Zwart fotobehang

Een spannend verhaal! In de grot van Lascaux in het zuidwesten van Frankrijk zijn meer dan 600 schilderingen en 1500 gravures te vinden. Wat deze grotschilderingen bijzonder maakt, isLees meer dat één ervan de oudste schildering is die ooit is ontdekt, en wel meer dan 17.000 jaar oud. Kan je raden welke kleur gebruikt werd om het te schilderen? Zwart, natuurlijk. Het deel van het schilderij waar we het over hebben, stelt een zwarte stier voor en is geschilderd met steenkool. Dit betekent dat de mens de kleur zwart al heel lang opzettelijk gebruikt, en de associaties van deze kleur hangen af van wie je bent en van je cultuur. In de westerse wereld wordt de kleur zwart vaak geassocieerd met duisternis en droefheid, terwijl hij vroeger in sommige delen van India als een van de mooiste kleuren werd beschouwd. Het is in deze tijd ook gebruikelijk in de wereld dat zwart prestige uitstraalt. Dit is te zien aan het gebruik van zwarte pakken.

Waarom is zwart een uitstekende kleur voor decoratie?

Sommige mensen denken dat zwart decor kamers donker en saai maakt - maar dat is verre van de waarheid.Zwart is een uitstekende kleur om mee te decoreren omdat je kunt kiezen om het zo eenvoudig of complex te maken als je wilt. Het gebruik van een zwarte muurschildering in een kamer kan de ruimte helpen een fundament te vinden, een veilige basis, die op zijn beurt rustgevend is. Als een eclectische inrichting u bevalt en interesseert, is de kleur zwart zeker in staat om het harmoniseren van verschillende stijlen veel gemakkelijker te maken. Combineer een muurschildering in zwarte tinten met een zwarte lamp, een paar zwarte kussens en misschien een zwart vloerkleed, en je hebt het schijnbaar onmogelijke voor elkaar gekregen - het matchen van je nieuwe moderne salontafel met dat antieke bureau dat je van je oudere familieleden hebt geërfd. Net als andere donkere tinten is zwart een kleur die je ogen helpt ontspannen. Als je te veel felle kleuren in de kamer hebt, lijkt het voor je ogen alsof de dingen in de kamer bijna rondzweven. Je ogen moeten hard werken om dit tegen te gaan, waardoor ze gespannen en moe worden. Wie had gedacht dat de kleur zwart in je huis bijna een noodzaak is om jou en je ogen op te frissen?

Zwarte muurschilderingen zijn voor iedereen

Net als de uitgestrektheid van de sterren in de ruimte, is ons aanbod van zwarte muurschilderingen net zo oneindig als jouw decoratiedromen. De vrolijke zwart-witte panda met een geelgroene achtergrond, gemaakt door Ryan Fowler, is een favoriet voor velen van ons hier bij Photowall. Dankzij het fantastische gebruik van kleur en thema past dit behang in alle soorten kamers, van een kamer voor een kind om in op te groeien tot een superhippe, on-trend woonkamer met meubels die voortdurend in beweging zijn. Een eindeloze asfalt grijze snelweg strekt zich uit naar de Rocky Mountains rustend aan de horizon, witte high-res foto's van orchideeën met een zwarte achtergrond en het zwart-als-nacht City Skylines motief zijn andere muurschildering patronen die u zult vinden op deze pagina. Vindt u dit ongelooflijk klinken? Wij zeker wel! Zoals gezegd, als je de kleur zwart gebruikt, zijn er geen grenzen om je zorgen over te maken, vooral als je het gebruikt op een muur muurschildering.
Productinformatie