Zonnestelsel

De ruimte. De laatste grens. We hebben de oceanen en bossen verkend, en elke bergketen veroverd. Dus waar gaan we heen voor mysterie? Naar de ruimte, natuurlijk! Al honderden jaren kiLees meerjkt de mensheid naar de hemel en vraagt zich af wat daar kan zijn. Vreemde beschavingen? Wonderbaarlijke bezienswaardigheden? Breng dat gevoel van mysterie naar huis met behang of muurschilderingen uit onze collectie met zonnestelsel-thema. Of u nu op zoek bent naar de rode woestenij van Mars of de ijzige, schaduwrijke vlaktes van Neptunus, wij hebben zeker een muurschildering die bij u past.

De groene heuvels van de aarde

Het is gemakkelijk om soms te vergeten dat de aarde groter en veel mooier is dan we ons ooit hadden kunnen voorstellen. Het is een nederig gevoel om naar een foto te kijken van de planeet waarop wij allemaal leven en te weten hoe uitgestrekt en vreemd het heelal is. Breng de uitgestrektheid van de ruimte in uw huis met muurschilderingen van de planeet Aarde, en kijk of u uw woonplaats erop kunt herkennen!

Vergroot je geest

Hoeveel groter is Neptunus dan de Aarde? Hoe ver staat de aarde van de zon? Kom erachter met een wallpaper die het zonnestelsel in kaart brengt, want soms kan onderwijs ook mooi zijn.

Naar de maan en terug

Ga op een donkere nacht naar buiten en je zult iets verbazingwekkends zien als je omhoog kijkt. Een bal van rots groter dan je je kunt voorstellen, hangend in de lucht. Is het niet prachtig? Eeuwenlang is de maan een symbool geweest voor de mensheid, voor veel verschillende dingen. Van waanzin, van schoonheid... de laatste tijd, van uitdaging. Hang de maan aan je muur met een muurschildering van de maan, onze naaste planetaire metgezel.

Mars

Ah, Mars. De rode planeet. Vernoemd naar de Griekse god van de oorlog vanwege zijn kleur, heeft het altijd een vreemde fascinatie gehad. Heinlein dacht dat Mars een soort atmosfeer had. Hij had het mis, maar als een man zulke verrukkelijke verhalen over een plek schrijft, lijkt het onbeleefd om hem tegen te spreken. Hij was ook niet de enige. Vanaf het eerste moment dat we begrepen dat Mars een planeet was die veel leek op de planeet waarop wij leven, hebben we hem in onze verbeelding bevolkt met goden en monsters, met Deja Thoris en John Carter, met een heel genre aan verbeeldingen. Breng de populairste denkbeeldige bestemming uit de geschiedenis thuis in de vorm van behang met Mars-thema.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's