Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-3 dagen.

Weide Bloemen - Donker-Bruin - Behang - Keuken

323

motieven

Zwart fotobehang

Een spannend verhaal! In de grot van Lascaux in zuidwesten van Frankrijk kunt u meer dan 600 schilderingen en 1500 gravures bekijken. Wat deze grotschilderingen zo speciaal maakt is dLees meerat één ervan de oudste schildering van welke aard dan ook is die ooit is ontdekt, en die is meer dan 17.000 jaar oud. Kunt u raden welke kleur werd gebruikt om het te schilderen? Zwart natuurlijk. Het gedeelte van de schildering waarover het gaat, beeldt een zwarte stier uit en werd gemaakt met kool. Dit betekent dat mensen opzettelijk en langdurig de kleur zwart hebben gebruikt en de associaties van deze kleur zijn afhankelijk van wie u bent en van uw cultuur. In de westerse wereld wordt de kleur zwart vaak geassocieerd met duisternis en verdriet terwijl het in sommige delen van India voorheen als een van de mooiste kleuren werd beschouwd. Het is ook algemeen aanvaard in de wereld op dit moment dat zwart prestige uitstraalt. Dit kan worden gezien bij het gebruik van zwarte pakken.

Waarom is zwart een uitstekende kleur voor decoratie?

Sommige mensen denken dat een zwarte inrichting kamers donker en saai maakt - maar dat is ver bezijden de waarheid. Zwart is een uitstekende kleur voor decoratie, want u kunt ervoor kiezen om het zo simpel of complex te maken als u wilt. Met zwart fotobehangin een kamer kan de ruimte een fundament vinden, een veilige basis, wat geruststellend is. Als eclectisch decor bij u past en u interesseert, dan is de kleur zwart zeker in staat om het veel eenvoudiger te maken om verschillende stijlen te harmoniseren. Combineer fotobehangin zwarte tinten met een zwarte lamp, een paar zwarte kussens en misschien een zwart tapijt, en het zal lijken alsof u het schijnbaar onmogelijke mogelijk hebt gemaakt - de nieuwe moderne koffietafel combineren met dat antieke bureau dat u van uw oudere familieleden hebt geërfd. Net als andere donkere tinten is zwart een kleur die uw ogen helpt te ontspannen. Als u te veel lichte kleuren in de kamer hebt, lijkt het voor uw ogen misschien bijna dat de voorwerpen in de kamer rondzweven. Uw ogen moeten hard werken om dit tegen te gaan, waardoor ze gespannen en moe zijn. Wie zou ooit hebben gedacht dat de kleur zwart in uw huis bijna noodzakelijk is om u en uw ogen te herstellen?

Zwart fotobehangis voor iedereen

Net als de enorme uitgestrektheid van sterren in het heelal is ons assortiment zwarte fotobehang net zo oneindig als uw decoratie dromen. De vrolijke zwart-witte panda met een geelachtige groene achtergrond, gecreëert door Ryan Fowler, is hier een favoriet bij Photowall. Dankzij het fantastische gebruik van kleur en thema past dit fotobehang in alle soorten kamers, van een kamer voor een kind om in op te groeien in een super-hippe, trendy woonkamer met steeds andere meubels. Een nooit eindigende asfaltgrijze snelweg strekt zich uit naar de Rocky Mountains die op de horizon lijken te rusten, witte HDR foto's van orchideeën met een zwarte achtergrond en het zwart-als-de-nacht City Skylines-motief zijn andere fotobehang patronen die u op deze pagina vindt . Vindt u dit ongelooflijk klinken? We vinden dat ook! Zoals reeds vermeld, als u de kleur zwart gebruikt zijn er geen beperkingen om u zorgen over te maken, vooral als u het met fotobehang gebruikt.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.