Vintage

Soms hebben we nostalgische gevoelens en verlangen we naar de gouden tijden toen het leven eenvoudiger en veel ongecompliceerder was. Wanneer de drukte van het moderne leven je een geLees meerstresst gevoel geeft, wat is er dan beter om bij thuis te komen dan een dan een vintage poster van Photowall? Onze uitstekende selectie van hoge kwaliteit en unieke ontwerpen motieven zal uw smaak tevreden stellen en een immense visuele stijl geven aan uw huis, kantoor of elke andere ruimte die u wilt inrichten of nieuw leven in te blazen. Vintage posters gaan nooit uit de mode, dus u bent verzekerd van een tijdloos stuk dat mooi is, veelzijdig en tijdloos is.

De definitie van vintage posters

Deze specifieke stijl van interieurontwerp wordt niet toevallig gekenmerkt als doorgewinterd en oud. Immers, het woord vintage zelf komt uit de wijnbouw, waar het werd aangeduid als de wijn van de hoogste kwaliteit en de lange termijn blootstelling wijn, wat niet alleen betekent dat het is doorgewinterd, maar duur en zeer bijzonder ook. Onze reeks van prachtige vintage posters zal dit bevestigen, met motieven die goed staan in elk interieur en een geheel nieuwe betekenis geven aan de term decoratie zelf. Vintage posters hebben geen duidelijke regels voor de indeling van de ruimte. Het is meer de stilistische richting dan de stijl zelf. Elke vintage interieurstijl heeft als doel de bijzondere charme van het vorige tijdperk en een gezellige sfeer te creëren, door antieke en moderne meubels, kleurenschema's en decor te combineren. Voor U kunt bijvoorbeeld een vintage poster kiezen in de trant van Antieke rozen op zwart en er vervolgens omheen decoreren om het centrale thema van aangename herinneringen te onderstrepen.

De vele facetten

Vintage posters zijn geen eenkennig, fly-on-the-wall type interieurdecoratie. Het zet de toon met subliem unieke ontwerpen, briljant gemixte kleurencombinaties en een eclectische waaier van thema's. Een grillige vintage poster, bijvoorbeeld, is gevuld met charme en humor die explodeert met vrolijkheid en kleur, ongeacht of je het in een huiselijke of zakelijke omgeving. Om de typische vintage look te bereiken, moet je het oude en het nieuwe kunnen contrasteren en mengen oud en nieuw om dat aparte gevoel te bereiken. Zoals met de meeste thema's, moet uw interieur een verhaal vertellen dat dat de kijker boeit. Vintage geeft je een vergunning om te herinneren en herinneringen op te halen, dus het moet gezegd worden dat je moet proberen memorabele verzamelobjecten ook in je interieur te verwerken. Soms is een klein beetje van het oude wat nodig is nodig om de kamer een nieuw leven in te blazen. Met Photowall's ongelooflijke reeks van vintage posters, heb je de de vrijheid om te kiezen uit een grote verscheidenheid aan kleuren, thema's en patronen, waardoor ongelooflijke combinaties ontstaan in zelfs maar één kamer.

Ideeën in vintage posters

Het kiezen voor vintage posters is deels ook een verlangen om de behoefte aan comfort te realiseren. Dit type interieurontwerp is niet alleen liefdevol vertrouwd, maar ook klassiek en elegant. Met de tijd komen verhalen, en deze verhalen manifesteren zich visueel in slijtplekken, scheuren en chips die een prachtige sfeer en een comfortabele doorleefde uitstraling genereren, waardoor een sfeer van rust, ontspanning en nostalgie ontstaat. Met een veelheid aan thema's, kunt u decoreren met een specifiek thema inrichten met een bepaald onderwerp in gedachten, dat accentueren met vintage posters en het afronden met een paar meer relevante items. Neem bijvoorbeeld Neem bijvoorbeeld het stuk getiteld European Cities Collage, een prachtige vintage poster die goed kan staan in elke woonkamer of zelfs in de directiekamer op kantoor. Benadruk het reisaspect door het te omringen met memorabilia van uw reizen of souvenirs van plaatsen in Europa waar u misschien nog eens heen wilt. Dit soort vintage posters zien er niet alleen boeiend en chique, maar geven ook blijk van je mondiale gevoel voor stijl en je affiniteit met reizen.
Productinformatie