Graffiti & Street Art

Houdt u van de felle, gedurfde en kleurrijke straatkunst die de muren van veel stedelijke gebieden siert? Voeg dan wat toe aan uw huis of kantoor, en beleef het elke dag met uw eigen Lees meerspecificaties afhankelijk van de grootte en de juiste tinten intact ook. Onze graffiti & street art muurschilderingen vast te leggen de geest van de stad kunstenaarschap gevonden over de hele wereld. Niet langer beperkt tot louter de trottoirs, heeft graffiti geworden mainstream en u kunt kiezen de stukken van uw keuze te bedekken met, in uw eigen vier muren.

Basisprincipes van graffiti & street art muurschilderingen

De vereenvoudigde term van meesterwerk in street art slang heet piece. Dit beschrijft street art die een stuk complexer is, met ten minste drie verschillende kleuren en die een hoog niveau van detail, stijl en werk vereist om te voltooien. Wij hebben tal van pieces in ons graffiti & street art muurschilderingen arsenaal, met allerlei verschillende unieke ontwerpen en kleuren die aan al uw decorwensen tegemoet kunnen komen. Uiteraard kunnen deze kostbare items nog steeds worden gewijzigd en aangepast in grootte en kleuren, als uw algemene plan voor de inrichting van een kamer daar om vraagt.

Een brandend verlangen

Branders verwijzen naar street art stukken die hot zijn, dat wil zeggen de meest gewilde stukken op dat moment. Aangezien we onze galerijen altijd updaten met onze exclusieve lay-outs, bent u er zeker van dat u een van deze trendy graffiti & street art muurschilderingen in handen krijgt. Een mooi voorbeeld zou het item Evolution zijn, gedaan in stencil, wat een vorm van street art creatie is waarbij een ontwerp in papier of karton wordt gesneden en vervolgens op de muur of stoep wordt gespoten. Deze methode werd in de jaren 1980 in Parijs ontwikkeld door een straatkunstenaar met de naam Blek le Rat, en de beroemdste kunstenaar is tegenwoordig iemand van wie je misschien al gehoord hebt, hij heet Banksy. Met een eenvoudige achtergrond maar een krachtige boodschap, de Evolution graffiti & street art muurschildering ziet er geweldig uit bijna overal, het maken van een statement dat een diepere betekenis heeft en een opgeruimde stijl die nog steeds boekdelen kan spreken.

Graffiti & street art muurschilderingen in Wildstyle

Wildstyle heeft betrekking op een tagging stijl van in elkaar grijpende letters en symbolen. Hoewel deze vorm van urban art uitgebreid en ingewikkeld is, omdat meestal alleen andere straatartiesten het eigenlijke woord kunnen lezen, is het vooral onder het jongere volk zeer populair. De levendige en resonerende kleuren van onze graffiti & street art muurschilderingen gedaan in Wildstyle kan elke kamer een enorme boost te geven, verheffen het van een kamer naar iets speciaals en memorabel. Teenage Graffiti zou een slimme keuze zijn voor dit gevoel, omdat het ongetwijfeld direct zichtbaar en visueel opvallend is, waardoor het een prachtige keuze is voor bijvoorbeeld een kantoor, om aan te geven dat dit een jeugdige en uitbundige onderneming is.

Kies zelf

Kies een geweldig stuk urban art in de vorm van een kleurrijke, chaotische graffiti tagging muurschildering, die perfect is als je een diepe voorliefde hebt voor abstracte kunst. Een geweldig geval hiervoor is het stuk Music Love Graffiti, een spetterend en levendig stuk dat leven inblaast. Als je meer van geschiedenis houdt, dan is een grunge-afbeelding met de naam Part of Berlin Wall with Grunge Graffiti - Potsdamer Platz misschien meer iets voor jou. Liquid Graffiti is een van de meer obscure selecties, maar in ieder geval nog steeds enorm modieus en mooi. De blauwe tinten en het vloeiende raffinement van het item maken het een indrukwekkende verschijning, waar u het ook neerzet. In ieder geval, onze selectie van graffiti & street art muurschilderingen heeft iets voor elke kunstliefhebber en wie wat pit in zijn decoratie wil brengen.
Productinformatie