Je eigen foto op canvas

Je persoonlijke canvas maken is heel eenvoudig. Upload je foto of afbeelding, kies het formaat van het canvas, bepaal hoe je de rand wilt hebben en plaats je canvas daarna in je winkeLees meerlwagentje. Zodra je je bestelling hebt geplaatst, gaan wij voor je aan de slag. We verzenden je bestelling kosteloos binnen 1–3 dagen.

Je eigen canvas maken

Je kunt iedere foto printen die je maar wilt – de enige vereiste is een goede resolutie. Alle foto's en afbeeldingen moeten een resolutie hebben van ten minste één pixel per millimeter. Met andere woorden: voor een canvas van 60 x 60 cm moet je moet ten minste 600 x 600 pixels tellen. Weet je niet zeker of je afbeelding scherp genoeg is? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag – uiteraard zonder bijkomende kosten! Je kunt je afbeelding als canvas met of zonder spanraam bestellen. Als je het canvas mét spanraam bestelt, wordt dat vanwege het risico op beschadigingen tijdens het transport niet gemonteerd verstuurd. De benodigdheden voor de montage zijn allemaal bij het pakket inbegrepen. Je leest in de meegeleverde stapsgewijze montage-instructies precies hoe je het spanraam moet monteren. De prijs van je canvas hangt af van de afmetingen en of je al dan niet een spanraam meebestelt. Voer voor de totaalprijs hieronder de afmetingen in.

Jouw afbeelding op canvas

Je hebt de perfecte gezinsfoto gemaakt. Of je bent naar exotische oorden afgereisd, waar je de betoverende vergezichten en unieke gebouwen op de gevoelige plaat hebt vastgelegd. Wie weet heb je wel een prachtig patroon ontworpen, vol geometrische vormen en bonte kleuren. Dat en nog veel meer kun je allemaal op canvas laten drukken, voor een uniek resultaat. Een canvas maken is heel eenvoudig: je hoeft alleen maar een scherpe afbeelding te uploaden. Meer komt er niet bij kijken! Je kunt ons zelfs een patroon sturen dat je met de hand hebt gemaakt. Maak een foto of liever nog een scan van je patroon en stuur ons het bestand.

Jouw persoonlijke canvas

Wil je je creativiteit helemaal de vrije loop laten én een ruimte een persoonlijk tintje geven, dan is een print op canvas het perfecte medium! Een canvasprint heeft eindeloze gebruiksmogelijkheden. Je kunt een tekening van je kind, een motief dat je zelf hebt ontworpen, een oude foto die op zolder lag of het perfecte vakantiekiekje helemaal tot leven laten komen. Welke foto je ook kiest, met je eigen canvasprint haal je een persoonlijke smaakmaker in huis.

Canvas met een foto

Ben je onlangs getrouwd, heb je een verre reis gemaakt of heb je een kind gekregen? Zit er tussen al die honderden foto's eentje bij die er voor jou echt uitspringt? Zonde om die foto op een geheugenkaart of harde schijf te laten verstoffen! Zo'n foto komt maximaal tot zijn recht op canvas. Je hoeft alleen maar de foto te uploaden, de afmetingen van je canvas te kiezen en vervolgens aan te geven hoe je de rand wilt hebben. Wij regelen de rest! Zodra je je bestelling hebt geplaatst, gaan wij voor je aan de slag. We verzenden je bestelling binnen 1–3 dagen.

Wil je dat we de foto voor je bewerken?

Soms staat er op een foto iets wat het beeld een beetje breekt – en niet op een goede manier. Dan zie je op een gezinsfoto opeens de arm van iemand die niet op de foto hoort te staan of op een foto van een vergezicht of gebouw een voetganger die net op de verkeerde plek staat. Soms komt de kleur niet helemaal uit. Gelukkig staat onze grafische afdeling graag voor je klaar! We kunnen kleuren voor je aanpassen, dingen toevoegen of verwijderen en tot op zekere hoogte de afmetingen van je foto aanpassen. Stuur ons gerust je foto en laat ons weten wat je graag wilt veranderen. Wij komen dan op je wensen terug met een prijs en een haalbaar voorstel qua wijzigingen.

