Transport

Transport, een fascinatie voor jong en oud. Van auto’s en boten tot speelse luchtballonnen, paarden en koetsen, en zoveel meer. De methodes die we gebruiken om ons van een startpunt nLees meeraar onze bestemming te begeven intrigeren de wereld al erg lang. Een canvas van je favoriete vervoersmiddelen is dan ook het perfecte accent in een mancave of woonkamer. Het herinnert je aan de auto’s of motorfietsen die je wilt kopen, aan de boten waarop je gevaren hebt tijdens je vakantie en aan eender welk ander moment waarop transport een belangrijk deel van je leven was.

Land en Zee

Clipper Under Sail van J Spurling is een van de vele canvas prints waarmee je je liefde voor de zee kunt vieren. Ga terug in de tijd met vintage items, zoals waterfietsen en roeiboten. Prachtige uitzichten van exotische plaatsen, gezien vanaf de boeg van een schip, wachten om je te plezieren. Bekijk Kilt Rock, Buchas Grande, een promotioneel art deco canvas van de Titanic voor ze voor het eerst uitvoer of een modern zicht op een aanlegsteiger voor boten. Je vindt ook canvas prints met boten op zee, met opgerolde zeilen, of afbeeldingen van vissersdorpen en maritieme kaarten. Als je houdt van het fantastische, bieden we je memorabele afbeeldingen van het oceaanleven en prachtige oceaanuitzichten die je niet onberoerd zullen laten. Een canvas van een motor vertelt het verhaal van je passie voor het leven op de baan. Of kies voor een schilderij van een autokerkhof, een plezier voor het oog. Van vintage canvas prints tot moderne schilderijen, je vindt motorfietsen, scooters en zoveel meer.

Lucht en Ruimte

In heel wat kinderkamers, klaslokalen en misschien zelfs woonkamers, hangen schilderijen van lucht- en ruimtevaart. Wat doet meer hopen op nieuwe ontdekkingen dan een schilderij van maanwagens op de maan of schilderijen van vintage vliegtuigen in de lucht? Voor wie meer technisch ingesteld is, zijn er verschillende schilderijen van handleidingen beschikbaar die tonen hoe luchtschepen gemaakt werden en die hun grootte en functies vergelijken met andere machines. Er zijn speelse prints, naast vliegtuigen uit een bepaalde tijdsperiode, en vliegtuigen in volle vaart in de lucht die je doen wegdromen over zijn bestemming.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.