Objecten

Een centraal thema, of op zijn minst een gemeenschappelijk element, is van vitaal belang als het gaat om het inrichten van uw interieur. Focussen op één ding kan zorgen voor een gewelLees meerdig focuspunt, maar ook paradoxaal genoeg de aandacht vestigen op andere decoratieve elementen in uw ruimte. Met Photowall's uitstekende en hoge kwaliteit objecten muurschilderingen uit de kunst en design tier, heb je deze focus en hulpmiddel tot je beschikking. Alledaagse voorwerpen en materialen in de kunst zijn een hedendaags antwoord op een eeuwenoud gebruik, wat deze objecten muurschilderingen doen in een stijlvolle mode, enorme verscheidenheid en unieke ontwerpen. Of u nu op zoek bent om uw woon-, zakelijke of recreatieve ruimte op te fleuren of nieuw leven in te blazen, met deze motieven kunt u niet de fout in gaan. Objecten muurschilderingen geven u ook de mogelijkheid om uw eigen wijzigingen aan te vragen, zodat ze passen bij of contrasteren met uw bestaande esthetiek, kleurenschema's en algehele ontwerp.

Een breed palet aan objecten muurschilderingen

Objecten zijn vaak intrigerend op zichzelf, maar ook in termen van wat ze toevoegen aan de totale uitstraling van een ruimte. Net als bij andere kunststromingen in de afgelopen eeuwen, komt het gebruik van objecten in de kunst ook in verschillende vormen en interpretaties voor. Objecten muurschilderingen hebben hun eigen diversiteit, met afbeeldingen die variëren van echte foto's die zo gedetailleerd en ingewikkeld zijn dat je ze bijna kunt voelen door het motief aan te raken, tot kunstwerken die zo uniek en stijlvol zijn dat je merkt dat je er heel lang naar blijft staren. Je ziet dit contrast in stukken als "Oil & Vinegar" en "Retro Kitchen III", beide prachtige objecten muurschilderingen in hun eigen recht, maar niettemin verschillend in uitvoering. Terwijl "Oil & Vinegar" een chique en complex gearrangeerde afbeelding is, is "Retro Kitchen III" een kunstwerk in de vorm van een collage. Beide objecten muurschilderingen kunnen elke kamer pop en zorgen voor een maximale visuele impact, rente en gewicht.

Een ander perspectief

Meer dan honderd jaar geleden bracht een fietswiel de kunst in een richting die nog nooit eerder was verkend. Dit specifieke fietswiel was een kant-en-klaar kunstwerk van de kunstenaar Marcel Duchamp en werd tentoongesteld in een tentoonstelling in New York in 1916. Duchamps gebruik van gemodificeerde en tot kunstwerken samengevoegde voorwerpen daagde de eigenlijke betekenis van kunst en kunstbeoefening uit. Zoals u zult zien, zijn de overblijfselen van deze radicale beweging duidelijk zichtbaar in onze selectie muurschilderingen met objecten. Deze specifieke artistieke acties legden de nadruk op het concept achter een kunstwerk, in plaats van op de materialen waarvan het was gemaakt. Dit idee wekt nog steeds dezelfde controverse en discussie op als waar Duchamp naar op zoek was toen hij alledaagse voorwerpen gebruikte. Wat definieert kunst? Wat zijn de schepping en het auteurschap als het gaat om een vervaardigd, gevonden voorwerp? Sommige van deze vragen kunnen worden beantwoord, of liever op uw eigen manier worden geïnterpreteerd, wanneer u voor uzelf een muurschildering van Photowall aanschaft. Kies iets als "Indigo Feathers square" en zie hoe je huis of kantoor onmiddellijk wordt omgetoverd tot iets veel interessanters. Deze objecten muurschilderingen geven uw ruimte charme en stijl, met geweldige details en fantastische kleuren.

Bezichtig het verleden met objecten muurschilderingen

Er zijn heel wat muurschilderingen met een vintage- of retrothema in deze bijzondere assemblage. "Rock and Roll Fantasy" is daar een heel concreet voorbeeld van, een heerlijk charmant beeld dat in geen enkele woning of zelfs op de werkplek zou misstaan. Als je op zoek bent naar een meer moderne vibe, kan "Let it Rain" misschien de truc doen. Deze muurschildering maakt de ruimte levendig omdat er echte beweging in de afbeelding zit, met de kleur oranje die een extra element van leven geeft met zijn levendige tint. Stel je deze muurschildering voor in je woonkamer of de directiekamer op kantoor, het zou zeker een geweldig aandachtspunt zijn en een gesprek genereren onder iedereen die het bekijkt.
Productinformatie