Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-3 dagen.

0800 76 301 0800 76 301
Kalaloch Zonsondergang - Canvas print - Keuken

24

motieven

Washington

Washington, genoemd naar president George Washington, werd in 1898 de 42e staat van de Unie. Het is de meest noord-westelijk gelegen staat van de Verenigde Staten en is onderdeel van Lees meerde regio Pacific Northwest, die ook Oregon omvat. In de Cascade bergketen, die is genoemd naar de ontelbare watervallen daar, bevinden zich een reeks vulkanen en 300 gletsjers en het gebied wordt vaak omschreven als de Amerikaanse Alpen. Hoewel alle vulkanen nog als actief worden beschouwd, is de Mount Saint Helens de enige die tegenwoordig nog uitbarst, met de laatste uitbarsting in maart 1980. Bergtop Rainer met zijn 4.392 meter, en afgebeeld als modernistisch olieverfschilderij, staat in een nationaalpark met dezelfde naam. Er zijn vele spectaculaire wandelpaden, en u ziet uzelf al wandelen door het Alpine Forest, bergopwaarts naar boven en dan weer naar beneden de dalen in. De glorieuze canvasprint van Seattle met aan de andere kant van de baai Mount Rainier met zijn besneeuwde bergtoppen op de achtergrond neemt u in uw verbeelding mee daarheen.

Nat en Droog

De Cascades splitsen de staat in tweeën en de bewoners noemen de West Side de natte kant, en de East Side de droge kant. De West Side is het kustgebied met een gematigd regenwoud maar de East Side ten oosten van de bergen heeft een veel droger klimaat, met dorre woestijnen en semi-droge steppen. Washington heeft een bloeiende wijncultuur gevestigd in de East Side. Het is na Californië de grootste wijnproducent in de VS en kent zijn eigen problemen omdat er niet veel regen valt, waardoor het aanleggen van irrigatiekanalen en waterrechten er uiterst belangrijk zijn.

Seattle

Als zeehaven aan de westkust is Seattle de grootste stad in zowel de staat Washington als in de Pacific Northwest regio van de Verenigde Staten en is tevens de zetel van King County. De futuristische, psychedelische canvasprint vangt de essentie van deze moderne stad. De stad is gelegen in de Pacific Ring of Fire, en ligt als zodanig in een grote aardbeving zone. In 2001 schudde een aardbeving met kracht 6,8 op de schaal van Richter de stad en veroorzaakte aanzienlijke schade aan gebouwen. Het klimaat is geclassificeerd als gematigd marien, met koude en natte winters en warme droge zomers. Het is een spectaculaire stad, en de canvasprints worden allemaal gekenmerkt door pittoreske stadsgezichten met een indrukwekkende skyline gedomineerd door de Space Needle, met een ontzagwekkend uitzicht over de baai. Seattle is de thuisbasis van een aantal invloedrijke bands, zoals Nirvana en Pearl Jam, maar haar beroemdste zoon is ongetwijfeld de iconische Jimi Hendrix. De stad werd wereldwijd op de kaart gezet door de immens populaire tv-serie Grey's Anatomy.
Productinformatie
  • 1-24 van 24 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.