Behangtrends zomer 2021

De bomen staan in knop en het duurt niet lang meer voordat de natuur in volle bloei staat en de heerlijke zomerdagen aanbreken. Welke motieven, patronen en kleuren kunnen we deze zomer verwachten? In dit artikel hebben we drie verschillende trends verzameld waarvan we denken dat ze te zien zullen zijn tijdens het lichtste seizoen.

Er is al een jaar voorbij gegaan sinds we moesten gaan leren leven met de pandemie. We hebben onze levensstijl en gewoontes aangepast en veranderd, wat ook terug te zien is in de mode- en interieurtrends. We brengen thuis meer tijd door en leggen meer focus op het creëren van een omgeving waarin we ons geïnspireerd, veilig en comfortabel voelen. De zomer staat voor de deur en met meer licht neemt ook de energie toe. Velen willen renoveren en luiden het nieuwe seizoen in met nieuwe meubels en behang. Bij Photowall hebben we de laatste trends geïnterpreteerd en gekoppeld aan motieven en kleurenspectra waarvan we denken dat ze deze zomer populair zullen zijn.

Grounding Nature

Trend 1 - Grounding nature

Het afgelopen jaar was een eyeopener voor het ontstaan van het leven – de natuur. Omdat toegang tot restaurants en reizen niet zo toegankelijk was als anders, zijn mensen het bos ingegaan voor lange wandelingen en avontuur. We beginnen de genezende en ontspannende krachten van het bos nu op een hele nieuwe manier te begrijpen. Daarom hebben we thuis ook de natuur naar binnen gehaald en zien we een toenemende belangstelling voor zowel potplanten als handgemaakte producten.

Burgundy Flowers
Burgundy Flowers -  Photowall

Qua kleur decoreren mensen hun huis met aardse kleuren zoals bosgroen, bruin en beige. Deze tinten zijn vooral geschikt voor uw slaapkamer waar u een zo harmonieus mogelijke omgeving wilt creëren. De nieuwste trend is om deze aardetinten te combineren met "lekkere" kleuren zoals nuances van rode biet en boerenkool. Deze details geven uw woonkamer of keuken absolut een verfrissende uitstraling.

Blissful breeze

Trend 2 - Blissful breeze

Het verlangen naar een wit zandstrand en een sprankelende zee staat momenteel erg hoog op het wensenlijstje van velen. Als je niet naar je droombestemming kunt reizen, waarom zou je deze dan niet bij je thuis creëren? Je creëert eenvoudig je eigen kleine Ibiza of mediterrane omgeving op je terras of in je woonkamer. Het sleutelwoord voor deze trend is: zonnig. Deze trend bevat zandkleurige nuances, zoals beige, lichtroze en details in babyblauw.

Moving with the Wind
Moving with the Wind -  GI Collection

In de zomer brengen we het liefstzoveel mogelijk tijd buiten door, dus zullen we zelfs zien dat mensen hun thuiskantoor buitenshuis creëren. Versier je veranda met zonovergoten kleuren, decoreer met gedroogde bloemen, crèmekleurig behang en details van keramiek. Hiermee wil je deze zomer je eigen huis niet meer uit.

Color splash

Trend 3 - Color splash

De zomer is het lichtste seizoen van het jaar en dat is in wooninrichting ook duidelijk te zien. Dit jaar maken de sterke kleuren van de nostalgische jaren '80 een comeback. Dit betekent een intenser kleurenspectrum dan de gebruikelijke lichte pastelkleuren. Denk aan speelse kleuren zoals erwtengroen en lichtroze. Hoe meer kleur, hoe beter! Opvallende tinten zoals roze, paars, olijfgroen en geel zijn ook kleuren die je deze zomer op behang ziet terugkomen. Deze kleuren fleuren uw thuiskantoor of woonkamer op en symboliseren vreugde en acceptatie, precies waar we naar verlangen tijdens de zomer.

 

Holographic III
Holographic III - Photowall

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.