Beige fotobehang

Spring aan boord van de nieuwste muurschilderingstrend en hang een beige muurschildering op. Een gemakkelijke manier om elke kamer van je huis er chic en stijlvol uit te laten zien. HLees meerier zetten we onze beige favorieten uit ons muurschilderingenassortiment op een rij en laten we zien hoe je ze het beste kunt combineren met andere stijldetails.

Een Scandinavische favoriet

Een van onze favorieten, Panorama - Beige van Scandinavian Surface, heeft een stijl die dicht bij de natuur staat en die in de meeste kamers heel gemakkelijk te combineren is. Deze muurschildering maakt het gemakkelijk om een Scandinavische look te creëren in kamers zoals de woonkamer of slaapkamer. De kleur beige in combinatie met houten stoelen in de keuken of een berkenhouten bed in de slaapkamer zorgt voor een mooie combinatie.

Blossom my Heart van Byracka in de slaapkamer

Stijl met de beige Blossom my Heart muurschildering van Byracka in de slaapkamer. De beige bloem met witte details zit prominent op de muur en geeft de kamer een luxe uitstraling. Maak het bed op met dikke dekens en grote kussens in wit en grijs. Decoreer de kamer met foto's en andere wandaccenten in porselein of messing voor een mooie aanvulling op uw beige motief.

Een beige muurschildering voor de hal

Plaats de muurschildering Mushrooms Pink in de hal voor een gezellige, uitnodigende sfeer. De beige elementen van het ontwerp passen net zo goed bij minimalistische witte meubels als bij bruine en beige decoraties. Voor een meer Scandinavische stijl voegt u een licht vloerkleed, een ronde spiegel en een beige houten bank toe. Decoreer met een kussen, een lamp die barst van de kleur, en een beige netzak - chique en stijlvol.

Laag beige

Zeggen dat het beige motief Specular Reflection opvalt, is niet helemaal waar. Op het eerste gezicht lijkt deze muurschildering relatief discreet, maar als je een grote kamer behangt met het motief op alle muren, raak je bijna gehypnotiseerd door de diepe en afgeronde patronen van het motief. Daarom werkt deze beige muurschildering het best op kleine oppervlakken, zoals een accentmuur in de woonkamer, een muur in de hal of achter het bed in de slaapkamer.

Muurschildering voor zomerhuisje of keuken

Deze beige muurschildering is gewoonweg perfect voor een zomerhuisje of een keuken die een provinciale stijl oproept. De antieke details en de rustieke uitstraling van het motief van de gepatineerde handgetekende kaart springen in het oog en je kunt niet de fout ingaan als je het combineert met een donkerhouten tafel, een beige bank of grove houten stoelen. Uw zomerhuisje is ook ideaal om het beige motief te combineren met een donkerdere bank, een beige vloerkleed en een sierlijker houten tafel om een heerlijke sfeer te creëren.
Productinformatie