Portugal

We mengen vaak de klassiekers met iets moderners als het gaat om het decoreren van uw interieur. Het mengen van nostalgie met modernisme is ook terug te vinden in Photowall's uitgelezLees meeren selectie van muurschilderingen van hoge kwaliteit in Portugal. Het is een fascinerend land met een trotse en rijke geschiedenis die overal in het land voelbaar is, van de hoofdstad tot elk klein, schilderachtig dorpje. Interessant is dat Portugal al sinds 1139 dezelfde vastgelegde grenzen heeft, waardoor het de oudste natiestaat van Europa is! Dit kan een uitstekend thema zijn in uw ruimte, met sterke wortels en een gevoel van traditie. Portugal muurschilderingen die dit aangeven kunnen goed worden afgestemd op of juist gecontrasteerd met bestaande interieurelementen zoals kleurenschema's en allerlei soorten meubels.

Geschiedenis met Portugal muurschilderingen

De Portugese natiestaat dateert van 1135 CE, 350 jaar eerder dan rivaal Spanje. Het Portugese rijk groeide toen Vasco de Gama in 1498 naar India voer en Brazilië in 1500 de volgende was. De naar hem genoemde Vasco da Gama-brug in Lissabon is 17 kilometer lang en daarmee de langste van Europa. Portugal muurschilderingen toont deze belangrijke locatie in het motief genaamd "Vasco de Gama", een prachtige scène van een door de mens gemaakt wonder samen met de natuurlijke schoonheid van de lucht en de zee. Ooit regeerde Portugal de wereld samen met Spanje, omdat deze twee naties het grootste deel van de zee beheersten en vruchtbare kolonisten waren. Portugal is vernoemd naar de op één na grootste stad van het land, Porto, die ook treffend is afgebeeld op de muurschilderingen in Portugal. De Latijnse naam voor de stad was Portus Cale. Aangenomen wordt dat het woord "Cale" afkomstig is van een Keltisch woord dat "port" betekent. In andere contexten betekent het "rustige haven". U kunt ook zien waarom dit zo is in Portugal muurschilderingen zoals "Zonsondergang in Porto City", een prachtig gedetailleerde en overspoeld met natuurlijke kleuren beeld dat het verschil kan maken in elke residentiële of zakelijke kamer.

De hoofdstad

Lissabon is de thuisbasis van cultureel belangrijke fadomuziek en prachtig kleurrijke geplaveide straten, en heeft een overvloed aan geheimen en stukjes die voor de meeste mensen onbekend zijn. Als u van plan bent een reis te maken naar de trendy hoofdstad van Portugal of er al eens bent geweest, bekijk dan onze collectie unieke muurschilderingen van Portugal om uw interieur echt tot leven te brengen. "Lisbon Skyline Black" is zo'n item, dat uw kamer onmiddellijk kan veranderen in iets veel interessanters en visueel aantrekkelijker. Het unieke ontwerp en de elegante kleurencombinatie zorgen voor een prachtig gevoel van verfijning in elke ruimte. De prachtige toren van Belém is een van de monumenten en architectonische wonderen die u niet mag missen in Lissabon. Vang een glimp op van deze iconische locatie in Portugal muurschilderingen zoals "Lissabon Portugal Skyline", die wordt geleverd in verschillende tinten, schakeringen en tinten om u die typische Photowall verscheidenheid te bieden.

Rijke Portugal muurschilderingen

Portugal is een wereldleider op het gebied van hernieuwbare energie. Meer dan 50% van de nationale energiebehoefte wordt opgewekt door zonnepanelen, windmolenparken, waterkracht en golfslagenergie. Het is veilig om te zeggen dat de Portugezen veel waarde hechten aan het behoud van de natuur, en terecht. Zoals u kunt zien op muurschilderingen in Portugal, zoals "Arieiro", is dit land gezegend met prachtige plekjes die zo essentieel zijn voor de geestelijke gezondheid van hun burgers. Portugal heeft ook een kustlijn die zich uitstrekt over 800 kilometer en het is bekend dat er 364 dagen surfen is, wat absoluut verbazingwekkend is. "Dolfijnen op de Azoren" is een muurschildering in Portugal die dat weerspiegelt, door ons deze vriendelijke schepsels in de prachtige wateren van deze ongelooflijke locatie voor te stellen. Als u deze muurschildering in uw huis of kantoor ophangt, zal het u altijd helpen ontspannen en u inspireren om uw volgende reis te plannen, zo groot is de visuele energie en kracht die wordt gegenereerd door de Portugal muurschilderingen van Photowall.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's