Tuinen

Een stukje buitenwereld in onze interieurs brengen is altijd een welkom gezicht, vooral wanneer het met de natuur te maken heeft. Of het nu de verzorgde tuinen van Versailles zijn of Lees meerde klassieke vormen en kleuren van een Engelse binnenplaats, Photowall heeft tuinenposters die uw decoratieve verlangens en mentale behoeften zullen bevredigen. Onze motieven bieden een breed scala van gebieden om naar te ontsnappen en in te ontspannen. U kunt elke tuinposters kiezen die uw smaak en persoonlijkheid weerspiegelt, van de gedempte witten, blauwen en babyroze die u in borders vindt tot de botsende brutaliteit van vurige roden en sinaasappelen die fier overeind staan in de omgeving waarin ze bestaan. Naast de voor de hand liggende stilistische keuzes, heb je ook een veelheid aan opties in termen van kleuren en locaties. U kunt deze tuinposters ook afstemmen op uw bestaande kleurenschema's en andere decoratieve elementen, of er juist een contrast mee vormen.

Verschillende soorten tuinposters

In ons assortiment van tuinposters vindt u levensechte foto's met details die zo rijk zijn dat u de bloemen bijna kunt ruiken en kunstwerken die zo mooi zijn dat u meteen uw eigen tuin wilt aanleggen. Of u nu de voorkeur geeft aan het gekweekte of het wilde, het surrealistische of het echte, een poster met tuinen kan een saaie of te gewone kamer opfleuren door een beetje van het buitenleven in een aan de stad gebonden leven te brengen. Of u nu een foto wilt van de eerder genoemde hoge kwaliteit zoals het stuk getiteld Backyard Flower Collection of een schilderij met een ongelooflijk visueel gewicht en een echte diepere betekenis zoals Secret Garden, ons diverse en brede aanbod van tuinposters heeft zeker de ideale scène die aan uw wensen voldoet zonder dat u het gras hoeft te maaien of het gazon echt onkruidvrij hoeft te maken.

Een beetje geschiedenis

De oorsprong van de huiselijke tuin ligt buiten het bereik van de opgetekende geschiedenis. De oudste afbeeldingen van tuinen stammen echter uit het Oude Egypte en tonen aan dat ze verbazingwekkend veel leken op moderne tuinen. De tuinen op Egyptische graftomben waren natuurlijk de tuinen van de rijken. In ons assortiment van tuinenposters vindt u volop luxe, maar wel met die spreekwoordelijke provinciale charme erin verwerkt. Elke cultuur heeft wel een of andere historische tuin in haar verleden, vandaar dat we ook motieven hebben die tot ver in deze prachtige wereld reiken. Van een weelderig plein in Europa zoals in het stuk met de naam Vigeland Sculpture Park in Oslo, Noorwegen en een elegant landgoed in Azië zoals in het motief met de titel Cherry blossom at Hamarikyu Gardens, Chuo Ward - Tokyo, tot het tropische paradijs in de tuinen posters zoals Hammock in Santa Teresa, Costa Rica, er is voor elk wat wils.

Voordelen van tuinposters

Tuinieren op zich is een boeiende, leuke bezigheid die iedereen op elk moment in zijn leven kan oppakken, als hij er maar de tijd en de middelen voor heeft. Je hoeft geen grote achtertuin of woonruimte te hebben om een tuin te onderhouden, maar ruimte hebben helpt zeker. Dit kan worden gezien in de artistieke weergave die de naam Snail Trail - Poster draagt, een tuinposter met een vrij klein stukje tuin, liefdevol geïllustreerd in klassiek zwart-wit. Op weinig uitzonderingen na is het leven van de meeste mensen tegenwoordig gevuld met stress en druk. Aangezien tuinieren een perfect natuurlijke stressverlichter is die altijd werkt en je een verjongd en algemeen gelukkig gevoel geeft, kan het hebben van een tuinenposter in je woon- of zelfs bedrijfsruimte die moderne symptomen verlichten. Het brede scala aan kleuren en ontwerpen binnen deze selectie kan iemands geest kalmeren en hem openstellen voor de dingen die echt belangrijk zijn in het leven.
Productinformatie