Vredige avond aan het meer, Senja Noorwegen - Canvas print - Kantoor

5689

motieven

Steden & plaatsen

Een canvas die op een zorgvuldige manier is geproduceerd verleent een kamer vaak een onovertroffen sfeer. Of het nu om drukke straten uit het Midden-Oosten gaat, vol sfeer en exotischLees meere kleuren, of om meer rustige Europese stadsgezichten, iedere sfeer en stijl kan met de juiste canvas weergeven worden. Onze stad- en plaats afdrukken , geselecteerd uit een aantal prachtige foto’s en grafische ontwerpen, zijn vol glamour, luxueus of zelfs onstuimig in kleur en samenstelling. Kies een canvas uit ons uitgebreid assortiment en geef jouw kamer die unieke sfeer die jouw gekozen afbeelding ademt.

Schilderijen die door de Verenigde Staten zijn geïnspireerd

Ideaal om de sfeer van het stadsleven met zijn hoge skylines te weergeven of juist om, met landelijke afbeeldingen uit de Amerikaanse Midwest, meer bedachtzame gedachten op te roepen … Er zijn zoveel manieren om een door de Verenigde Staten geïnspireerd schilderij in een modern interieur te integreren. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij onze canvasschilderijen met Los Angeles als thema. Hier vind je kleurrijke afbeeldingen, vaak in pastel en stralende tinten, die contrasterende sjablonen vormen voor skylines en stedelijke afbeeldingen en die zowel voor funky gastenkamers als voor stijlvolle ontvangstruimten geschikt zijn. Het Hollywood-teken bij Beverly Hills wordt vaak als afbeelding gekozen – een afbeelding die ongetwijfeld een vleugje raffinement en glamour toevoegt, ongeacht het filmtijdperk waarin wij leven. Dan zijn er nog onze betoverende New York canvasschilderijen, in alle soorten en maten, van jazz tijdperk tot moderne tijd, waarbij in iedere afbeelding de bijzondere architectuur en lay-out van de Big Apple terug te zien zijn. Of het nu om de bezienswaardige beroemde bruggen in New York, de beroemde gele taxi’s in de stad, of zelfs de creatieve graffiti gaat, de meeste afbeeldingen hebben onstuimige kleuren wat ieder interieur de nodige pit geeft. Je kunt ook in plaats hiervan een kijkje bij onze Las Vegas canvasschilderijen nemen, met een overdaad aan neonlichten, precies wat je nodig hebt om een saaie plek in huis te verlevendigen. We hebben ook een uitgebreide collectie van stadsgezichten van San Francisco wat een prachtige combinatie oplevert van zee, heuvels en stedelijke omgeving, vaak de ideale keuze om verschillende decoratieve elementen in een enkele afbeelding te combineren.

Hoogtepunten van de Europese steden

Of je nu op zoek bent naar een grafische voorstelling van de bus-plattegrond van Londen of naar de concentrische ringen van de Amsterdamse grachten in een houten blok, voor iedereen is er wel een geschikte afbeelding te vinden. Sommige Europese stadsgezichten roepen een nostalgische sfeer uit vervlogen tijden op. Anderen zijn juist heel eigentijds met moderne gebouwen, zoals bijvoorbeeld de vele afbeeldingen van Londense wolkenkrabbers. Of je nu op zoek bent naar de neogotische grootsheid van de Houses of Parliament of de romantiek van de Eiffeltoren, voor iedereen is wel een afbeelding van zijn gading te vinden als ideale decoratie voor zijn kamer. Onze canvasschilderijen van Parijs roepen natuurlijk bij uitstek een chique sfeer op, of je nu een afbeelding van een bistro waar te veel wijn wordt gedronken of een meer verfijnd tafereel wenst, zoals bijvoorbeeld een afbeelding van de beroemde basiliek van Montmartre. Je kunt ook kiezen voor een canvasschilderij dat het drukke nachtleven of de straatbeelden van Berlijn voorstelt. Berlijn heeft, van Rijksdag tot de meer moderne Potsdamer Platz, zoveel smaken te bieden, vaak met een extra sfeer die nergens anders te vinden is. Het kan ook zijn dat je, om je huis te versieren, de voorkeur geeft aan het vluchtige licht van Stockholm of Moskou dat zo vaak door fotografen vastgelegd is. Omdat deze steden vaak met vervagend geel licht worden gefotografeerd, zijn deze afbeeldingen vaak rustgevend van toon en passen ze goed bij een breed scala aan decoratieve tinten. Tenslotte mogen ook afbeeldingen van Rome, de eeuwige stad, niet ontbreken. Wij bieden allerlei afbeeldingen aan, van de daken van Rome tot en met uitzichten over de rivier de Tiber, die jouw huis onmiskenbaar een Italiaanse tintje mee zal geven.

Een mix van culturen

Wanneer je een stadsscène op je muur afgebeeld hebt, of het nu om een stadsgezicht of om een meer abstracte afbeelding gaat, zoals een poster-ontwerp, dan roept vaak de mix aan culturele symbolen onze bewondering op. Dat zie je bijvoorbeeld vaak bij het gebruik van Oosterse stadsgezichten. In ons Tokyo assortiment van stadsgezichten bijvoorbeeld, zijn zowel moderne afbeeldingen die je van een bruisende stad mag verwachten als ook prachtige tuinen en oudere bouwstijlen zoals traditionele pagodes te vinden. Hier vind je ook de perfecte mix tussen bebouwde en natuurlijke omgeving met afbeeldingen van moderne structuren met op de achtergrond Japan meest beroemde natuurwonder, Mount Fuji. Naar welke stadssfeer je ook op zoek bent, bij ons vind je ongetwijfeld die ene geschikte afbeelding met de juiste mate van stedelijk cool.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.