Typografie

Typografie wordt gedefinieerd als de kunst van het arrangeren van letters om iets geschreven leesbaar en aangenaam voor het oog te maken. Het bestaat uit het kiezen van lettertypes, aLees meerfmetingen, lengtes en spatiëring om het gewenste effect van het lettertype te bereiken. Dit vereist de vaardigheden van letterzetters, grafisch ontwerpers, art directors, mangakunstenaars, stripkunstenaars, graffitikunstenaars, en vele anderen met vergelijkbare vaardigheden. Tegenwoordig kunt u uw Word-bestand gewoon instellen op het type, lettertype of formaat dat u wilt. Maar vóór de komst van computers werd typografie beschouwd als een waardevolle en gespecialiseerde vaardigheid. Photowall herinnert zich de dagen van weleer met zijn mooie collectie vintage typografie posters. Deze beelden uit de tijd dat letters nog door mensenhanden werden gerangschikt, geven je huis een sfeer van ouderwets raffinement en nostalgie. Plaats deze vintage typografie posters in geselecteerde gebieden van uw woning en laat ze u het gevoel geven van een tijd waarin kranten de enige bron van informatie waren en kunstzinnigheid kwam door grote inspanning in plaats van de aanraking van een knop. Deze vintage typografie posters zouden perfect staan in je privé studeerkamer of minibibliotheek. Het zal je een uitstraling van eruditie en wijsheid geven om deze vintage typografie posters om je heen te hebben.

Klassiek in vintage typografie posters

Vroeger moesten romans, affiches, nieuwsbrieven, aankondigingen en andere vormen van geschreven publicaties met de hand worden getypt. De moeite en zorg die het kostte om zelfs maar één van deze publicaties te maken, is geen beeld dat iemand uit ons technologische tijdperk zich zelfs maar kan voorstellen. In veel sectoren van deze industrie is typografie al een verloren kunst geworden. Photowall helpt u herinneren aan het werk van velen die ons zijn voorgegaan met "Tree of Life", "Antique Botanical", en "London Underground Sign" in haar ruime collectie vintage typografie posters. Laat deze beelden in de slaap- en speelkamer van je kinderen zitten en licht ze in over een tijd voordat Microsoft Word en Photoshop de belangrijkste gereedschappen waren om een geschreven publicatie te verfraaien. Maak van deze vintage typografie posters een herinnering aan hen dat alle dingen die de moeite waard zijn om te hebben, ook de moeite waard zijn om voor te werken. Hang deze mooie vintage typografie posters in je woonkamer en zit samen met je dierbaren vol bewondering over de hoeveelheid werk die nodig was om ze tot stand te brengen. Deze vintage typografie posters zullen uw huis gegarandeerd opfleuren.

Waarde in vintage typografie posters

Ook al is het tijdperk van de handmatige typografie voorbij, er zijn nog steeds mensen die deze kunstvorm tot op de dag van vandaag beoefenen. Huwelijksuitnodigingen, posters, filmprints, aankondigingen, en dergelijke, worden vele malen duurder als ze volgens deze oude methode zijn gemaakt. De hoeveelheid werk en vakmanschap die erin wordt gestoken, verhoogt de prijs voor de consument. Er zijn nog steeds velen die de eer willen hebben om te kunnen zeggen dat hun huwelijksuitnodigingen handgemaakte typografiestukken waren. Photowall erkent dit belangrijke feit met "Cinema Popcorn", "Floral Inspirational", en "Codex Madrid II-Leonardo Da Vinci" in zijn fijne lijn van vintage typografie posters. Deze facsimile's van het echte werk zien er zo echt en authentiek uit dat het lijkt alsof een meester letterzetter ze speciaal voor u heeft laten maken. Plaats ze op uw privé-werkplek in uw woning en kruip in de huid van een krantenredacteur uit de jaren 1930. Nodig je vrienden en collega's uit voor koffie en koekjes terwijl je ze laat staren en je mooie collectie van deze prachtige vintage typografie posters laat bewonderen.

Tijdloos en nostalgisch

Deze vintage typografie posters zijn er in een brede selectie van ontwerpen en kleuren voor de bibliofiele kenner om uit te kiezen. Ze zijn gemaakt van materialen die veilig zijn om in uw huis te hebben, en veilig om in de buurt van uw kinderen te zijn. Wees jaloers op uw collega's wanneer ze uw werkruimtes versierd zien met deze spectaculaire vintage typografie posters. Er is nog meer om van te houden met "Movie Tickets Admit One", "Vintage Typewriter", en "Vintage New York Brooklyn Bridge" in onze mooie lijn van vintage typografie posters. Voel je als een van de pioniers van het uitgevers tijdperk met een paar van deze prints gerangschikt rond uw studie. Stel je voor dat je een jonge Ernest Hemingway bent, starend naar de indrukwekkende ruimte van een leeg vel papier, klaar om zijn volgende literaire meesterwerk te schrijven. De klassieke uitstraling van deze vintage typografie posters kan niet genoeg worden benadrukt. Ze zijn meer dan gewone versieringen in uw huis, het zijn objets d'art. Laat deze prints u terugvoeren naar een tijd waarin hard werken en vaardigheid de belangrijkste valuta waren voor vooruitgang en erkenning in deze wereld. Laat u en uw familie delen in deze prachtige sentimenten.
Productinformatie