Kaarten & vlaggen

Wat is er nou leuker dan het gevoel dat je op reis gaat, elke keer dat je gaat zitten met een kopje thee of je opkrult in bed? We bieden een grote keuze aan kaarten en vlaggen aan alsLees meer fotobehang zodat je een klein stukje van je favoriete plaatsen en tijden bij je kan houden. Alles is mogelijk met ons behang en je kan ook kaarten krijgen van de sterren en zeeën!

Kaarten

Onze kaarten van hoge kwaliteit kunnen aangepast worden aan jouw specifieke wensen om je een persoonlijke ervaring te geven met je behang. Wij hebben onder andere stadskaarten, abstracte kaarten, kaarten van landen, oude kaarten en nog veel meer. Als je heel erg van een plek houdt waar je geweest bent, hang hem dan op je muur met ons aantrekkelijke fotobehang. Er zijn educatieve kaarten, waarop de huidige plaatsen en grenzen staan, eigenaardige kaarten zoals de bladmuziekkaart van Groot-Brittanië en een wereldkaart die volledig bestaat uit verschillende hondenrassen.

Vlaggen

Vlaggen van landen kunnen erg interessant zijn, helemaal als je thuisland ver is van het land waar je nu in woont. Plak een klein stukje van de plaatsen waar je hebt gewoond of hebt gereisd op je muur en laat je vrienden jouw delen van de wereld zien. Je kan fotobehang krijgen van oude vlaggen of van moderne landsvlaggen. Behang met vlaggen van bijna elk land ter wereld kan je terug in de tijd brengen of vooruit naar een toekomstige vakantie. Niets laat je nationale trots zo goed zien als fotobehang van de vlag van je land!
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.