Auto's

Door enkele design-klassiekers en een breed scala aan lak-afwerkingen bestaat er geen twijfel over dat auto’s een van de meest iconische types design is van de voorbije eeuw. Gezien eLees meerr zoveel modellen zijn, van blinkende sportauto’s tot robuuste 4x4’s, is het geen verbazing dat ze telkens terugkomen in kunstwerken en schilderijen van allerlei soorten. Photowall heeft een indrukwekkende collectie canvassen van auto’s om uit te kiezen, ongeacht jouw persoonlijke smaak. Toon de vrijheid van de open weg in jouw eigen huis door het kiezen van een schilderij of foto uit de uitgebreide categorie auto’s. Er is genoeg om uit te kiezen om zelfs de meest veeleisende auto-freak tevreden te stellen.

Het Klassieke Racetijdperk

Voor velen is het idee van een racewagen canvas een herinnering aan de gloriejaren van de motorsport. Sommige van de meest spannende races vonden plaats toen de motor- en wagen-technologie nog volop in ontwikkeling was en er geen grenzen waren aan de ontwerpmogelijkheden van een racewagen. Daarom hebben we enkele fantastische canvassen geproduceerd, zoal een van Le Mans, waarop twee auto’s strijden om de winst in een naoorlogse uithoudingsrace. Ook GP Wagen, beschikbaar in kleur en monotoon, toont een piloot in de pit klaar om de baan op te gaan. Liefhebbers van vintage racewagens zullen in Templars Hirondel of Moran SS at the Track geweldige ontwerpen vinden die snelheid, kracht en glorie weerspiegelen.

De Grote Amerikaanse Auto

Er is iets zo evocatief aan Amerikaanse auto’s in schilderijen en prints. Misschien is het dat we zoveel klassieke Hollywood films uit de jaren 50, 60 en 70 gezien hebben waar ze in voorkomen. Of het is de associatie met de Americana cultuur, vooral de muziekscène, wat ze zo bijzonder maakt. Kijk bijvoorbeeld eens naar het Elvis Truck Sun Records schilderij, wat teruggaat naar de vroegste opnames van de King of Rock ’n Roll. Of kies voor de gestroomlijnde look van Saturday Night met neon lichten, blinkend chroom en serieus wat PK’s, alsof het rechtstreeks uit een scène van een klassieke Amerikaanse film als ‘American Graffiti’ of ‘Grease’ komt. Voor zij die Amerikaanse wagens associëren met de open weg en zonnige dagen zonder einde, hebben we het Cadillac canvas. Hierop zie je het achterste van deze designklassieker met op de achtergrond een hemelblauwe lucht en een rij palmbomen.

Europese Designklassiekers

Hoewel er weinig twijfel bestaat dat Amerikaanse auto’s het omkijken waard zijn op schilderijen en canvassen, is voor velen de Europese auto-industrie nog indrukwekkender. Een perfect voorbeeld van een kunstwerk afgeleid aan de Europese auto is de print van de Porsche 911. Men ziet het meest bekende ontwerp van Porsche vanuit de beste hoek – de achterkant. De 911 zou uitstekend staan in elke kamer, en wordt hier in ongerept zilver afgebeeld. Een andere Duitse auto in het assortiment is de populaire Mercedes 300 SLR, door vele liefhebbers gezien als een ongeëvenaarde design klassieker. Ook de Franse auto mag niet vergeten worden: B15 in Parijs en Citroen in Parijs reflecteren keuzes van Franse designers doorheen de jaren. Maar toch, de meest indrukwekkende auto’s ooit gemaakt zijn vaak van Italiaanse ontwerpers, zeker wat betreft super cars. Kijk eens naar Lamborghini en Lamborghin from Behind en geniet van wat je ziet. Dit is de perfecte aanvulling voor een stijlvol huis.

Selecteer een Print op basis van Kleur

Als je op zoek bent naar een canvas van een foto, kan het kleurenschema net zo belangrijk zijn als het onderwerp, zeker als het canvas komt te hangen in een kamer met een eigen stijl. Voor zij die op zoek zijn naar felle tonen hebben we de Superlegerra, die de zijkant van een sportauto toont in felgeel. Morgan Autumn toont een klassieke Britse sportauto in racegroen op een bed van bruine en gouden bladeren, voor een ingetogen beeld. Saleen S7 Blue is een andere goede keuze voor kamers met grijze, zilveren en azuren tonen. De breedste keuze aan kleuren vind je echter in de prints van de Disney Cars franchise, waar paars, groen en natuurlijk het bekende rood van Lightning McQueen in voorkomen.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.