Skateboard Jump - Canvas print - Kantoor

225

motieven

Sport

Sport is spannend voor zowel de sporter als de toeschouwer. Als je graag naar een match kijkt, zal je in de wolken zijn met je eigen canvas met je favoriete sport in actie. Ook perfecLees meert voor wie graag zelf bezig is, want wat herinnert je nu beter aan je passie dan een canvas met daarop je favoriete sport afgebeeld? Geniet van je lievelingssporters uit de wereld der BMX, Hockey, Voetbal, Skiën en Snowboarden op een canvas en laat je, samen met je gasten, uitdagen. Maak plezier in je kamer, woonkamer, kantoor of eender welke andere plaats waar je graag geniet van een canvas met een sportprint die een speciale betekenis heeft voor jou.

Abstract en Speels

Je kunt een canvas met een hockey- of voetbalveld ophangen als geheugensteuntje voor waar de lijnen liggen wanneer je nog eens naar een match kijkt! Skicollages en krachtige voetbalkicks wachten op hun plekje aan je muur en laten de match echt beginnen. Een canvas met kleurrijke cartoonfiguren moedigt je aan er gewoon voor te gaan tijdens het voetballen, terwijl boksen, rugby en heel wat andere sporten op canvas afgebeeld worden in vintage stijl. Een sepiatekening van Big Air lijkt wel op een spelstrategie wanneer je de skateboarder in een mid-jump ziet balanceren. Vergeet handbal niet, afgebeeld in rood en wit, en windsurfen met waterdruppels die zo uit je kraan lijken te komen. De schaduw van een skateboarder in je hal verrast je gasten wanneer ze de hoek om komen.

Echt en toch Surrealistisch

Verbazingwekkend echt. De canvas collectie bestaat uit hoge kwaliteitsfoto’s van ijskoude bergen en snowboarders, skateboards recht uit California en ongelooflijk hoge sprongen waarvan je niet gelooft dat ze echt uitgevoerd werden. Er zijn ook zomerse wandelaars, bergbeklimmers en veel meer. Beklim met je toekomstige zelf de rotswand van de Bridal Veil Falls of kijk hoe een fietser ’s morgens vroeg het terrein betreedt met zijn mountainbike. Word wakker met herinneringen aan wat je al gedaan hebt en wat je nog kan doen. Doelen worden realiteit wanneer je jezelf motiveert en aanmoedigt door naar kunstwerken te kijken die je aanspreken en je stimuleren te oefenen, te proberen en nooit op te geven.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.