Inkoopvoorwaarden

Voor ons is het niet meer dan logisch dat je aankoop veilig en eenvoudig moet verlopen. Daarom hebben we allerlei belangrijke informatie over de betalingsmogelijkheden, de bezorging van je bestelling en nog veel meer samengevoegd.

Levertijd en verzendkosten

Uw bestelling wordt binnen 1–4 dagen verzonden.

U ontvangt u per e–mail een afleverbevestiging wanneer uw pakket is verzonden. Deze afleverbevestiging geeft ook informatie over hoe u uw bestelling kunt volgen.

Bij productievertraging kunt u uw aankoop kosteloos annuleren.

Levertijden:

FedEx Economy 5–7 werkdagen.
Verzendkosten: gratis

FedEx Express 1–2 werkdagen.
Verzendkosten: €7.

Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen veroorzaakt door het transportbedrijf.

Spoedlevering heeft geen invloed op de productietijd.

Tijdens campagnes kunnen de productietijden langer zijn dan 1–4 werkdagen. In dat geval ontvangt u een e–mail over de verlengde productietijd en vervolgens een nieuwe e–mail wanneer uw bestelling wordt verzonden.

30 dagen herroepingsrecht

Naast het wettelijke herroepingsrecht van 14 dagen bieden we onze klanten altijd een extra open aankoop van 16 dagen op alle niet-geïnstalleerde producten. Je hebt het recht om je artikel binnen 30 dagen te retourneren of te ruilen. Het herroepingsrecht geldt 30 dagen vanaf het moment dat jij of een door jou aangewezen derde het product heeft ontvangen.

Als je de aankoop wilt annuleren, neem dan contact met ons op en wij helpen je verder.

Het is voldoende dat we de melding dat je de aankoop wilt annuleren ontvangen binnen 30 dagen na ontvangst van het pakket. Het artikel hoeft dus niet binnen 30 dagen aan ons te zijn geretourneerd, alleen de melding dat je de aankoop wilt annuleren moet dan binnen zijn.

Als je behang hebt besteld, kun je de stroken uit elkaar knippen om het behang beter te kunnen inspecteren. Zelfs als je de stroken uit elkaar hebt geknipt, valt het product onder het retourrecht van 30 dagen en kun je het nog steeds aan ons retourneren.

Retourzending

Wanneer je contact met ons opneemt en aangeeft dat je een product terug wilt sturen, regelen wij de retourzending en betalen de verzendkosten. Bij een retourzending kunnen er enkele bijkomende kosten zijn, hierover word je geïnformeerd wanneer je contact met ons opneemt.

Je kunt er ook voor kiezen om zelf de retourzending te regelen. Als je dat doet, nemen we geen verantwoordelijkheid voor de levering en betalen we niets terug voordat we het product bij ons hebben. Wanneer je zelf de verzending regelt, vergoeden wij geen eventuele verzendkosten.

Alle retourzendingen worden gerecycled.

Terugbetaling

Zodra wij de retourzending hebben ontvangen, storten wij het volledige bedrag binnen 14 dagen terug. Het geld wordt terugbetaald via dezelfde betaalmethode als je hebt gebruikt voor de betaling en er zijn geen bijkomende transactiekosten.

Wij vergoeden geen installatiekosten, dus het is belangrijk om te controleren of het product aan je verwachtingen voldoet voordat je het installeert.

Bestellen

Je kunt bij ons zonder account of wachtwoord bestellen. Wel moet je ten minste 18 jaar oud zijn of toestemming van een ouder of voogd hebben.

Je ontvangt de bestel- en verzendbevestiging per e-mail. In de verzendbevestiging vind je een link waarmee je je bestelling kunt volgen.

Alle prijzen in onze webwinkel zijn inclusief btw (21%).

Elke kortingscode of contractcode wordt geactiveerd bij het afrekenen. Er kan slechts één aanbieding of kortings-/contractcode per aankoop worden toegepast.

Betaalmethoden

In samenwerking met Klarna Bank AB (publ), Sveavägen 46, 111 34 Stockholm, Zweden, bieden wij je de volgende betalingsmogelijkheden. Betaling dient te worden overgemaakt aan Klarna:

Achteraf betalen

Koop nu en ontvang tot 30 dagen om je bestelling te betalen. Geen rente en geen kosten.

