Entertainment

De wereld van entertainment is bijzonder levendig, hang een canvas in uw huis met een hierdoor geïnspireerd onderwerp, en het komt echt tot leven. Van de vele muzikale entertainers diLees meere we op canvas beschikbaar hebben, tot aan kwalitatieve reproducties van beroemde filmposters, er is voor ieder wat wils, ongeacht van wat soort showbizz u houdt. In de juiste setting geplaatst kunnen canvassen met een thema uit de entertainment voor precies de juiste uitstraling zorgen, ze worden onderwerp van gesprek en zijn kunstwerken op zich.

Foto’s, grafisch ontwerp en een klassiek uiterlijk

Bij Photowall leveren we alleen de beste canvassen uit de wijde wereld van entertainment, waardoor we ieder huis de juiste stijlkenmerken kunnen bieden. Neem bijvoorbeeld enkele portretten van toonaangevende artiesten, acteurs en personages van de laatste tijd mee. Sommigen zijn – hun geest voor altijd gevangen in een stilleven – exact afgeschilderd zoals wij hen herinneren uit een beroemde film of tv-show. Anderen worden met een duidelijker gedefinieerd gevoel van stijl, in een meer grafisch ontwerp vertoond, zodat zij gemakkelijker bij uw bestaande interieur passen. Welke klassieke uitstraling u ook wenst voor uw huis, van een beroemde komiek als Peter Sellers, tot Hollywoodlegendes als Audrey Hepburn of James Dean, er is een schilderij voor u. We hebben daarnaast canvassen van veel geweldige musici, van Amy Winehouse tot de Beatles. Zij zijn een uitstekende keuze voor een muur achter uw stereo-installatie.

Schilderijen uit de films

Stills en promotionele beelden van de beste entertainment films zijn inspirerende toevoegingen aan elk huis, ongeacht waar u ze wilt ophangen. We hebben een aantal prachtige Disney prenten, die bijvoorbeeld ideaal zijn voor op een kinderkamer of een kinderdagverblijf. Van de Disney prinsessen in al hun kleurrijke glorie, de bekende personages uit de film Frozen, tot aan Lightning McQueen van de Cars franchise, er is iets voor elke kinderkamer, hoe deze ook is ingericht. Voor oudere kinderen en volwassenen die ermee opgegroeid zijn, hebben we bovendien een omvangrijke collectie uit de Star Wars-films, waaronder enkele prenten van de iconische slechterik, Darth Vader. Perfect voor het creëren van een gespannen sfeer in iedere ruimte. Van klassieke westerns tot musicals en thrillers, er zijn veel geweldige canvas filmposters om uit te kiezen.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.