Blauwe posters

De menselijke passie voor de kleur blauw is eeuwenoud en heeft veel te maken met ons aangeboren verlangen naar vrede. De blauwe lucht en het azuurblauw van de oceaan behoren tot de meLees meerest serene en geruststellende dingen in de natuur. Met de hoogwaardige blauwe posters van Photowall kunt u deze oeroude wens nu ook in uw woon-, werk- of recreatieruimte tot uiting laten komen. De veelheid aan opties in blauwe posters zal aan elke smaak en behoefte voldoen. Omdat blauw een sterke kleur op zich is, kunt u blauwe posters mixen en matchen met een heleboel andere kleurenschema's, afhankelijk van uw esthetiek en algemene ontwerp. De selectie blauwe posters is zo gevarieerd dat u gegarandeerd iets in handen zult krijgen dat voldoet aan uw persoonlijkheid en karakter, uitgevoerd in stijl, rijke details en unieke ontwerpen.

Blauwe posters voor fantastische interieurs

Zoals reeds gezegd, zijn een mooie hemel en een kalme zee twee dingen die de ziel en de zintuigen de broodnodige verlichting bieden van de stress van het leven. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de zee en de lucht sterk vertegenwoordigd zijn in het assortiment blauwe posters van Photowall. Aangezien blauw absoluut een van de meest voorkomende kleuren voor slaapkamers is, is het zinvol om een blauwe poster aan te schaffen met de schoonheid van de hemel of de allure van de watermassa's, om de troostende sfeer in de kamer nog verder te versterken. Blauw is vaak de kleur die harmonie en een kalmerende energie uitstraalt, wat op zijn beurt bijdraagt tot innerlijke ontspanning en genezing. Tied to the Ocean is hier een perfect voorbeeld van, een blauwe poster die eenvoudig maar krachtig de sereniteit van de oceaan samen met de uitgestrektheid van de lucht laat zien. Blauwe posters nemen twee van de beste aspecten van de natuur en brengen die in uw ruimte, zodat u kunt nadenken, ontspannen en herstellen.

Een beetje geschiedenis

De kleur blauw werd voor het eerst gebruikt in combinatie met andere kleuren in grotschilderingen aan het einde van de laatste ijstijd. In het oude Egypte werd de rijke azuurblauwe lapis lazuli steen gebruikt in luxueuze sieraden en decoratieve ornamenten. Aangezien de kleur blauw in de natuur betrekkelijk zeldzaam is, was het lange tijd zeer moeilijk om uit te vinden hoe het exacte blauwe pigment kon worden gewonnen. Bovendien waren de kosten voor de invoer van lapis lazuli of blauw pigment uit het Oosten zo buitensporig hoog voor de mensen in het Westen dat zij lang en hard hebben geworsteld om een synthetisch pigment voor de kleur blauw te creëren. In het begin van de jaren 1700 slaagde de scheikundige Johann Jacob Diesbach daar eindelijk in, en hadden de westerlingen eindelijk toegang tot de kleur zonder een fortuin uit te geven. Gelukkig voor u is dit prachtige pigment verkrijgbaar in elke tint die u zich maar kunt voorstellen, met blauwe posters met tal van motieven die u zullen bekoren. Aangezien u nu de geschiedenis kent van de introductie van deze kleur, kiest u een blauwe poster zoals Midnight Blue Hydrangeas with Gold, een prachtig schilderij met verschillende tinten blauw aanwezig. Dit type blauwe poster kan elke kamer laten knallen met visuele impact en een blijvende indruk maken op u, uw familie, vrienden en elk ander gezelschap dat u over de vloer krijgt.

Verschillende thema's in blauwe posters

Photowall hecht er altijd veel waarde aan dat hun postercategorieën veel variatie bieden. Dit geldt ook voor blauwe posters, waar niet alleen de natuur, maar ook heel wat andere onderwerpen aan bod komen. Terwijl er veel levensechte scènes zijn, met details zo rijk dat je het gevoel hebt letterlijk in het beeld te staan, heeft blauwe posters ook een geweldige selectie kunstwerken met deze geweldige kleur. Candle Sperm Whale, bijvoorbeeld, is een passend voorbeeld van die levensechte kwaliteit die blauwe posters in je kamer kunnen brengen. De ingewikkelde en specifieke aspecten van dit motief kunnen je meevoeren naar een andere wereld, namelijk de onderwaterwereld, waar je ronddwaalt met deze zachtaardige reus van de oceanen. Voor degenen die meer geneigd zijn tot een beetje rand, blauwe posters heeft kunstwerken zoals Tribute, die een skelet rocker toont speelt zijn deuntje op een kerkhof, omgeven door het blauw van de nacht.
Productinformatie