Oppervlakken & texturen

1314

motieven

Oppervlakken & texturen

Textuur wordt vaak over het hoofd gezien, omdat we de sensatie die het veroorzaakt voor lief nemen. We laten ons lyrisch uit over de schoonheid van schilderijen, maar vergeten te geniLees meereten van het luxe gevoel 'snachts van zijden lakens. Toch kunnen oppervlakken en texturen een kamer letterlijk transformeren van gewoontjes tot spectaculair.

Textuur: De Kritische Factor In Het Verheffen Van Een Kamer

Textuur Geeft Visueel Gewicht: Niemand wil dat hun kamer onopvallend is. Woonruimtes moet u de adem benemen elke keer dat u er binnen loopt. Een kamer moet in staat zijn om uw aandacht te vangen en vast te houden. Hij moet dat visuele gewicht hebben dat hij uw interesse vast houdt en dat u met uw ogen rond blijft gaan. Een fotobehang is een van de perfecte gereedschappen dat ontwerpers gebruiken om visueel gewicht te creëren in een kamer. Als u een ontwerp kiest dat diepte en textuur toevoegt, zoals b.v. een bakstenen muur, dan zal dat de kamer warmte en een rustieke sfeer geven. Een gladde marmeren muurschildering zal een koelend effect op de kamer hebben en voegt een Scandinavisch accentje toe. Als u nog een stap verder gaat, en een contrasterende textuur direct tegen het fotobehang aanbrengt, dan zal dat het fotobehang nog verder versterken. Met andere woorden, u kunt het visuele gewicht van fotobehang aanpassen door het aanpassen van de afstand tussen de twee contrasterende objecten.

Textuur Brengt Evenwicht In Een Kamer

Als u een moderne afwerking van uw leefruimte wilt, gebruik dan een zacht en glanzend fotobehang van marmer of graniet. Andersom, als u de voorkeur geeft aan traditionele kamers, kies dan fotobehang met een stenen- of ruwer oppervlak dat u een huiselijker gevoel zal geven. Het resulterende effect is een kamer met een gezellige atmosfeer. Vergeet niet dat elke kamer een contrasterende element moet hebben om de algehele look die u wilt bereiken te benadrukken. Als uw ontwerp modern is, zal de aanblik van fotobehang van een roestige gepatchte plaat net genoeg textuur toevoegen om de rest van de gepolijste uitstraling van de kamer naar voren te halen. Voeg een niveau van verfijning toe aan een kamer door zorgvuldig texturen te kiezen die elkaar zullen aanvullen, en breng zo uw leefruimte tot leven.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.