Zonsondergang in bos door gebroken venster - Behang - Kantoor

5022

motieven

Steden & plaatsen

In plaats van de wereld te bereizen kun je nu ook adembenemende plekken gemakkelijk in huis halen. Of je nu van de rust en sereniteit van de kanalen in Venetië houdt of de schitterendLees meere lichtjes van Londen prefereert, wij hebben zeker een skyline in muurformaat voor jou. Fotobehang van steden brengt een unieke diepte in iedere kleinere kamer. Van Parijs tot New York, van Tokyo tot Stockholm, je vind gegarandeerd de meest indrukwekkende skylines van de hele wereld.

Fotobehang van geweldige plekken

De selectie van prachtige foto’s van steden wereldwijd zullen een glimlach op je gezicht toveren terwijl je jezelf ziet in al die prachtige plaatsen. Er is een grote mix van fotobehang, grafische ontwerpen en slimme cartoon-achtige ontwerpen. Een talentvol team van fotografen en ontwerpers heeft dit behang voor jouw plezier gemaakt en heeft de beste manier bedacht om de essentie van een stad op canvas te vangen. Deze verbazende kunstwerken zullen je herinnering van de opwindende steden die je al bezocht hebt weer ophalen en je het gevoel geven dat je al in die steden bent, die je ooit nog eens bezoeken wilt.

Stadsgezicht behang

Elk ontwerp in ons assortiment van skylines en plaatsen heeft zijn eigen karakteristieke stijl. Bijvoorbeeld is een stadsplattegrond een populaire keuze als behang. Er is er één beschikbaar van de stad Parijs en de rivier de Seine, die als een regenboog door het midden loopt. Dit unieke ontwerp is een geweldig gespreksonderwerp omdat het een nieuwe dimensie geeft aan het beeld dat we van de stad hebben. Het skyline panorama ontwerp is een ander opvallend behang, veelkleurig maar met een waterverf-effect. PHOTOWALL heeft getracht om veel beroemde skylines uit te brengen, waaronder die van Londen, Cincinnati en Moskou. De achtergrond is wit zodat de kleurige en krachtige skyline nog beter uitkomt. Dit creëert een rand effect dat perfect is voor het opvrolijken van een simpel gekleurde kamer.

Fotodesign

Dit muur bedekkende behang van hoge kwaliteit vangt de magische kant van steden van overal ter wereld. Er zijn veel muurfoto´s met prachtige reflecties in de rivieren die door de steden stromen. Canary Wharf in Londen is zo´n voorbeeld, waar de fotograaf de stad bij schemer prachtig gevangen heeft met een verbluffend paarsblauwe lucht en waarbij de lichten van de wolkenkrabbers de reflectie heel speciaal maken. Een ander voorbeeld uit ons fotobehang is die van de Rainbow Bridge bij Mount Fuji in Japan. De fotograaf heeft de met sneeuw bedekte top van de berg met de reflecterende zon en de stad, vol leven met zijn lichten, eronder gefotografeerd. De Rainbow Bridge, ook glimmend in zijn lichten, loopt door het midden van deze prachtige scène. Er zijn ook een aantal fotobehangen in sepia beschikbaar, welke wat subtieler zijn, maar toch een groot effect creëren in de kamer van je keuze. Deze zullen je helpen je terug in de tijd te verbeelden. De stad Stockholm, met zijn elegante torenspitsen, wordt voorgesteld in dit sepia ontwerp.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.