Gespreid betalen

Snijd de kosten van grotere aankopen in maandelijkse betalingen die jou het beste uitkomen met directe financiering.

PayPal

Betaal met je PayPal-rekening.

Meer informatie en Klarnas gebruikersvoorwaarden vindt je hier. Algemene informatie over Klarna vindt je hier. Jouw persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving inzake gegevensbescherming en in overeenstemming met de informatie in de privacyverklaring van Klarna.

Wie is de controller?

Nordic E Trade AB, Reg. Nr. 556761-9779, treed op als controller in overeenstemming met dit privacybeleid. Als controller is het onze verantwoordelijkheid dat uw persoonsgegevens correct en veilig worden verwerkt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de nationale wetgeving inzake gegevensbescherming, die tot doel heeft de integriteit van particulieren te beschermen.

Welke persoonsgegevens worden verwerkt?

Wij verzamelen en verwerken persoonsgegevens van u voor de in dit privacybeleid gespecificeerde doeleinden. Bij het gebruik van onze diensten kunnen we verschillende informatie over u verzamelen, zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadressen en IP-adressen. U bent niet verplicht om de gegevens die wij van u vragen te verstrekken. Als dergelijke informatie echter niet wordt ontvangen, kunnen we onze diensten mogelijk niet aan u aanbieden.

Naast de informatie die van u wordt verzameld, kunnen we informatie verzamelen van derden, bijvoorbeeld Facebook.

Waarom verzamelen en verwerken wij uw persoonsgegevens?

We verzamelen en verwerken uw persoonlijke gegevens voor de doeleinden die in dit privacybeleid worden vermeld. Wij kunnen uw persoonlijke gegevens gebruiken om:

  • onze diensten uit te voeren en te beheren
  • uw belangen te behartigen
  • voor boekhoudkundige en factureringsdoeleinden
  • contact met u op te nemen over uw bestelling of informatie in verband met uw bestelling
  • het bedrijf te ontwikkelen of te analyseren
  • te communiceren
  • nieuwsbrieven te verspreiden
  • voor wervingsdoeleinden, en/of
  • marketing van diensten en producten

Profilering

We voeren automatische profilering uit op basis van webactiviteit en uw profiel kan worden gebruikt voor marketingdoeleinden. In overeenstemming met de AVG betekent profilering het verwerken van persoonsgegevens om bepaalde persoonlijke kenmerken te kunnen beoordelen, bijvoorbeeld om uw persoonlijke voorkeuren, interesses en gedragingen te analyseren of hierop te anticiperen. Door te kunnen anticiperen op uw persoonlijke kenmerken kunnen wij ons aanbod voortdurend verbeteren op uw behoeften. Profilering wordt onder meer gebruikt voor markt- en klantonderzoek en marketing.

Wat is de rechtsgrond voor de verwerking van uw persoonsgegevens?

Wij verwerken uw persoonsgegevens om (I) onze overeenkomsten met u na te komen, (II) u toestemming hebt gegeven voor de verwerking van uw persoonsgegevens, (III) om een wettelijke verplichting voor ons na te komen, en/of (IV) onze gerechtvaardigd belang als opererende dienstverlener.

Hoe beschermen we uw persoonsgegevens?

We gebruiken IT-systemen om de vertrouwelijkheid, integriteit en toegang tot persoonlijke gegevens te beschermen. We hebben passende veiligheidsmaatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen tegen onrechtmatige of ongeoorloofde verwerking (zoals onrechtmatige toegang, verlies, vernietiging of schade). Persoonsgegevens mogen alleen worden verwerkt door personen die een functie hebben waarbij zij persoonsgegevens moeten verwerken om hun werkzaamheden uit te voeren.

Met wie delen we uw persoonsgegevens?

