Mensen

Muurschilderingen met mensen kunnen erg leuk zijn in een studeerkamer of een zithoek, of misschien zelfs in de keuken als u avontuurlijk bent ingesteld. Op onze hoogwaardige, aanpasbaLees meerre wallpapers staan beroemdheden, mensen uit beroemde schilderijen en zelfs anonieme, alledaagse mensen afgebeeld. Bekende figuren zijn James Dean, Marie Antoinette, US President Obama, Elvis, Jimmy Hendrix en artistieke portretten van prestigieuze namen als Gustav Klimt, Peder Severin Kroyer, David C. Miller, en Javier Velasco. Deze verrukkelijke afbeeldingen kunnen een verfrissende toevoeging zijn aan uw huis- of kantoorinrichting.

Mensen muurschilderingen

Onze muur muurschilderingen collectie biedt realistische foto's, artistieke portretten en meer abstracte weergaven van mensen die beroemd zijn, maar ook mensen in dagelijkse situaties uit alle lagen van de bevolking. Enkele van de afgebeelde beroemdheden, maar nog niet genoemd, zijn Madonna, Christopher Reeve, Neil Armstrong, Oprah Winfrey, Audrey Hepburn, en nog veel meer. Deze beroemde mensen zijn verkrijgbaar in zowel standaard stijlen als creatieve interpretaties om niet alleen hun leven te vieren, maar ook hun kunst zoals films, muziek en atletische prestaties. U kunt een wandeling maken met de Beatles op Abbey Road, de warmte voelen van het grote oude westen naast Clint Eastwood of uzelf inbeelden dat u in het grootse Camp Nou speelt! De grenzen met deze geweldige mensen muurschilderingen zijn alleen gebonden aan uw verbeelding.

Niet heel gewoon

Alledaagse mensen worden op dezelfde manier afgebeeld, lopend, rennend, spelend, zittend op een bankje, wandelend langs het strand, en nog veel meer. De mogelijkheden met onze mensen muurschilderingen zijn groot en divers. Terwijl er schoonheid zit in het gewone, kunnen deze portretten van zogenaamde onbekende mensen, mysterie en intrige toevoegen aan uw persoonlijke ruimte. De uitstekende kwaliteit van onze mensen muurschilderingen zal uw gasten verleiden om te onderzoeken en te vragen wie de persoon op de afbeelding is, maar ook hen stimuleren om er zelf een te kopen. New Friend is een goed voorbeeld van dit sentiment, waar een klein meisje wordt getoond spelend met een vlinder. Ook al zijn haar ogen gesloten, je kunt zien dat ze dat soort gelukzaligheid uitstraalt die vaak voorbehouden is aan kinderen die iets nieuws ontdekken en het onmiddellijk in hun hart sluiten.

Gaat naar plaatsen

Mix en match deze fantastische mensen muurschilderingen in overeenstemming met uw algemene indeling van de kamer. Met deze vele een keuzes van plaatsen featured, vindt u het gemakkelijk om te kiezen uit de meest geschikte voor uw zone. Wat dacht u van een mensen muurschildering met werklieden op een wolkenkrabber voor een meer robuuste en rustieke uitstraling? Of een graffiti muurschildering voor een meer stedelijke sfeer? U kunt spelen met ons gevarieerde aanbod van muurschilderingen met mensen, in allerlei decoratieve richtingen. Voor de adrenaline fans is er rotsklimmen in Piera Menta, snowboard scènes zo echt dat je zou zweren dat als je te dichtbij zou komen, je ondergesneeuwd zou kunnen worden, of het prachtige item Lighthouse Surfer waar je een radicale dude op de golven ziet rijden met een vuurtoren op de achtergrond die wordt bespat door machtige zee golven.

Muurschilderingen met mensen

Mensen muurschilderingen zoals deze zijn vooral geweldig als je ze kunt opnemen in het decor van je kamer, zoals bijvoorbeeld een cafe scène met mensen zou goed werken in uw keuken of eethoek, het verhogen van de charme naar het volgende niveau. We hebben ook foto's die je uitnodigen om te gaan zwemmen, windsurfen of skateboarden op bekende plaatsen over de hele wereld. Natuurlijk zijn er beroemde plaatsen zoals de Manhattan Bridge, de vrije natuur voor sporters, en ook inclusieve scènes die festivals, kroningen en feesten zijn. Men zou kunnen zeggen dat onze mensen muurschilderingen op zich een viering van het leven is, dus breng deze uitbundigheid in uw huis of kantoor!
Productinformatie