Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-3 dagen.

0800 76 301 0800 76 301
Eenhoorn - Canvas print - Kinderkamer

539

motieven

Fantasy

Fantasieafbeeldingen kunnen u meenemen op een reis door uw eigen verbeelding, en nieuwe verhalen en ideeën creëren iedere keer dat u naar het canvas op uw muur kijkt. Op uw werk en thLees meeruis doet het hebben van iets aangenaams om naar te kijken meer dan slechts uw dag opvrolijken; het kan uw geest revitaliseren en bevrijden om te ontspannen. Geniet van het leven in een wereld van eindeloze mogelijkheden wanneer u de perfecte fantasie canvassen kiest voor uw huis.

Onwaarschijnlijke werkelijkheden

Het maakt niet uit hoe uhet liefst van uw fantasiewereld geniet, een van de favoriete thema’s is het onwaarschijnlijke. Dit is werkelijkheid waar een kleine draai aan is gegeven. Zo kunt u bijvoorbeeld schilderijen vinden van een perfect klein boerderijtje in een veld dat bovenop een boom geplaats is. Als u houdt van gebouwen die u naar het randje van alles-kan-gebeuren nemen, kijkt u dan eens naar ’Falling Estate’, een heerlijke mengelmoes van huizen die u in elke straat kan vinden... die op een rivier drijven naar de rand van een waterval. In één tafereel verandert een pompoen net voor Halloween in een kasteel! Een hutje bevestigd aan een mozaïeken luchtballon verkent nieuwe hoogten in ’Up Up and Away’. Vind canvassen van UFO’s in de lucht in sepia-kleuren, dinosaurussen die spelen in een rivier, een vliegende pterodactyl, een tijger geschilderd om eruit te zien als een Afrikaanse dierlijke stamleider, en er wacht nog meer op uw zwevende gedachten en verbaasde ogen.

Fantasiewezens

Werkelijkheid combineert zich met een ideaal als u een vurige draak neemt en deze tegenover een krijger zet die deze moet doden zonder verbrand te worden! Er zijn verschillende drakentaferelen net als de populaire eenhoorn. U zou eenhoorn families kunnen treffen in het bos, feeën in de bomen, en de onmogelijke maar toch waarschijnlijke Dracor. Fantasie veldslagen vinden plaats tussen mensen en fantasiewezens terwijl een overvloed aan intense en echte dieren wordt afgebeeld in natuurlijke taferelen alsof u een privémoment bespioneert.

Kalmerende situaties

Zeegezichten met springende dolfijnen, vlinders, en canvassen van dieren van dezelfde soort bijeenkomend in gesprek. Geniet van een zicht op de wilde dieren van Afrika, vredig rustend onder een boom, of vogels bij een waterval die helder genoeg zijn om echt te zijn.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.