Levend

Uw woonkamer opnieuw inrichten kan een groot project lijken, en nog duur ook. Maar soms hoeft u alleen maar een vloerkleed te vervangen, nieuwe canvasprints op te hangen of wat kussenLees meers te spreiden om een nieuwe sfeer te creëren. Hier zijn onze beste snelle en eenvoudige tips om uw woonkamer een nieuwe look te geven.

Persoonlijke afdrukken aan de muur

Het veranderen van de foto's is een snelle en makkelijke manier om je woonkamer een compleet nieuwe uitstraling te geven. Het enige wat je hoeft te doen is wat muurkunst uitzoeken waar je van houdt. Vertrouw op uw instinct, maar het is de moeite waard om ervoor te zorgen dat wat u aan de muur hangt bij de rest van uw huis past.

Canvasafdrukken

Voordat u canvasprints gaat ophangen, hebben we een paar suggesties voor u op een rijtje gezet, zodat u geen onnodige gaten in uw muren hoeft te boren. Houd altijd een meetlint en een waterpas bij de hand om te controleren of de prints op de juiste afstand van elkaar hangen en of u ze recht hebt opgehangen. Gaat u meer dan één canvasprint ophangen? Ga dan uit van de grootte en vorm van de muur. Op een brede muur komen de afdrukken het beste tot hun recht in een horizontale lijn, terwijl ze op een dunne muur het beste verticaal gerangschikt kunnen worden, vooral als er grotere afdrukken boven kleinere worden opgehangen. Als je voor een galeriewand gaat, kun je proberen de prenten volgens de gulden snede of langs een lijn te hangen. Maar als je durft, kun je alle adviezen in de wind slaan en gewoon willekeurige prenten ophangen - mix formaten, kaders en motieven en hang ze op zoals jij dat wilt. Zelfs dan is het een goed idee om de muur eerst te visualiseren, hetzij door een moodboard te maken, hetzij door de prenten eerst op de vloer te leggen en ze te verplaatsen tot u tevreden bent.

Details maken het verschil

Soms zijn een paar kleine veranderingen in uw woonkamer al genoeg om een hele nieuwe look te creëren. Het is vriendelijker voor uw portemonnee en u hoeft niet alles in één keer uit te zoeken. Maar onthoud welke kleuren en stijl u voor de kamer wilt, zodat u het gewenste effect krijgt wanneer u de tapijten, gordijnen, lampen en andere details verandert.
Productinformatie