Kleuren

Kleur is een, zo niet de, meest bepalende factor als het gaat om interieur design. Het vinden van kleurenposters in uw favoriete tint is eenvoudig met ons enorme assortiment. Voor uw Lees meergemak hebben we ze zelfs gesorteerd op hun verschillende groepen, zodat u een goed overzicht heeft en de mogelijkheid om een kleurenposter te kiezen in overeenstemming met uw persoonlijke wensen en specs. Bovendien kunnen al deze artikelen en stukken worden aangepast aan de algemene sfeer die u probeert te creëren met kleurenposters in uw huis, kantoor of een andere persoonlijke ruimte.

De kleuren posters keuze is aan u

Doordat wij zoveel categorieën en niveaus hebben verzameld en deze hebben gesorteerd op basis van hun verschillende tinten, kunt u er op een eenvoudige en voordelige manier doorheen bladeren. De kleuren posters selectie is zo groot, je bent eigenlijk verwend voor de keuze. Wees niet bang om te experimenteren met de verschillende tinten en pigmenten, want versieren is een leuke bezigheid als je zoveel alternatieven hebt om uit te kiezen.

Primaire kleuren posters

Primaire kleuren worden ook wel de basiskleuren genoemd, omdat ze niet kunnen worden gemaakt door andere kleuren te mengen, waardoor ze de bouwstenen zijn van alle andere kleuren. In het bijzonder zijn deze kleuren blauw, rood en geel. Aangezien deze kleuren fundamenteel zijn voor het menselijk gezichtsvermogen, is het veilig om aan te nemen dat ze moeten passen bij het overheersende thema van uw kamer. Kies een kleurenposter die exact of in ieder geval dicht bij de genoemde kleuren ligt.

Blauwer dan blauw

De meesten van ons associëren de kleur blauw van nature met koelte en rust. Het is dus logisch om blauwe kleurenposters te gebruiken in de woonkamer en de slaapkamer, misschien zelfs in de kinderkamer of de babykamer. Met de motieven in deze tint, variërend van de ruimte tot bossen en bergen, om er maar een paar te noemen, heb je alle mogelijkheden om je ruimte evenwicht en karakter te geven. Dat blauw koelte uitstraalt, wil niet zeggen dat blauwe kleurenposters niet ook als statement kunnen worden gebruikt.

Kleuren posters in rood

Rood wordt vaak geassocieerd met passie en zaken van het hart, waarschijnlijk voortkomend uit de evolutie omdat het ook de kleur is van wat in wezen de brandstof van ons lichaam is, namelijk bloed. Kleurenaffiches in rood zijn populair, vooral in een modern decor, maar ook voor meer rustieke gerechten waar we meer gedempte rode tinten beschikbaar hebben. Niettemin kunt u ook aanpassingen vragen in de tint rood die u wenst, of het nu voor uw kantoor, woning of andere persoonlijke ruimtes is waar u een kleurenposter wilt ophangen.

Het was allemaal geel

Een vleugje kleur doet wonderen in een kamer. Gele kleurenposters zijn een van de populairdere thema's, vooral voor jonge gezinnen, omdat dit een nieuw begin uitstraalt, net als een prachtige zonsopgang, die we natuurlijk in overvloed in ons aanbod van hoogwaardige doeken hebben. De frisheid van deze specifieke kleurenposter werkt in praktisch elk type kamer.

Secundaire kleuren posters

Secundaire kleuren worden gesmeed door twee primaire kleuren gelijkmatig te mengen. Geel en rood worden bijvoorbeeld oranje, rood en blauw worden paars, en blauw en geel worden groen. Oranje staat, net als geel, voor energie en inspiratie, wat perfect kan zijn voor een jong kind, omdat het zijn dorst naar leren stimuleert. Voorbeelden van affiches met paarse kleuren strekken zich uit van de natuurlijke schoonheid van een arctische nachthemel tot de fantastische charme van een mythisch wezen. Hoewel je bij de kleur groen onmiddellijk aan bossen en bomen denkt, bevatten onze groene kleurenposters ook scènes uit de ruimte, stadsgezichten, abstracte schilderijen en unieke interpretaties van patronen en organische tentoonstellingen.

Zwart en wit kleurenposters

Houden we niet allemaal van de klassieke uitstraling van zwart en wit? Het straalt gewoon verfijning, stijl en charisma uit. Geen wonder dat bijna al onze selecties zwart-wit kleurenposters bevatten. De diversiteit is enorm en omvat alle soorten aspecten en stijlen van beeldmateriaal, inclusief maar niet beperkt tot high-detail fotografie, intense portretten, diepgaande artistieke interpretaties en meer. De individualiteit van zwart/wit kleurenposters is fenomenaal en tilt elke ruimte naar een geheel nieuw niveau van intrige en afkomst.
Productinformatie