AURA Biosfeer - Behang - Slaapkamer

Emma Lindström

Emma Lindström is opgeleid als kunstenares, geboren in 1989 en opgegroeid in Gotenburg. Emma heeft met groot succes geëxposeerd in de VS en rondom in Europa. Sinds 2017 heeft ze een eLees meerigen kunstgalerie, Anohaao gallery in de binnenstad van Gotenburg, waar ze tevens haar atelier heeft. Ze is bekend om haar kleurrijke en abstracte acrylschilderijen, waar toeval en intuïtie het artistieke proces sturen. Haar kunst sprankelt van kleur en gevoelens. De AURA-collectie is Emma's eerste behangcollectie, waarin ze voor Photowall 12 kleurrijke abstracte motieven heeft gecreëerd van gescande originele schilderijen. De kunst van Lindström voert de aanschouwer mee voorbij de visuele zintuigen en nodigt uit tot het absorberen en herleven van de energie die een kunstwerk met zich meebrengt. Haar creatieve proces is het balanceren van toeval en controle, waarbij het proces zelf een belangrijk onderdeel van het kunstwerk wordt. Het resultaat is een aangrijpende collectie van abstracte beelden die de gedachten naar de ruimte en het universum voeren.

Laat de kunst je huis binnen

Neem het motief in je op en laat je meditatief meevoeren. Laat de kunst je huis binnen. Abstract, levendig en harmonisch, maar tegelijkertijd stijlvol. Ervaar de artistieke behangmotieven in je woning en combineer Emma's artistieke energie met de energie die je zelf in de rest van je interieur hebt verwerkt. De schilderijen van Emma Lindström zijn altijd opbeurend en hoopvol en vullen de ruimte en je hele woning met energie en kleur.

Kunstwerk in de kamer - behang als kunst

Met de huidige technologie biedt fotobehang geheel nieuwe mogelijkheden om behang in kunst te veranderen en kunst in behang. Ben je op zoek naar een kunstwerk voor in de kamer? Met fotobehang kun je bijvoorbeeld het motief van je favoriete schilderij een hele muur laten bedekken en de hele muur tot kunstwerk omtoveren, of je eigen afbeeldingen in kunst omzetten door ze een centrale plek in de kamer te geven.

Een ontmoeting tussen kunst en interieurdesign

Kunst moet gevoeld worden en recht het hart ingaan, verder dan het intellect en dat is wat de AURA-collectie van Emma Lindström doet. Nu zijn de kunstwerken van Emma Lindström als behang verkrijgbaar, en ze zorgen voor een effect in de hele kamer. De collectie bestaat uit twaalf ingescande acrylschilderijen die aangepast kunnen worden tot op maat gemaakt fotobehang. Richt in met unieke kunstmotieven die exclusief bij Photowall verkocht worden. De AURA-behangcollectie is een kleurrijke behangcollectie met organische behangmotieven die exploderen van kleur en energie - een ontmoeting tussen kunst en interieurdesign. Elk motief heeft een eigen unieke expressie die bijdraagt aan een creatieve en kleurrijke omgeving in je woning, en tegelijkertijd bieden de composities van het motief harmonie en rust. Het behang is perfect voor in de slaapkamer, woonkamer of om een muur meer op te laten vallen, voor op kantoor, of waar je maar wilt. Overal waar je een harmonische omgeving en een creatieve plek wilt creëren en met behang wilt bekleden.

Dromerige harmonie in de slaapkamer

Kunst en harmonie gaan hand in hand en dat is precies wat je kunt zeggen over het fotobehang uit de AURA-collectie. Met ons behang is het eenvoudig om een dromerige harmonie in de slaapkamer te creëren. Laat je dromen geïnspireerd raken door alle mysteries van het universum en beloften over het onbekende, met een acrylschilderij op behang in de slaapkamer. Word elke ochtend volledig harmonieus wakker met zachte, abstracte kunst die ervan getuigen dat het universum vandaag aan jouw kant staat.

Duurzame en bewuste inrichting

De interesse voor inrichting groeit, terwijl we tegelijkertijd steeds milieubewuster worden en op zoek zijn naar duurzame alternatieven. Een kunstbehang sluit volledig aan op onze nieuwe bewuste interieurhouding, waarbij de keuze om de hele muur met kunst te bedekken laat zien wie je bent, maar waar ook de kwaliteit van het behang ervoor zorgt dat je vele jaren plezier hebt van je kunst. We vinden duurzame en bewuste inrichting erg belangrijk. Al ons behang wordt op een milieuvriendelijke manier gemaakt en is PVC-vrij, waardoor het een nog vanzelfsprekendere keuze is voor de bewuste inrichter. Laat jouw keuze van kunst een statement zijn. Laat kwaliteit en creativiteit samenkomen in een duurzame keuze voor je woning, met Emma Lindströms kleurrijke en abstracte acrylschilderijen op behang.

Een woonkamer die plek biedt aan meerdere dimensies

Waar bevind jij je? In de ruimte, de zee, in een schelp, of misschien in een droom? Laat je stemming en je fantasie je ervaring sturen met een AURA-behang in je woonkamer. Door je muren te behangen met Emma Lindströms behang kun je een woonkamer creëren die plek biedt aan meerdere dimensies, waar je nooit genoeg van zal krijgen. Elk behangmotief biedt veel variatie en een oneindige bron van inspiratie.

De hal zorgt voor de eerste en laatste indruk van je woning

De hal is het eerste wat je ziet wanneer je thuis komt, en het laatste wat je ziet wanneer je van huis gaat. Met andere woorden, de hal zorgt voor de eerste en de laatste indruk van je woning. Laat deze indrukken meetellen door middel van krachtige kunst in de vorm van behang. De hal wordt al gauw wat rommelig met alle schoenen, jassen en spullen. Laat je inrichting geen deel uitmaken van het rommelige, maar zorg voor een stijlvolle indruk met een kunstwerk dat de hele muur bedekt. Met een AURA-behang word je in plaats van door chaos door harmonie verwelkomd wanneer je de deur binnenkomt.

Creëer een inspirerende werkomgeving

Het kantoor is een plek waar we veel tijd doorbrengen en vereist dat we creatief zijn, gefocussed, productief, sociaal en ja, het meeste wordt van ons gevraagd in onze werkomgeving. En toch is het vaak een vergeten plek als het aankomt op inspiratie en inrichting. We vinden dat jammer en we willen je aanmoedigen een inspirerende werkomgeving te creëren. De AURA-behangcollectie van Emma Lindström zorgt voor een flinke boost, waarbij elk behangmotief voor harmonie en creativiteit kan zorgen. Iedereen kan inspiratie en meer eruit halen, en tegelijkertijd zorgt het dankzij de uitnodigende kleuren en creativiteit voor een energie-injectie en wow-ervaring.
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's