Achtergronden

Iets dat de voorgrond of het hoofdonderwerp op onze voorgrond houdt, is vaak de definitie van een "achtergrond". Het is geen vast voorwerp of lapje kleur, maar eerder de ruimte die jeLees meer centrale thema omringt. Dit betekent echter niet dat achtergronden op canvas geen duidelijk eigen karakter kunnen hebben. De winnende strategie is het combineren van deze prachtige achtergronden op canvas met andere decoratieve elementen om visuele harmonie, evenwicht en karakter te creëren. Onze hoogwaardige reeks achtergronden op canvas van Photowall is verkrijgbaar in verschillende vormen, tinten en kleurschakeringen, maar toch zijn ze uniek in ontwerp en kunnen ze ook worden aangepast aan uw smaak en interieurontwerp.

Plaatsing is de sleutel

Bij het bespreken en selecteren van fantastische achtergronden op canvas, moeten we ook altijd rekening houden met positieve en negatieve ruimten. Positieve ruimte is simpelweg het object dat u schildert, terwijl negatieve ruimte de ruimte is tussen het object en de rest van de scène. Dit betekent echter niet dat achtergrond altijd negatieve ruimte is en vice versa. Het gebruik van achtergronden op canvas kan ook het proces van positieve en negatieve ruimte op zijn kop zetten, aangezien de prachtige ontwerpen in ons assortiment de achtergrond zelf sterk benadrukken. Dit kan opzettelijk of onopzettelijk het onderwerp worden, afhankelijk van uw algehele ontwerp of herinrichtingsplan. Hoe dan ook, voel je vrij om te spelen met achtergronden op canvas om het resultaat te zien dat bij je past.

Energie in achtergronden canvas afdrukken

Intensiteit heeft betrekking op de combinatie of het ontbreken daarvan van sterke kleuren. Aangezien in schilderijen het dichtstbijzijnde object donkerder van toon en meer verzadigd van tint zal zijn, zijn achtergronden op canvas en hun kleuren erg belangrijk bij het kiezen ervan volgens de esthetiek. Naarmate de afstand toeneemt, hebben deze kleuren echter de neiging te vervagen en neemt dus de kleurintensiteit af. Dit maakt de energie van een zorgvuldig gekozen achtergronden canvas print zeer cruciaal. Kijk eens naar de prachtige "Colorful Doors", waar talrijke en zeer botsende kleuren zijn gecombineerd in één briljante canvasprint met achtergronden, die in elke ruimte goed tot zijn recht komt. "Red Rippled Sand" is aan de andere kant van dat spectrum, waar een bijna enkelvoudige focus een andere vibe creëert.

Grote impact

Met de moderne technologie hebben we veel visuele trucs om diepte te imiteren, een mogelijke samenkomst van vele objecten, en talloze kleuren om onszelf te vermaken. Terwijl in andere gevallen de voorgrond prioriteit heeft, hoeven we met onze assemblage van canvasprints met achtergronden van topkwaliteit niet de aandacht op de voorgrond te vestigen. We kunnen het gewoon matchen, mixen en contrasteren met andere visuele elementen in de kamer van uw keuze. Er is zo'n grote variëteit dat het erg moeilijk is om niet de ideale achtergronden op canvas te vinden voor uw huis, kantoor of ontspanningsruimte. Om u een concreet voorbeeld te geven, laten we eens kijken naar het item genaamd "Ocean Like Wallpaper". Op het eerste gezicht ziet het er eenvoudig en onbedorven uit, maar hoe meer u naar deze canvas print kijkt, hoe meer u er in opgaat. Het trekt je naar binnen met zijn weelderige tinten en algemene kleurenschema, waardoor je het gevoel krijgt dat je in de oceaan zelf bent.

Variëteit aan achtergronden op canvas

Met zo'n overvloed aan opties moest de sectie achtergronden op canvas van Photowall wel minstens één subcategorie hebben om het bladeren te vergemakkelijken en coherenter te maken. De specifieke sectie van achtergronden op canvas is de gelijknamige Boekenplanken, een charmante kleine cluster met iets dat we allemaal interessant vinden en in een of andere vorm hebben gezien. Alleen al de schijn van een miniatuurbibliotheek geeft ons een prettig gevoel. Als u een achtergrond op canvas met boekenplanken kiest, is "Door and Books" een aanrader, een prachtig motief dat ook symbolisch is omdat boeken een deuropening zijn naar andere werelden.
Productinformatie