Uw persoonlijke gegevens kunnen worden overgedragen aan en verwerkt door externe leveranciers die diensten verlenen voor Nordic E Trade AB (gegevensverwerkers), bijvoorbeeld om problemen met de klantenservice en bestellingen te beheren. Dergelijke gegevensverwerkers zullen uw gegevens verwerken in overeenstemming met onze instructies. We huren voornamelijk gegevensverwerkers in die zich binnen de EU/EER bevinden. We kunnen echter gegevensverwerkers gebruiken die zich in landen buiten de EU/EER bevinden. We zullen passende maatregelen nemen onder de AVG om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke gegevens beschermd en beveiligd blijven als gegevens buiten de EU/EER worden verwerkt. Om ervoor te zorgen dat passende vrijwaringsmaatregelen in overeenstemming met de bepalingen van de AVG worden geïmplementeerd door een verwerker buiten de EU/EER, zal een dergelijke verwerking altijd gebaseerd zijn op de modelcontractbepalingen van de Europese Commissie.

Hoe lang verwerken wij uw persoonsgegevens?

Uw persoonsgegevens worden niet langer verwerkt dan noodzakelijk is voor het aangegeven doel van de verwerking, tenzij wij een wettelijke verplichting hebben om de persoonsgegevens langer te bewaren. De bewaartermijn varieert afhankelijk van het doel waarvoor de persoonsgegevens worden verwerkt. Als u uw toestemming voor de verwerking van uw persoonsgegevens intrekt of als u zich afmeldt voor onze nieuwsbrief, of iets dergelijks, worden de persoonsgegevens onmiddellijk gewist.

Rechten van de betrokkenen

U heeft te allen tijde het recht om uw toestemming in te trekken of te wijzigen. U heeft het recht om kosteloos informatie van ons op te vragen over ons gebruik van uw persoonsgegevens. Op uw verzoek of op eigen initiatief zullen wij persoonsgegevens die onjuist zijn corrigeren of verwijderen of de verwerking van dergelijke gegevens beperken. Verder heeft u het recht om de verwerking van persoonsgegevens voor direct marketingdoeleinden te verbieden. Onder bepaalde omstandigheden en tot op zekere hoogte hebt u ook het recht om uw persoonsgegevens in een machineleesbaar formaat te ontvangen.

Veilige betalingen

Wij bieden veilige betalingen in samenwerking met Klarna Bank AB. Wanneer u uw betaling uitvoert, wordt u doorgestuurd naar een veilige pagina met een SSL-certificaat van Klarna Bank AB. Daar kunt u uw gegevens invullen en veilig betalen. Wij beheren of bewaren uw creditcardgegevens niet.

Informatie over cookies

Cookies zijn kleine tekstbestanden die door uw webbrowser op uw computer of apparaat worden opgeslagen wanneer u onze platforms bezoekt. Met deze bestanden kunnen we informatie verzamelen, waaronder gegevens over welke pagina's en functies u bezoekt en gebruikt. Sommige cookies zijn essentieel voor de functionaliteit van de website, zoals het opslaan van items in uw winkelwagen, terwijl andere andere andere doeleinden dienen, zoals het verzamelen van statistieken. Het gebruik van cookies stelt ons ook in staat om bezoekersgedrag te analyseren om de website te verbeteren en gerichte online advertenties weer te geven, zoals advertenties voor producten die u hebt bekeken.

Door op de onderstaande link te klikken, kunt u uw toestemming bijwerken en een lijst bekijken van alle cookies die op de website worden gebruikt.

Cookie-instellingen

Wijzigingen in het privacybeleid

We behouden ons het recht voor om het privacybeleid op elk moment bij te werken. Als het privacybeleid wordt gewijzigd, wordt het bijgewerkte beleid gepubliceerd op de website van Nordic E Trade AB.

Contactgegevens

Als u vragen heeft over onze verwerking van uw persoonlijke gegevens of als u denkt dat uw gegevensbeschermingsrechten zijn geschonden, neem dan contact met ons op viagdpr@photowall.com.

Klachten

U kunt ook een klacht over onze verwerking van persoonsgegevens indienen bij de Zweedse Autoriteit voor Privacybescherming (Sw: Integritetskyddsmyndigheten), de verantwoordelijke toezichthoudende autoriteit voor de verwerking van persoonsgegevens in Zweden.