Vintage films

Sinds de gebroeders Lumiere de cinematograaf creëerden, is de mensheid gefascineerd en gecharmeerd door deze verbazingwekkende flikkerende schaduwen en de verhalen die ze vertellen. VLees meeran de eenvoudige zwart-witfilm uit de tijd van de stomme film tot de computergegenereerde kaskrakers van vandaag de dag: onze liefde voor alles wat met cinema te maken heeft, heeft altijd vooropgelopen in de menselijke cultuur. Photowall brengt hulde aan dit verbazingwekkende fenomeen in onze tijd door een eigen lijn van canvasprints van vintage films aan te bieden. De bijna onuitputtelijke variëteit aan ontwerpen en kleuren in deze vintage films op canvas garandeert dat elke filmliefhebber in de familie aan zijn trekken komt. Ontelbare uren zult u doorbrengen met het bekijken en bespreken van en herinneringen ophalen aan de prachtige films die op deze vintage films op canvas worden afgebeeld. De ware cinefiel in ons allen zal niet kunnen weerstaan aan hun aantrekkingskracht. Voor de kinderen is dit een ingenieuze manier om hun smaak en voorliefde voor goed gemaakte films te ontwikkelen. Het is ook de perfecte techniek om hun passie voor een wereld waarin de enige grens het bereik van je verbeelding is, aan te wakkeren. Laat deze canvasprints van vintage films de deur openen naar een spannender en kleurrijker huis voor u en uw gezin.

Het licht in vintage films op canvas

Films begonnen als een stil medium waarin de dialoog in de ondertitels werd geplaatst of als totaal overbodig werd beschouwd. Een van de vroegste en waarschijnlijk meest gevierde supersterren uit het tijdperk van de stomme film was Sir Charles Chaplin. Zijn personage The Tramp, met zijn slobberbroek, wandelstok en scheve tophat, bracht komische rollen die universeel begrepen werden door het publiek, zelfs zonder de hulp van dialoog. Moderne critici beschouwen dit als de zuiverste vorm van cinema. Photowall eert deze baanbrekende kunstenaar in een van zijn canvasdrukken van vintage films, simpelweg getiteld "Kid". Met de komst van de geluidstechnologie, en later, kleur, werden meer en meer films gemaakt en de mate van veelzijdigheid en bereik dat ze omvatten werd bijna eindeloos. Photowall eert deze grote filmische prestaties met hun "Double Indemnity", "Movie Poster Casablanca", en "Rebel Without a Cause" in hun mooie collectie van vintage films canvas afdrukken. Op de eerste staat de grote bioscoop-slechterik Edward G. Robinson in zijn doorbraakrol in een speelfilm. Op de tweede staan Humphrey Bogart en Ingrid Bergman in dit klassieke liefdesverhaal dat zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog en dat tot op de dag van vandaag een filmklassieker is gebleven. En de derde toont de iconische James Dean in de film waaraan hij het meest herinnerd zal worden.

De schaduw in vintage films canvas prints

Naast deze gekleurde afdrukken heeft Photowall ook tal van iconische zwart-witafbeeldingen in zijn unieke collectie canvasprints van vintage films. Enkele hiervan zijn "Wager of Battle" met de sirene met paarse ogen Elizabeth Taylor, en "The Little Colonel" met het onsterfelijke kindsterretje Shirley Temple. Deze vintage films op canvas herinneren aan de tijd toen de inhoud en het verhaal van de film de aantrekkingskracht hadden op het publiek, in tegenstelling tot veel films van onze tijd waar het om de hype gaat. Voer lange discussies met uw familie over de verdiensten en de valkuilen van deze iconische voorbeelden van de cinema die op onze canvasprints van vintage films te zien zijn. Het waren niet alleen de grote acteurs die het middelpunt van de belangstelling vormden in dit schitterende tijdperk, maar ook de geniale regisseurs. "Metropolis" van de Duitse regisseur Fritz Lang was een blik in een futuristische wereld. Deze afdrukken op canvas van vintage films bewaren deze historische verwezenlijkingen voor nog vele jaren en garanderen dat de volgende generatie een toetssteen heeft om haar cultuur op te baseren.

Voor altijd onsterfelijk

Met het verstrijken van de tijd begonnen regisseurs te experimenteren met cinema en zijn genres. Conventionele manieren van vertellen werden vervangen door meer onorthodoxe plotlijnen en abstracte beelden. Enkele voorbeelden hiervan zijn "Cabinet of Dr. Caligari", "Sister San Sulpicio-Infographics", en "Salome". Deze meesterwerken op onze doekprints van vintage films waren destijds grensverleggend op het gebied van verhaal, cinematografie en productieontwerp. Deze verbazingwekkende schaduwen die al tientallen jaren over de witte doek flikkeren in ons collectieve bewustzijn, zijn een spiegelbeeld van de menselijke cultuur, haar wortels, haar heden, en waar zij naar toe gaat. Zoals William Shakespeare schreef, is het ware doel van kunst de natuur een spiegel voor te houden, haar haar ware gedaante te tonen. Zo hebben deze films gediend als documentatie van ons leven op deze aarde en van de duizend en één schokken die onze soort heeft ondergaan. Over een miljoen jaar, als onze beschaving allang verdwenen is, zullen zij die de assen doorzoeken ons verhaal aan de hand van deze films kunnen reconstrueren. Dus haast je en grijp vandaag nog je eigen collectie van deze mooie vintage films op canvas.
Productinformatie