Je eigen foto op canvas

Je persoonlijke canvas maken is heel eenvoudig. Upload je foto of afbeelding, kies het formaat van het canvas daarna in je winkelwagentje. Zodra je je bestelling hebt geplaatst, gaan Lees meerwij voor je aan de slag. We verzenden je bestelling kosteloos binnen 1–4 dagen.

Je eigen canvas maken

Welke afbeelding je wilt afdrukken maakt niet uit, zolang de resolutie maar hoog genoeg is. Alle afbeeldingen, of ze nu een foto of een illustratie zijn, moeten minimaal één pixel per millimeter in de print hebben. Dit betekent dat als je een canvasprint van 60 x 60 centimeter wilt laten drukken, je een afbeelding van minimaal 600 x 600 pixels moet uploaden, in een afbeeldingsformaat naar keuze. Als je niet zeker bent van de kwaliteit of de grootte van de afbeelding, kun je contact met ons opnemen en wij helpen je. Wat je eigen canvasprint kost, hangt af van welke afmetingen je wilt. Om het totaalbedrag te zien, kun je hieronder de gewenste afmetingen invullen. De canvasprint wordt voorgemonteerd bezorgd en is direct klaar om op te hangen! Je kunt je afbeelding als canvas met of zonder spanraam bestellen. Als je het canvas mét spanraam bestelt, wordt dat vanwege het risico op beschadigingen tijdens het transport niet gemonteerd verstuurd. De benodigdheden voor de montage zijn allemaal bij het pakket inbegrepen. Je leest in de meegeleverde stapsgewijze montage-instructies precies hoe je het spanraam moet monteren. De prijs van je canvas hangt af van de afmetingen en of je al dan niet een spanraam meebestelt. Voer voor de totaalprijs hieronder de afmetingen in.

Jouw afbeelding op canvas

Je hebt de perfecte gezinsfoto gemaakt. Of je bent naar exotische oorden afgereisd, waar je de betoverende vergezichten en unieke gebouwen op de gevoelige plaat hebt vastgelegd. Wie weet heb je wel een prachtig patroon ontworpen, vol geometrische vormen en bonte kleuren. Dat en nog veel meer kun je allemaal op canvas laten drukken, voor een uniek resultaat. Een canvas maken is heel eenvoudig: je hoeft alleen maar een scherpe afbeelding te uploaden. Meer komt er niet bij kijken! Je kunt ons zelfs een patroon sturen dat je met de hand hebt gemaakt. Maak een foto of liever nog een scan van je patroon en stuur ons het bestand.

Jouw persoonlijke canvas

Wil je je creativiteit helemaal de vrije loop laten én een ruimte een persoonlijk tintje geven, dan is een print op canvas het perfecte medium! Een canvasprint heeft eindeloze gebruiksmogelijkheden. Je kunt een tekening van je kind, een motief dat je zelf hebt ontworpen, een oude foto die op zolder lag of het perfecte vakantiekiekje helemaal tot leven laten komen. Welke foto je ook kiest, met je eigen canvasprint haal je een persoonlijke smaakmaker in huis.

Canvas met een foto

Ben je onlangs getrouwd, heb je een verre reis gemaakt of heb je een kind gekregen? Zit er tussen al die honderden foto's eentje bij die er voor jou echt uitspringt? Zonde om die foto op een geheugenkaart of harde schijf te laten verstoffen! Zo'n foto komt maximaal tot zijn recht op canvas. Je hoeft alleen maar de foto te uploaden, de afmetingen van je canvas te kiezen en vervolgens aan te geven hoe je de rand wilt hebben. Wij regelen de rest! Zodra je je bestelling hebt geplaatst, gaan wij voor je aan de slag. We verzenden je bestelling binnen 1–4 dagen.

Wil je dat we de foto voor je bewerken?

Soms staat er op een foto iets wat het beeld een beetje breekt – en niet op een goede manier. Dan zie je op een gezinsfoto opeens de arm van iemand die niet op de foto hoort te staan of op een foto van een vergezicht of gebouw een voetganger die net op de verkeerde plek staat. Soms komt de kleur niet helemaal uit. Gelukkig staat onze grafische afdeling graag voor je klaar! We kunnen kleuren voor je aanpassen, dingen toevoegen of verwijderen en tot op zekere hoogte de afmetingen van je foto aanpassen. Stuur ons gerust je foto en laat ons weten wat je graag wilt veranderen. Wij komen dan op je wensen terug met een prijs en een haalbaar voorstel qua wijzigingen.

Canvas van hoge kwaliteit

We gebruiken voor ons prints op canvas alleen hoogwaardige materialen en druktechnieken. We verpakken je canvasfoto zorgvuldig in papier en doen hem vervolgens in een stevige doos van hergebruikt karton. Je kunt bij vragen over het materiaal en de bezorging altijd contact opnemen met de klantenservice.

Je eigen afbeelding op canvas – voor welke ruimte dan ook

Als je je huis anders wilt inrichten, hoef je echt niet meteen aan een onmetelijk project te beginnen. Soms kun je al enorme resultaten boeken met eenvoudige dingen, zoals een nieuw kleed, een paar planten of iets nieuws aan de muur. Een persoonlijke print op canvas staat perfect in de keuken, woonkamer, slaapkamer en kinderkamer. Daarnaast doet canvas het ook heel goed in openbare ruimten, zoals kantoren en winkelpanden.
Productinformatie

Jouw persoonlijke canvas

Upload je afbeelding zodat je precies ziet hoe die er op canvas het beste uitziet.

Kies een afbeelding