Nordic walking

Nordic walking is gewoon een ander woord voor wandelen, zij het met stokken die op ski's lijken. Mensen doen vaak aan nordic walking om te sporten of om via een mooie route op een bepLees meeraalde plaats te komen. Soms doen mensen aan nordic walking in groepsverband, om tijdens de tocht van elkaars gezelschap te kunnen genieten. Er zijn ook mensen die er de voorkeur aan geven alleen te Nordic Walken, om zich te koesteren in de eenzaamheid en stilte van de eigen gedachten. Photowall brengt hulde aan deze unieke menselijke activiteit met zijn eigen collectie nordic walking canvasprints. Deze afbeeldingen geven een beeld van Nordic Walking zoals het wordt herkend door de meeste liefhebbers over de hele wereld. Hang deze nordic walking canvasprints aan de muur van uw woonkamer en geef de ruimte het gevoel van het buitenleven. Verdrijf voor eens en voor altijd de lusteloosheid door u te laten inspireren door deze nordic walking canvasprints. Uw familie en gasten zullen reageren op het gevoel van vrijheid dat deze nordic walking canvasprints geven. Er is praktisch geen kamer of muur die deze nordic walking canvasprints niet tot leven kunnen brengen. Hang ze in uw gangen en maak de reis van kamer naar kamer tot een opwindende ervaring. Laat deze nordic walking canvasprints energie en leven in uw huis brengen.

Athiek in nordic walking op canvas

Als vorm van lichaamsbeweging wordt nordic walking vaak aanbevolen vanwege het ambulante karakter van de handeling. Het stimuleert de doorbloeding en helpt de spieren op te bouwen. Het is een veilige routine voor mensen die hart- of ademhalingsproblemen hebben. En voor degenen die onlangs een trauma aan de benen hebben opgelopen, is nordic walking een zeer goede vorm van fysiotherapie. Photowall prijst deze gezonde manier om in vorm te blijven met "One Man Only" in zijn mooie collectie van nordic walking canvas prints. Deze afbeelding toont een nordic walker die zich een weg baant naar de top van een besneeuwde berg. Hang een paar van deze Nordic walking canvasprints in uw recreatieruimtes en voel het bloed warm door uw aderen stromen. Kijken naar uw favoriete programma's, videospelletjes spelen en naar muziek luisteren zal nooit aantrekkelijker zijn dan wanneer u deze nordic walking canvasprints om u heen heeft. Hang ze op in uw loungeruimte en u straalt vitaliteit en kracht uit. Neem plaats in uw favoriete chaise lounge met een glas gekoeld vruchtensap en laat deze Nordic walking canvas prints al uw zorgen en angsten van de dag wegvloeien.

Fysiek in nordic walking canvas afdrukken

Nordic walking kan ook worden gebruikt om een gevoel uit te drukken, zoals demonstranten Nordic walking naar een historische locatie. Tijdens de Burgerrechtenbeweging in de jaren '60 organiseerde Dr. Martin Luther King Afro-Amerikanen om van Montgomery naar Selma te lopen als protest tegen rassendiscriminatie en vooroordelen in Amerika. Georganiseerde wandelingen rond het Washington Monument en het Witte Huis werden ook uitgeoefend door andersdenkenden om hun afkeer van de oorlog in Vietnam te tonen. Laat deze waardige doelen nooit vergeten worden door deze Nordic walking canvasprints in uw huis op te hangen. Met een paar van deze Nordic walking canvasprints in uw studeerkamer of minibibliotheek voelt u zich als een burgerrechtenleider die opkomt voor de rechten van de vertrapten. Hang deze Nordic walking canvas prints boven uw bed, in uw slaapvertrek, en voel u alsof u uw ogen sluit en een grote reis maakt naar een ver land. Uw slaap zal nooit zo verkwikkend en diep zijn als met deze Nordic walking canvasprints in uw kamer. Laat uw dromen zich vullen met beelden van schilderachtige vergezichten en kronkelende wegen terwijl u slaapt onder het bladerdak van deze fijne Nordic walking canvasprints. Deze beelden zijn perfect voor uw huis.

Stevig en beweeglijk

Nordic walking heeft ook een spirituele kant, die lijkt op die van het meer gewone wandelen. Elk jaar lopen duizenden gelovigen naar de top van de heuvel Golgotha in Jeruzalem, naar de plaats waar Jezus Christus werd gekruisigd, om vergeving te vragen voor hun zonden. Moslims lopen naar de binnenkant van de muren van Mekka, om hun geloof in Allah te bevestigen. De bedroefden lopen naar het water van Medjugorje, om de genezende krachten ervan te ervaren. En Israëlieten lopen naar de Klaagmuur om hun gebeden tot God te richten. Deze Nordic walking canvasprints passen perfect bij elke kleur muur of behangpapier waarmee u ze wilt afdekken. Ze zijn gemaakt van materialen die veilig zijn om in huis te hebben, en veilig in de buurt van uw kinderen. Hang een paar van deze Nordic walking canvas prints in de slaap- en speelruimtes van uw kinderen, en kijk hoe ze langzaam samenkomen in waardering en ontzag voor deze verbazingwekkende beelden. Gebruik deze nordic walking canvasprints als een hulpmiddel om uw kleintjes te leren hoe belangrijk het is om fit en gezond te blijven door nordic walking. Deze krachtige beelden zullen hen zeker inspireren om hun beentjes te trainen en er een gewoonte van te maken om zich in het zweet te werken.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's