Paars Canvas

Paars is een magische kleur met de stimulerende kracht van rood en de rustgevende essentie van blauw. De kleur heeft zijn intrede gedaan in veel trendbewuste en stijlvolle huishoudensLees meer in Zweden en over de hele wereld, en dit is waarschijnlijk nog maar het begin. Als paars een van je lievelingskleuren is, heb je in de nabije toekomst heel wat om naar uit te kijken.

Mystiek en creatief

De kleur paars kan ontwijkend zijn. De combinatie van twee veel voorkomende kleuren - blauw en rood - maakt het herkenbaar en vertrouwd, terwijl het tegelijkertijd verbluffend fris en nieuw aanvoelt. Het betekent dat paars vaak wordt gezien als mystiek, opwindend en, in sommige gevallen, zelfs magisch en koninklijk. De unieke combinatie van blauw en rood geeft paars kwaliteiten die onze stemming op een aantal verschillende manieren beïnvloeden. Behalve dat paars onze stemming verhoogt, kalmeert en verzacht het ook onze zenuwen. Van paars wordt gezegd dat het geliefd is bij mensen met een groot vermogen tot creativiteit en denken, omdat het de ziel tot rust brengt en tegelijkertijd creativiteit en innovatie stimuleert. Leonardo da Vinci, bijvoorbeeld, geloofde dat meditatieve krachten vertienvoudigd werden in een kamer met paars geverfde ramen.

Een vlekje paars op een doek fleurt een hele kamer op

Het is mogelijk om je verveeld en ongeïnspireerd te voelen, zelfs in de mooiste en meest fantastische huizen. Eenmaal gewend aan de omgeving, zijn ze misschien niet meer stimulerend. Na een uitgebreide woningrenovatie voelt u zich misschien niet erg geïnspireerd bij het vooruitzicht nog meer veranderingen te moeten aanbrengen. Geen zorgen: dat is niet nodig. Een opvallend, spectaculair kleurenspel maakt een enorm verschil! Een uitstekende manier om dit te bereiken is het gebruik van canvasprints in een reeks patronen en prachtige kleuren. Paars is een van die kleuren die een ruimte echt laat opvallen, waardoor het een uitstekende kleur hiervoor is. Hier bij Photowall hebben we een reeks motieven in canvas prints die passen bij de meeste persoonlijkheden en interesses. Is dat niet fantastisch? Als je van bloemen houdt, dan maakt ons Purple Pansies canvasmotief met zijn groene stengels en paarse bloemblaadjes tegen een wit-grijze achtergrond echt een groot verschil in een kleine ruimte die iets speciaals nodig heeft. Het abstracte doekmotief Glass Bounce - Pink kan elke kamer verlevendigen, of die nu groot of klein is, met zijn chaotische maar prachtige, stralende kleuren. Paars is echt die magische kleur met de kracht om wonderen te verrichten in alle soorten huizen. U vindt hier zeker een motief tussen onze paarse canvas print patronen dat u zal helpen uw innerlijke rust te vinden.
Productinformatie