Fotobehang van eigen foto of illustratie

Ontwerp hier zelf je behang. Dat is helemaal niet moeilijk! Je hoeft alleen maar een foto of afbeelding te uploaden. De bestandsindeling maakt niet uit. Daarna voer je de precieze afmLees meeretingen in en kies je het materiaal voor je behang. Zodra je je bestelling hebt geplaatst, gaan wij voor je aan de slag. We verzenden je bestelling binnen 1–4 dagen. Inclusief behanglijm.

Behang op basis van een afbeelding maken

Wist je dat je met een scherpe afbeelding en wat verbeeldingskracht helemaal zelf behang kunt ontwerpen? Qua motieven is de keuze geheel aan jou. Ontwerpen is eenvoudig: je hoeft alleen maar een zo scherp mogelijke foto of afbeelding te uploaden (jpg, tif, eps of pdf). Als u niet zeker weet of de afbeelding van voldoende resolutie is, neem dan contact met ons op voordat u bestelt en wij zullen u helpen om de afbeelding te beoordelen. We laten binnen drie werkdagen van ons horen. Wil je meteen bestellen? Vul dan de juiste afmetingen in, snijd de afbeelding desgewenst bij en kies een materiaalsoort. Dat gaat op dezelfde manier als wanneer je een motief uit ons behangassortiment kiest.

Hulp

Als u persoonlijke hulp wilt met uw afbeelding, kunt u ervoor kiezen om een verzoek voor beeldwerk aan te maken na het uploaden van de foto naar onze website. Vul uw contactgegevens in en waar u hulp bij wilt en onze ervaren beeldredacteuren nemen binnen drie werkdagen contact met u op met een antwoord op de vraag of de afbeelding kan worden afgedrukt en welke wijzigingen kunnen worden aangebracht.

Wat kost behang op basis van mijn foto?

De prijs van je unieke, gepersonaliseerde behang is afhankelijk van het materiaal. Wil je het totaalbedrag zien, vul dan hieronder de afmetingen in. Je ziet vervolgens per materiaaltype de prijs.

Onze grafische afdeling staat voor je klaar

Wil je je foto bewerken? Onze deskundige grafische afdeling helpt je graag. Upload uw afbeelding naar onze website en scrol naar beneden om 'de afbeelding te Wijzigen'. Vul hier de gewenste wijzigingen in. Probeer zo gedetailleerd mogelijk te zijn bij het beschrijven van hoe u wilt dat we uw foto wijzigen. We nemen binnen 1-3 werkdagen contact met u op met informatie over welke wijzigingen mogelijk zijn.

Hoe groot moet mijn afbeelding zijn?

Vergeet niet dat je je foto of afbeelding alleen kunt printen als de resolutie ten minste één pixel per millimeter bedraagt. Wil je fotobehang van 4 x 2,5 meter bestellen, dan moet je foto ten minste 4000 x 2500 pixels tellen. Sla het bestand eerst op als afbeelding, niet als tekstbestand, voordat je gaat uploaden. Zo blijft de kwaliteit van de foto gewaarborgd.

Wat voor foto's kan ik voor fotobehang gebruiken?

Van alles: een foto van je gezin, en tekening of die ene mooie vakantiefoto. Upload wat je zelf mooi vindt en maak er vervolgens een fraai motief van. Heb je geen foto die je waardig voor fotobehang vindt, neem dan eens het aanbod van Dreamstime door, dat foto's zonder auteursrechten aanbiedt. Wij staan voor je klaar. Stuur de klantenservice een e-mail met het ID-nummer van de foto.

Hebben jullie nog creatieve behangtips?

