Astronomie & heelal

Er is geen grotere en spannendere plek dan de ruimte, en het is altijd al de menselijke natuur geweest om naar de sterren te kijken en zich te verwonderen. Onze grote verscheidenheid Lees meeraan verschillende astronomie & ruimte muurschilderingen onthult die eindeloze en ongelooflijke sterrenstelsels, constellaties en planeten. Binnen dit thema zijn er eindeloze variaties, het brengt je naar oneindigheid en verder! Wij bieden ook top van de lijn beelden van uitzichten van de aarde naar de hemel, zoals noorderlicht, en meer artistieke interpretaties van de mensheid verlangen om het melkwegstelsel te verkennen.

Melkwegstelsels ver, ver, weg

De ruimte is ongelooflijk mysterieus en mooi, maar de wonderen ervan zijn zo ver weg dat we vaak vergeten dat ze er zijn. Haal enkele van de meest fantastische sterrenstelsels en sterrenbeelden uit het heelal in huis met onze collectie astronomie- en ruimtevaart muurschilderingen, die niet alleen het Andromedastelsel, een stellaire nevel en de Orionnevel bevatten, maar nog veel meer. Wie heeft er een telescoop nodig als je het hele ding in ongelooflijk detail in je persoonlijke ruimte hebt?

Planeten in astronomie & ruimtevaart muurschilderingen

De volgorde van de planeten hebben we allemaal op school geleerd en de betovering van het interstellaire begint al heel jong, maar het leren hoeft daar niet op te houden. Een voorbeeld is ons Zonnestelsel - Verken canvas, een perfect educatief hulpmiddel dat je precies leert hoe groot elke planeet is ten opzichte van de andere en hoe ze onder andere om de zon draaien. Kennis vergaren is niet vaak zo leuk en het kan allemaal vanuit je luie stoel!

Home, sweet home

Als je de dingen graag dichter bij huis houdt, neem dan eens een kijkje in onze sectie van de planeet Aarde met astronomie- en ruimte muurschilderingen. Met Blue Dot, Blue Planet en Light on Earth, om er maar een paar te noemen, zul je onze planeet op een geheel nieuwe en stimulerende manier zien. Het is zo'n prachtige herinnering om te beseffen hoe gevarieerd en mooi onze thuisplaneet is. Behang je zitkamer met deze astronomie & ruimte muurschilderingen, en je bent gegarandeerd om eventuele gasten een geweldig onderwerp te geven en de kamer te verbeteren met deze x-factor.

De sterren van astronomie & ruimtevaart muurschilderingen

Als kind kregen we te horen of te lezen dat we altijd naar de sterren moeten reiken en onze dromen moeten volgen. Met onze eersteklas collectie astronomie & ruimtevaart muurschilderingen kun je dat gevoel vasthouden of versterken. Sterren zijn altijd verbonden geweest met inspiratie, vrede en meditatie. Astronomie & ruimtevaart muurschilderingen kunnen onze relatie met de hemellichamen perfect vastleggen, een concreet voorbeeld hiervan is Nirvana, met zijn ontspannende blauw- en crèmekleuren zal deze kalme canvas print ervoor zorgen dat je die gewilde innerlijke rust vindt. Kijk ook eens naar Starry Sky of Starry Space voor een blik op de nachtelijke hemel zoals je die nog nooit hebt gezien. De foto is zeer gedetailleerd genomen en de lange belichtingstijd betekent dat elke ster in beeld is gebracht. Het is veel meer dan je met het blote oog zou kunnen zien, en nu kun je jezelf een reis naar de kou besparen door van deze uitzichten te genieten vanuit het comfort van je favoriete kamer.

Zijn jullie er klaar voor kinderen?

Het is veilig om te zeggen dat elk kind zou blij zijn met hun eigen kamer versierd met astronomie & ruimte muurschilderingen. Er is iets voor elke persoonlijkheid en leeftijd, of ze nu de voorkeur geven aan de felle, gedurfde kleuren van iets als Space Odyssey, Solar System en Amazing Space, de prachtige gedempte tinten van Stone Arch en de Melkweg, Near Space en Deep Space Nebula, of de rustgevende zwart-wit tinten van Lunar Vehicle on the Moon, Andromeda Galaxy en Stellar Field Nebulae. Kijk ook eens naar Space Age Buddy voor een eenvoudige maar spannende raketprint die vooral de jongere kinderen zal aanspreken.

Astronomie & ruimtevaart muurschilderingen voor de toekomst

Wetenschappers in de dop zullen dol zijn op de gedetailleerde foto's van onze astronomie- en ruimte muurschilderingen, terwijl historici in de dop kunnen kiezen voor herinneringen aan onvergetelijke gebeurtenissen zoals de landing op de maan, met One Big Leap en Space Shuttle, om er maar een paar te noemen. Laat de kinderen echter niet al het plezier hebben! Deze muurschilderingen met astronomie en ruimtevaart zijn ideaal om een speelkamer of man-cave extra cachet te geven en zullen zeker een gespreksonderwerp zijn als statement in uw salon of woonkamer. Voor een slaapkamer voor volwassenen zijn deze muurschilderingen met ruimtethema de perfecte achtergrond om in slaap te vallen. Deze astronomie & ruimte muurschilderingen kan lijken te zijn zo ver weg, maar met onze snelle service en snelle levertijd, zullen ze een wereld, of moeten we zeggen melkweg van een verschil in elke kamer in het huis of het kantoor te maken.
Productinformatie