het kiezen van motieven voor je slaapkamer. Roze tinten zijn rustgevend en zijn voor velen de kleur van de liefde. Zowel donkere als lichte roze tinten zijn ideaal voor slaapkamermuren. Groen is een kleur die rust uitstraalt, daarom is het een goede keuze voor prints in de slaapkamer. Een vleugje rood is een perfecte accentkleur in de schilderijen en grafische prints op de muren. Grijs en zwart passen overal goed bij. OK, misschien overdrijven we een beetje, maar het is waar dat zowel grijs als zwart goed staan in een slaapkamer, als basiskleur of als detailkleur.

Kleine veranderingen met groot effect

Een nieuw kleed, kussens en gordijnen behoren tot de kleine details die gemakkelijk te veranderen zijn, maar een groot verschil maken. Dit zijn dingen die een beetje speelser mogen zijn en kunnen opvallen tussen het bestaande kleurenpalet van de kamer, omdat u ze kunt veranderen wanneer u daar zin in hebt. U kunt uw oude spullen op een rommelmarkt verkopen of weggeven aan vrienden en kennissen.

DIY

Heeft u al een paar nieuwe nachtkastjes op het oog, of misschien een nieuwe commode? Waarom geeft u de dingen die u al hebt niet een make-over? Meestal is alles wat je nodig hebt je verbeelding en een likje verf. Verf de nachtkastjes opnieuw en kies een contrasterende kleur voor de poten als u de kamer een speels gevoel wilt geven. Meubelstickers en geschilderde patronen zijn een gemakkelijke manier om een leuke look te creëren met grotere meubelstukken. En maak een opvallende en praktische kledingstandaard door een boomtak te spuiten.
Productinformatie