New York

New York, the Big Apple... New York City heeft een veelheid aan populaire namen. Als er één stad in de wereld is die de mythische status van het oude Timboektoe benadert, dan is dat wLees meeraarschijnlijk New York City. De skyline is legendarisch, beroemd geworden in duizend films en een miljoen foto's. Veel mensen kennen de monumenten van de stad beter dan die in hun eigen woonplaats - wie kent Brooklyn en Broadway niet, het Vrijheidsbeeld en Times Square? Wie heeft er niet gedroomd van het verwelkomen van het nieuwe jaar op Times Square, of van het uitzicht vanaf de top van het Empire State Building? Roep de legendarische stad van Al Capone en Whoopi Goldberg in herinnering met afdrukken op canvas uit onze New York-collectie.

Skyline

De skyline van New York is zonder twijfel een van de beroemdste en gemakkelijkst herkenbare ter wereld. Vol met wolkenkrabbers, waaronder het beroemde Empire State Building, is het een bekend beeld in films en foto's. New Yorks bruisende energie doordrenkt de skyline, en het geheel is een prachtig voorbeeld van menselijke inspanning. Breng die bruisende energie in elke kamer met een afdruk op canvas.

Centraal Park

Midden in New York, op een oppervlakte van 3,41 vierkante kilometer, ligt Central Park, een van de meest bezochte en gefilmde locaties ter wereld. Met zijn prachtig verzorgde tuinachtige lucht en de uitgebreide wandel- en joggingpaden, ontvangt Central Park miljoenen bezoekers per jaar, maar behoudt op de een of andere manier het gevoel van een heiligdom. Verlevendig een kamer met die vredige energie met schilderijen uit onze collectie in New York.

Kunst

New Yorkse kunst heeft een eigenaardig gevoel, een bijna hectische energie, alsof de kunstenaars geïnspireerd zijn door de stad, of vice versa. De canvasprints hebben felle kleuren en effen blokken, een vrolijk en enthousiast spervuur van kleur met enkele van de beroemdste bezienswaardigheden van de stad, zoals het Empire State Building en misschien wel het beroemdste standbeeld ter wereld - het Vrijheidsbeeld, waarvan het beroemde silhouet dag en nacht de stad bewaakt. Geef uw huis een stadsgevoel met een afdruk op linnendoek uit onze collectie New York.

Times Square

Times Square is nog zo'n beroemde bezienswaardigheid, direct herkenbaar voor iedereen die wel eens een film heeft gezien die zich afspeelt in Amerika, en is iets om mee te maken. De bruisende energie die New York lijkt te definiëren borrelt hier naar de oppervlakte, in de ritsen van gele taxi's en de eindeloze drommen voetgangers. De reclameborden doemen op boven de straat en maken reclame voor alles ter wereld, terwijl miljoenen mensen hun dagelijkse bezigheden verrichten. Het geraas van het verkeer op Times Square is als het geluid van de oceaan - nooit eindigend en voortdurend veranderend, het geluid van een hele wereld in beweging. De energie van de plaats is fantastisch, verbazingwekkend en glorieus. Hoewel canvasprints van Times Square misschien te druk zijn voor een slaapkamer, kunnen ze ideaal zijn voor een kantoor of een eetkamer. Ook bedrijven zullen Times Square-prints waarschijnlijk op prijs stellen om hun ruimtes op te fleuren.

Landmarks

New York heeft een grote verscheidenheid aan herkenbare oriëntatiepunten, waarvan er vele in onze collectie zijn vertegenwoordigd. Van Lady Liberty tot de Brooklyn Bridge tot Central Park tot, alweer, het Empire State Building, de stad staat vol met herkenningspunten en monumenten. Al deze monumenten zijn bekend uit duizend afleveringen van Friends, honderd films en foto's en tekeningen. Ze hebben een speciale betekenis voor diegenen die nog nooit persoonlijk in New York zijn geweest. Voor die mensen zijn ze een ideaal van vrijheid, van een plaats die zo druk en vol is dat ze nooit zullen worden opgemerkt. Voor de vermoeiden kunnen ze een inspiratie zijn om vol te houden, zoals het spreekwoord zegt, om de dag door te komen. Voor degenen die er geweest zijn en weer vertrokken, brengen ze herinneringen terug aan hun tijd in de stad, herinneringen aan het gehaaste verkeer en de overvolle trottoirs, aan een plaats waar iedereen altijd ergens naartoe gaat. Hoewel New York een echte stad is, is het voor velen ook een mythe - het land waar al je dromen kunnen uitkomen, als je maar hard genoeg werkt, en als je maar je best doet. Geef uw huis de dromen van de stad van de legendes met de hulp van een afdruk op doek.
Productinformatie