Patronen

Stijl is een van de belangrijkste factoren bij het inrichten van uw ruimte, omdat het niet alleen uitdrukking geeft aan de esthetiek die u nastreeft, maar weerspiegelt ook uw karakterLees meer en de stemming die u probeert te vormen. Patronenbehang is een van de beste hulpmiddelen voor een succesvolle inrichting van uw huis, kantoor of een andere persoonlijke ruimte. Photowall's uitstekende line-up van top kwaliteit patronen behang is handig gerangschikt in verschillende categorieën, zodat u kunt bladeren door de motieven in overeenstemming met wat u zoekt. 3D, cirkels & stippen, damast & medaillons, bloemen, geometrische, rasters, objecten, herhalende patronen en gestreepte patronen behang zijn allemaal hier voor uw nemen. Deze items kunnen ook worden aangepast aan uw persoonlijke wensen en wijzigingen. Hier zijn slechts enkele voorbeelden van de vele categorieën en ook hun respectievelijk opmerkelijke patronen behang.

 

Tips voor het gebruik van gestreept behang

Eerst en vooral, vermijd het gebruik van gestreept behang met kleuren die met elkaar botsen. Strepen zijn op zichzelf al grafisch genoeg om om indruk te maken, dus is het belangrijk om kleuren te gebruiken die ofwel contrasteren of uit dezelfde kleurgroep komen, afhankelijk van voor welke look u gaat. Als de kleuren van gestreept behang met elkaar botsen, wordt de ruimte rommelig en afgeleid in plaats van grafisch en krachtig. Ook zeer opmerkelijk is om ervoor te zorgen dat strepen worden gecompenseerd met minder drukke design elementen in uw huis, kantoor of een andere ruimte die u hebt gekozen om te verbouwen of herinrichten. Zoals bijvoorbeeld als u gestreept behang, zijn effen meubels waarschijnlijk de beste oplossing. Een van de belangrijkste factoren om te overwegen wanneer het gebruik van gestreept behang is de grootte van de kamer. Hoe groter de kamer, hoe breder de strepen moeten zijn. Een mix van breed en mager horizontaal gestreept behang werkt ook heel goed in recreatieruimtes en kinderkamers omdat ze een zeer speelse look. Stripe Purple is een mooi voorbeeld van dit idee, dat elke kamer kan verrukken en opfleuren.

Rasterbehang als evenwichtsbrenger

Het mooie van rasterbehang is dat het consistent en gelijkmatig is, dus als je het koppelt aan een symmetrische lay-out, zal het veel gemakkelijker worden om te beoordelen welke kant van uw ontwerp de andere overheerst. Zelfs als de andere decoratieve componenten vrij sterk zijn en gemakkelijk als overweldigend kunnen worden beschouwd, houdt een keurig uitgelijnd en perfect stijlvol rasterbehang houdt het koel, niet rommelig, en egaliseert het visuele gewicht en interesse. Door een impactvol rasterbehang te gebruiken als basis van uw interieurontwerp, kunt u de aandacht vestigen op of weghalen van bepaalde andere elementen. Neem zoiets als Friends in Need uit de grids behangselectie, een zichtbaar verbluffend maar tegelijkertijd duidelijk en smetteloos motief dat de andere versieringen in uw ruimte in evenwicht brengt qua kleur, flair en visueel evenwicht.

Hoe geometrisch behang te gebruiken

Geometrisch behang voegt niet alleen pit toe aan uw kamer, het kan ook een bepaalde stemming creëren. Heb je ooit gemerkt hoe je je voelt als je een bepaalde vorm ziet? Verschillende vormen, afhankelijk van de omgeving waarin ze zijn, kunnen een soort van emotie of op zijn minst een reactie. Men moet echter voorzichtig zijn, wanneer men gebruik maakt van dit fenomeen bij het gebruik van een geometrisch behang. Te veel vormen of te veel van één vorm kan een energieke vibe en een soort van hectische scherpte, maar kan ook vage gevoelens van ergernis oproepen. De impact van geometrisch behang is subtiel, soms zelfs onbewust, maar het is er zeker. Psychologen hebben lang geleden erkend dat geometrische vormen een plaats hebben, of zullen zoeken, in onze mentale en emotionele landschappen. Dit is waarom ze ze veel gebruiken in persoonlijkheidstesten. tests, nog een interessante weetje om te overwegen bij het kiezen van uw geometrisch behang. Om het simpel te houden, de vormen die u in uw interieur plaatst, in de vorm van geometrisch behang, moeten stemmingen creëren die u wenst.
Productinformatie