Herroepingsrecht & Retourzending

Natuurlijk willen we dat je blij bent met je behang of schilderij van ons, en het is altijd mogelijk om te retourneren, je geld terug te krijgen of te ruilen voor een ander artikel.

30 dagen herroepingsrecht

Naast het wettelijke herroepingsrecht van 14 dagen bieden we onze klanten altijd een extra open aankoop van 16 dagen op alle niet-geïnstalleerde producten. Je hebt het recht om je artikel binnen 30 dagen te retourneren of te ruilen. Het herroepingsrecht geldt 30 dagen vanaf het moment dat jij of een door jou aangewezen derde het product heeft ontvangen.

Als je de aankoop wilt annuleren, neem dan contact met ons op en wij helpen je verder.

Het is voldoende dat we de melding dat je de aankoop wilt annuleren ontvangen binnen 30 dagen na ontvangst van het pakket. Het artikel hoeft dus niet binnen 30 dagen aan ons te zijn geretourneerd, alleen de melding dat je de aankoop wilt annuleren moet dan binnen zijn.

Als je behang hebt besteld, kun je de stroken uit elkaar knippen om het behang beter te kunnen inspecteren. Zelfs als je de stroken uit elkaar hebt geknipt, valt het product onder het retourrecht van 30 dagen en kun je het nog steeds aan ons retourneren.

Retourzending

Wanneer je contact met ons opneemt en aangeeft dat je een product terug wilt sturen, regelen wij de retourzending en betalen de verzendkosten. Bij een retourzending kunnen er enkele bijkomende kosten zijn, hierover word je geïnformeerd wanneer je contact met ons opneemt.

Je kunt er ook voor kiezen om zelf de retourzending te regelen. Als je dat doet, nemen we geen verantwoordelijkheid voor de levering en betalen we niets terug voordat we het product bij ons hebben. Wanneer je zelf de verzending regelt, vergoeden wij geen eventuele verzendkosten.

Alle retourzendingen worden gerecycled.

Terugbetaling

Zodra wij de retourzending hebben ontvangen, storten wij het volledige bedrag binnen 14 dagen terug. Het geld wordt terugbetaald via dezelfde betaalmethode als je hebt gebruikt voor de betaling en er zijn geen bijkomende transactiekosten.

Wij vergoeden geen installatiekosten, dus het is belangrijk om te controleren of het product aan je verwachtingen voldoet voordat je het installeert.

Niet gevonden wat je zocht?