Eten & drinken

188

motieven

Eten & drinken

Of je nu een fijnproever, een wijnkenner of simpelweg een die-hard foodie bent, wat is er beter dan elke dag wakker worden bij een van onze unieke en inspirerende fotobehangen? Door dLees meere fantastische selectie prints van drinken en eten gemaakt door de meest talentrijke fotografen en designers van over heel de wereld, is er zelfs voor de meest veeleisende eter iets te vinden!

Gepersonaliseerd fotobehang voor al jouw foodie-noden

Van dikke, sappige tomaten al rijpend op een bank tot een zee van donkere, geroosterde koffiebonen die liggen te glinsteren in de zon: de eten en drinken-categorie van Photowall bevat een indrukwekkend assortiment aanpasbaar fotobehang om jouw noden te vervullen wat betreft je favoriete eten. Er is een gigantisch aanbod gefotografeerd eten en drinken, en ook originele illustraties van keuken-gerelateerde producten. Elk fotobehang kan aangepast worden aan jouw specifieke afmetingen, door bij te snijden zoals je wenst. Je hebt zelfs de optie om de afbeelding zelf aan te passen, zodat jouw fotobehang net dat tikkeltje specialer is.

Vul heel je huis met eten!

Of misschien gewoon één muur. Wat je ook zoekt, Photowall heeft het. Met veel eten-en-drinken-prints beschikbaar om te bestellen als behang kan je je keuken opfrissen met verse limoenen, de slaapkamer decoreren met een uitgestrekt veld bergbraambessen of je woonkamer veranderen in een levensgrote 3D wijnkelder. Als je iets subtieler zoekt kan je terecht bij de illustraties van eten en drinken in een reeks zachte kleuren, die voor een ware pittoreske keuken kunnen zorgen. Eten-en-drinken behang maakt van je huis een thuis, of je nu een hele kamer of slechts een stukje muur bedekt. Door het uitgebreid assortiment behang om uit te kiezen kan je favoriete eten en drinken een nog grotere rol in je leven spelen. Het eten-en-drinken fotobehang van Photowall zal je smaakpapillen elke keer opnieuw prikkelen, zodat je blijft watertanden als je de kamer binnenkomt.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.