Voor ons is een muur als een blanco schilderdoek: een geweldige plek om met uniek behang een even zo unieke sfeer neer te zetten. Maar soms zit zelfs in ons assortiment aan kleurrijke, eenvoudige en abstracte motieven nét niet wat je zoekt. Wie weet wil je wel een gitzwarte muur. Of een patroon dat je zelf hebt ontworpen. Of misschien een collage van je kleinkinderen? Je favoriete motto of uitspraak aan de muur misstaat ook zeker niet, net als behang op basis van een oerwoudfoto die je op vakantie hebt genomen. Het kan ook dat je niet weet welke kleur je moet hebben. Probeer dan eens een combinatie van twee kleuren. Of een horizontaal in plaats van een verticaal patroon! Bij Photowall is letterlijk alles mogelijk. Het behang wordt voor je op maat gemaakt en zorgt voor een nieuwe look waar jouw verhaal uit blijkt.

Welke kwaliteit moet ik kiezen?

Of je nu je eigen foto uploadt of een motief uit ons uitgebreide assortiment gebruikt, je kunt altijd zelf kiezen op welk materiaal je je behang wilt laten drukken. Ons behang wordt op niet-geweven materiaal gedrukt. We hebben twee kwaliteitstypen: standaard en premium. Beide zijn bijzonder duurzaam en milieuvriendelijk. Het verschil is dat de premium variant van een extra laagje is voorzien. Dat levert een matte, niet-reflecterende look op. Bovendien kun je deze variant gemakkelijk met een schoonmaakmiddel reinigen, wat ideaal is voor ouders met kleine kinderen, voor foto's en in openbare ruimten.
Productinformatie

Je eigen fotobehang

Upload je afbeelding zodat je precies ziet hoe die er op je muur het beste uitziet.

Kies een afbeelding

Wij kunnen je afbeelding bewerken

Wil je de kleur veranderen, objecten toevoegen of verhoudingen wijzigen? Onze bekwame grafisch ontwerpers kunnen de afbeelding op veel verschillende manieren aanpassen.

Kies uit een van onze producten of upload zelf een afbeelding, dan gaan wij aan de slag met de offerte.

Voorbeelden van wijzigingen

Zwart-wit

Kleur aanpassen

Vintage

Restore

Colour splash

Object verwijderen

Antwoorden op veelgestelde vragen

Uit welke afmetingen heb ik keuze als ik fotobehang op basis van mijn eigen afbeelding bestel?

Ons fotobehang wordt op maat voor je gemaakt en past daardoor op alle muren en in alle ruimten.

Hoe groot moet mijn afbeelding zijn?

Voor fotobehang raden we een beeldscherpte aan van ten minste 1 pixel per millimeter. Twijfel je of je afbeelding scherp genoeg is? Wij controleren graag voordat je daadwerkelijk bestelt of je afbeelding scherp genoeg is. Upload je afbeelding, scrol omlaag en klik op ‘Afbeelding bewerken’ om gratis advies te krijgen. De maximale bestandsgrootte voor afbeeldingen bedraagt 1 GB. Wil je een grotere afbeelding gebruiken, stuur die dan naar onze klantenservice via een website waarmee je bestanden kunt versturen, photowall.wetransfer.com. We werken met alle bestandstypen.

Kan ik een proefdruk bestellen?

Ja! Je kunt gratis maximaal drie proefdrukken bestellen. Stuur daarvoor een e-mail met je afbeelding, het gewenste materiaal en je adres naar de klantenservice.

Wat voor foutmarge moet ik aanhouden?

Houd er rekening mee dat wanden en plafonds vaak niet perfect recht zijn. Daarom kun je het beste in de hoogte en breedte 6 à 10 centimeter meer fotobehang bestellen dan je nodig hebt. Je kunt geen rollen of banen behang apart bestellen, omdat we het fotobehang volledig op maat printen. Daarom moet je het fotobehang in zijn geheel in één keer bestellen. Zo weet je zeker dat de kleuren en patronen perfect op elkaar aansluiten.

Kunnen jullie me helpen met mijn afbeelding?

Als je de scherpte van je foto wilt laten controleren of iets op de foto zelf wilt laten aanpassen, scrol dan nadat je de foto hebt geüpload omlaag en klik op ‘Afbeelding bewerken’.

Wat zijn de mogelijkheden op het gebied van bezorging en betaling?

Informatie over bezorging en betaling vind je op de pagina met onze algemene voorwaarden en verkoopvoorwaarden.

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.