Canvas van hoge kwaliteit

We gebruiken voor ons prints op canvas alleen hoogwaardige materialen en druktechnieken. We verpakken je canvasfoto zorgvuldig in papier en doen hem vervolgens in een stevige doos van hergebruikt karton. Je kunt bij vragen over het materiaal en de bezorging altijd contact opnemen met de klantenservice.

Je eigen afbeelding op canvas – voor welke ruimte dan ook

Als je je huis anders wilt inrichten, hoef je echt niet meteen aan een onmetelijk project te beginnen. Soms kun je al enorme resultaten boeken met eenvoudige dingen, zoals een nieuw kleed, een paar planten of iets nieuws aan de muur. Een persoonlijke print op canvas staat perfect in de keuken, woonkamer, slaapkamer en kinderkamer. Daarnaast doet canvas het ook heel goed in openbare ruimten, zoals kantoren en winkelpanden.
Productinformatie

Jouw persoonlijke canvas

Upload je afbeelding zodat je precies ziet hoe die er op canvas het beste uitziet.

Kies een afbeelding

Wat kost mijn canvas?

Wij kunnen je afbeelding bewerken

Wil je de kleuren veranderen, iets toevoegen of de afmetingen van de afbeelding aanpassen? Onze grafische afdeling kan je afbeelding op verschillende manieren bewerken. Jij vertelt ons wat je wilt en wij komen binnen 1–3 werkdagen met een prijs en de wijzigingen die we voor je kunnen aanbrengen. Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Kies uit een van onze producten of upload zelf een afbeelding, dan gaan wij aan de slag met de offerte.

Voorbeelden van wijzigingen

Zwart-wit

Kleur aanpassen

Vintage

Restore

Colour splash

Object verwijderen

Antwoorden op veelgestelde vragen

Uit welke afmetingen heb ik keuze als ik een afdruk van mijn eigen afbeelding bestel?

We printen alles volledig op maat. Het spanraam is in verschillende formaten verkrijgbaar. Het kleinste meet 40 cm en daarna gaat het met stappen van 10 cm naar maximaal 150 cm. Wil je alleen het canvas bestellen, dan heb je keuze uit 20 cm tot 150 cm aan de ene kant en 600 cm aan de andere kant.

Hoe groot moet mijn afbeelding zijn?

Twijfel je of je afbeelding scherp genoeg is? Wij controleren graag voordat je daadwerkelijk bestelt of je afbeelding scherp genoeg is. Upload je afbeelding, scrol omlaag en klik op ‘Afbeelding bewerken’ om gratis advies te krijgen. De maximale bestandsgrootte voor afbeeldingen bedraagt 1 GB. Wil je een grotere afbeelding gebruiken, stuur die dan naar onze klantenservice via een website waarmee je bestanden kunt versturen, photowall.wetransfer.com. We werken met alle bestandstypen.

Wat kan ik doen met de rand?

Je kunt niet alleen voor een witte of zwarte rand kiezen, maar de afbeelding ook naar de rand van het canvas laten doorlopen.

Wat is een spanraam?

Het spanraam is een houten frame van 30 mm dik. Je zet het raam zelf in elkaar. Lees onze montage-instructies als je wilt weten hoe je het spanraam moet monteren. Vergeet ook niet de handige montagevideo te bekijken!

Kunnen jullie me helpen met mijn afbeelding? Hoelang duurt het voordat ik antwoord krijg?

Als je de scherpte van je foto wilt laten controleren of iets op de foto zelf wilt laten aanpassen, scrol dan nadat je de foto hebt geüpload omlaag en klik op ‘Afbeelding bewerken’. Onze klantenservice laat binnen 1­–3 werkdagen van zich horen.

Wat zijn de mogelijkheden op het gebied van bezorging en betaling?

Informatie over bezorging en betaling vind je op de pagina met onze algemene voorwaarden en verkoopvoorwaarden.

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.