Eten & drinken

Of je nu een extraordinaire fijnproever bent, een wijnkenner, of gewoon een die-hard foodie, wat is dan een betere manier om je dagelijkse dosis binnen te krijgen dan wakker te wordenLees meer met een van onze unieke en inspirerende muurschilderingen of wallpapers? Met een fantastische selectie van eten en drinken prints gemaakt door getalenteerde fotografen en ontwerpers uit de hele wereld, is er iets om zelfs de meest kieskeurige eters te laten kwijlen!

Aanpasbare muurschilderingen voor al uw voedselbenodigdheden

Van mollige, sappige tomaten die rijpen op een bankje tot een zee van donker gebrande koffiebonen die glinsteren in de zon, de categorie eten en drinken van Photowall heeft een enorm aanbod aan aanpasbare muurschilderingen die zeker in de smaak zullen vallen als het gaat om uw favoriete gerechten. Er is een grote verscheidenheid aan gefotografeerde voedingsmiddelen en dranken, evenals een aantal betoverende originele illustraties van keuken-gerelateerde goodies. Elke muurschildering kan worden aangepast aan de gewenste afmetingen, u kunt bijsnijden als dat nodig is. U hebt zelfs de mogelijkheid om de afbeelding zelf aan te passen, zodat uw muurschildering net dat beetje extra speciaal wordt.

Bekleed uw hele huis met eten!

Of misschien slechts één muur. Wat je ook wilt, weet dat Photowall alles heeft wat je nodig hebt. Met veel prints over eten en drinken die je als behang kunt bestellen, kun je je keuken opfleuren met verfrissende citroenen, je slaapkamer laten oplichten door een veld vol sappige cloudberries, of je woonkamer omtoveren tot een levensgrote 3D-wijnvatwinkel. Als u op zoek bent naar iets subtielers, zijn de illustraties van eten en drinken verkrijgbaar in een reeks zachte kleuren en vormen ze charmant behang, waarmee u een echt pittoreske keukenomgeving creëert. Met behang met spijzen en dranken voelt uw huis meer als een thuis, of u nu een hele kamer wilt behangen of gewoon een persoonlijk tintje wilt geven aan een van de muren. Met zo'n groot assortiment behangpapier om uit te kiezen, kunnen uw favoriete eten en drinken een nog groter deel van uw leven worden. Telkens als u de kamer binnenkomt, zult u watertanden bij een muurschildering of behang met eten en drinken van Photowall, en uw smaakpapillen zullen elke keer weer prikkelen!
Productinformatie